Dodaj do ulubionych

Wystrzałowa koniunkcja?

24.03.07, 14:41
Obserwuję ostatnio horoskop pewnego pana,który ma ścisłą koniunkcję
Wenus,Marsa,Merkurego i Plutona w znaku Wagi(2 dom).Wydaje mi się,że ta zbitka
planet zdecydowanie dominuje w jego horoskopie,zastanawiam się jak takie
połączenie może wpływać na kontakty damsko-męskie?
Wenus i Mars pod władzą super Plutona...no nie wiem,to chyba musi mieć jakieś
konsekwencje. Dodatkowo ten uwodzicielski znak Wagi...co o tym myślicie?
Bardzo proszę o wszelkie wskazówkismile
Obserwuj wątek
    • neptus Re: Wystrzałowa koniunkcja? 24.03.07, 14:53
      Z pewnością jest to pan bardzo czarujący. Znam przypadek takiej Wagi 1-domowej -
      urok powalający. W 2 domu moze nie rzucać sie tak w oczy, to raczej wartość,
      której ten pan hołduje, czyli "to chcę mieć".
      • vestalinka Re: Wystrzałowa koniunkcja? 24.03.07, 14:59
        Dokładnie,jest bardzo czarujący i niezwykle wygadany.Talent oratorski
        powalający-zapewne sprawka Merkurego w takim położeniusmile
        • neptus Re: Wystrzałowa koniunkcja? 24.03.07, 23:22
          I biedny też raczej nie jest.
          • vestalinka Do Neptus 25.03.07, 13:34
            Neptus,on jest aktualnie biedny jak mysz kościelna,szuka pracy...ale z tego co
            wiem to bardzo dobrze sprawdza się przy doradztwie,pracował w wielu miejscach z
            tym związanych(kredyty itd)Wydaje mi się, że jest bardzo przedsiębiorczy.
    • hypokaimenon Re: Wystrzałowa koniunkcja? 24.03.07, 18:39
      vestalinka napisała:

> Wenus i Mars pod władzą super Plutona...

Nawiasem mówiąc - jeśli koniunkcja ma miejsce w II sektorze, i w Wadze, to
      raczej Pluton i reszta pod władzą Wenus(co by potwierdzało zresztą urokliwość).
      Jeśli np.w Skorpionie i w VIII sektorze pusto, a Pluton nie jest połączony z
      osiami ani światłami - to jego roli bym nie przeceniał.
      Ważny jak zwykle cały radiks.
    • ineuforia Re: Wystrzałowa koniunkcja? 24.03.07, 18:57
      ten pan to czysty sex tongue_out
      szkoda że nie ma tego w 1 domu to bylo by w ogole hohoho. smile
      • queenmaya Re: Wystrzałowa koniunkcja? 25.03.07, 16:05
        ineuforia napisała:

> ten pan to czysty sex tongue_out

Podwójnie władająca wszystkim Wenus i tak silna dominacja powietrza to ma być
        seks? Mars na wygnaniu, Pluton też słaby... On może teoretyzować o seksie, ale
        raczej mało tu praktyki.
        Flirciarz, czaruś, pewnie piękny laluś i bawidamek, ot co!
        • vestalinka Re: Wystrzałowa koniunkcja? 25.03.07, 16:29
          No trudno powiedzieć,piękny za bardzo nie jest,raczej przystojny, ,ale w takim
          ascetycznym stylu,typ intelektualisty w okularach,ciekawy i uroczy.Bawidamek
          chyba średni...mnie on się wydaje być bardzo konkretnym człowiekiem(słoneczna i
          ascendentalna Panna)i wrażliwcem czułym na nastroje(księżycowa
          Ryba)IC-Skorpion,MC-Byk.
          Nie wiem czy ten dodatkowy opis weryfikuje jakoś to stellum w Wadze?
          • queenmaya Re: Wystrzałowa koniunkcja? 25.03.07, 17:15
            vestalinka napisała:

> typ intelektualisty w okularach,ciekawy i uroczy

To jest to: Waga to znak powietrzny, a powietrze jest intelektualne i
            towarzyskie. Urok osobisty, takt, dobre maniery to też cechy Wagi.
            Seks to nie Waga... rzekł Skorpion tongue_out
            • vestalinka Re: Wystrzałowa koniunkcja? 25.03.07, 18:54
              Oj,mnie się wydaje że z tego faceta może być cicha woda...naprawdę.Miałam kiedyś
              do czynienia z silnym Skorpionem i zachowywał się jak cnotliwa panienka,wiem że
              to nietypowe, ale tak było.
              A ten sprawia wrażenie,jakby "ta sfera" była bardzo ważna w jego życiu i
              "porządnie przepracowana".
              Czy koniunkcja Wenus,Marsa i Plutona(mimo znaku Wagi i 2 domu)nie mają wpływu na
              silną seksualność?
              • hypokaimenon Re: Wystrzałowa koniunkcja? 25.03.07, 19:36
                vestalinka napisała :
                Czy koniunkcja Wenus,Marsa i Plutona(mimo znaku Wagi i 2 domu)nie mają wpływu
                na silną seksualność?

Moim zdaniem jakiś wpływ na pewno będzie, ale niekoniecznie superpraktyczny.
                Może np. przyciąga swoją naturalną magnetycznością, może mieć(II sektor)
                atrakcyjne seksualnie partnerki, może robić czasem podteksty seksualne w
                rozmowach(Skorpion w takim układzie domifikacyjnym, to obszar III sek.),
                ewentualnie może być ponadprzeciętnie bezpośredni w tej tematyce.
                Nie musi być koniecznie demonem seksu w sensie wykonawczym, ale jakaś aura może
                się wokół niego unosić(siłą rzeczy Neptun w Strzelcu, w sekstylu do tej koniunkcji).
                Ponadto Pluton z Marsem i Wenus, w drugim sektorze może go obdarzać hmmm
                rozmiarami i silnymi pragnieniami smile Zresztą - potwierdza to położenie fazy
                Barana - okolice VIII sektora.
          • lezbobimbo Re: Wystrzałowa koniunkcja? 09.04.07, 16:21
            > No trudno powiedzieć,piękny za bardzo nie jest,raczej przystojny, ,ale w takim
            > ascetycznym stylu,typ intelektualisty w okularach,ciekawy i uroczy.Bawidamek
            > chyba średni...mnie on się wydaje być bardzo konkretnym człowiekiem(słoneczna
            i
            > ascendentalna Panna)i wrażliwcem czułym na nastroje(księżycowa
            > Ryba)IC-Skorpion,MC-Byk.
            > Nie wiem czy ten dodatkowy opis weryfikuje jakoś to stellum w Wadze?

Pokusze sie o enterpretacyje dyletancka, jesli mozna smile
            Panna solarna+asc, z MC Byczym oraz Wenus w 2 domu ( i do tego w Wadze wladanej
            przez Wenus w koncu..) to mi sie owszem konkretna, nader ziemistawink i stala
            osoba wydaje, stad pewnie te dlugotrwale zwiazki. Natomiast seksualnie to moze
            byc uroczy Erotoman-Gawedziarz, bo Panna z seks-planetami w Wadze to ma raczej
            dosc specyficzne libido wink Mimo ziemistosci & konkretu to niekoniecznie
            fajerwerki, bo partnerka/partner w lózku pewnie ma dla niego byc
            Czysciutka,Idealna, & Przepiekna Wizualnie zeby sie ten pan jakos zainteresowal
            i rozochocil tongue_out
            Czy ten pan to taki hiperesteta, jak mi sie wydaje?
            A jeszcze Wagusiowy Merkury wlada horoskopem, wiec intelektualne igraszki
            iskrzace humorem przede wszystkiem! Wenus w Wadze jeszcze bardziej to poteguje,
            mistrz zabawy slownej i intelektualno-towarzyskich paradoksów Oskar Wilde tez
            mial Wenus w Wadze.
            Czyli oprócz idealnie wygladajacej i pachnacej partnerki musi ona jeszcze
            powalac umyslem..
            Jeszcze dochodzi Ksiezyc w Rybie tudziez Desc pewnie tez w Rybie? No to pewnie
            ukryty pod tym dowcipnym plaszczykiem entelektu romantyk który wzrusza sie
            poezja i przejmuje sztuka piekna.. mozliwie, ze jeszcze chlipie w kieliszek,
            kiedy pije do lustra? tongue_out
            ... jakas wulgarna erotomanka pewnie mu sie nie spodoba? Chyba ze w domu po
            kryjomu - IC w Skorpionie wink
            Wymagania wzrastaja w logarytmicznej skali, bo ta nieszczesna jego wybranka
            musi mu tez serenady spiewac pod oknem przy pelni ksiezyca! Z róza w zebach! I
            sztyletem w krwawiacej piersi! Ewentualnie byc diva operowa o przeczystym
            glosie spiewajaca traktaty filozoficzne, co by zadowalalo potrzebe tragizmu
            (ryba) piekna & intelektu (waga) oraz perfekcyjnego wykonania (panna) ?

Czy bardzo sie myle? smile

• vestalinka Re:do Lezbobimbo 10.04.07, 13:19
              Dzięki za ciekawą interpretację,już piszę jak się ma rzeczsmile
              Facet faktycznie lubi pogawędzić na te tematy,ale dość rzadko i jest to z jego
              strony raczej nieśmiała rozmowa.Iskrzący humor raczej odpada,nie
              zauważyłam.Raczej cięte,krytykanckie riposty.Im dłużej mu się przyglądam,tym
              więcej widzę cech...solarnej Panny,Panna wybija się zdecydowanie na pierwszy
              plan!Osoba jest z pozoru dość chłodna,opanowana,zdystansowana,konkretna.Zaraz po
              Pannie dochodzi do głosu księżycowa Ryba-uwielbia robić zdjęcia romantycznych
              widoczków,zachodów słońca,gromady gołąbkówsmile
              Nie wiem jak wygląda sprawa wyboru jego partnerek,nie mam pojęcia czy musi być
              śliczna i romantyczna.Pobadam sprawę,wydaje mi się ze zwraca uwagę na wygląd w
              równym stopniu jak każdy.
              Hiperestetą raczej nie jest,pedantem też nie za wielkim.Czasem bywa "zawieszony"
              i rozkojarzony.
              Myślę,że w jego horoskopie dużą rolę odgrywa Neptun(Księżyc w Rybach,władca
              DSC,Neptun w kwadracie do Słońca i Księżyca).
              Tak więc facet jest sporą mieszanką Panny i Ryby i raczej niewielką Wagismile
              • vestalinka Re:do Lezbobimbo 10.04.07, 13:58
                Acha,jeszcze jedna charakterystyczna rzecz-facet nie ma pociągu do używek typu
                alkohol,papierosy,nawet kawki nie popijasmile
                • arcoiris1 Re:do Lezbobimbo 10.04.07, 14:01
                  lubisz takich harcerzy? wink
                  • vestalinka Re:do Lezbobimbo 10.04.07, 14:28
                    Kurczę,chyba taksmilePo moich niedawnych przejściach jak najbardziejsmile
                    • arcoiris1 Re:do Lezbobimbo 10.04.07, 16:19
                      tez tak zawsze mówię wink

Nie żebym Cie zniechęcała, ale uważaj na silne Wagi, fajnie sie mimo wszystko
                      kamuflują, umieją odgrywac wiele ról a wszystkie w białych, pięknych,
                      estetycznych rękawiczkach. W moim rankingu ten znak przebił własnie dziurę od
                      dna i zleciał niżej.
                      Ale może to ja trafiłam na jakiegos wybitnie pogietego przedstawiciela tej fazy
                      a wszyscy inni sa aja? Nie wiem, ale uraz został.
                      • vestalinka Re:do Arcoiris1 10.04.07, 21:28
                        Najgorsze jest to,że owy pan wstrzela mi się tym wagowym stellum w mój wagusiowy
                        Księżyc i węzeł północny,pewnie dlatego tak fajnie na mnie działa.
                        Niech no tylko zacznie bawić się w kameleona,to mu się odpłacę tym samymsmile
                        • arcoiris1 Re:do Arcoiris1 10.04.07, 22:29
                          Uważaj. wink
                          Mój mi sie wstrzelał swoja koniunkcją Asc/Wenus/Pluton w Wadze w moja kon
                          Księzyc/Pluton w 8, plus parę innych synastrycznych kwiatków tez mamy, jak np
                          jego Vertex w opoz do Mojego Księzyca, Jowisz-Wenus, sektyl Merkury-Uran, fajne
                          układy między Światłami, sesktyl Mars/Słońce do Slonca, i mówię Ci- uważaj. wink
                          Nie, no ja nie znosze facetów Wag. Nie żartuję- żaden nie zapodał mi ściemy w
                          taki cudowny, powalający sposób i zaden jeszsze nie uruchomił mi mojego
                          7domowego Saturna w tak brutalny sposób---> nie uwierzę teraz ŻADNEMU. Nie
                          wiedziałam, że ktos potrafi az tak kłamac jak tn Waguś. Chyba po Lwiemu jestem
                          zbyt naiwna, heheh, teraz jak jakis coś ględzi to mam ochotę ządac weksla z
                          banku, powtierdzenia o niekaralnosci, sprawdzic -prześwietlic-7 wzgórz, 7
                          smoków, 7 dolin i tak dalej. Nie uwierzę już zadnemu facetowi i on sprawił, ze
                          mam bezczelną ochotę dac każdmeu nastepnemu do pieca tak, że nie będzie
                          wiedział gdzie ma przód a gdzie tył. Masakra, prawie mnie wpędził w alkoholizm
                          a tranzyty miałam i mam nadal sprzyjające. Mistrz po prostu. Jedyne co mi
                          pasowało to jego seksualne jazdy, potem klapy mi z
                          łoskotem/hukiem/rykiem/wyciem spadly. wink)))
                          • vestalinka Re:do Arcoiris1 11.04.07, 12:13
                            Będę uważać skoro tak mówisz...trzymam się nadziei,że jednak więcej w nim jest
                            tej mocnej Panny (Słońce i ASC)i że to przeważy.Mamy fajne powiązania
                            synastryczne-zwłaszcza układy świateł są obiecujące.Ale oczywiście będę mieć na
                            niego oko szeroko otwarte.Nie jestem zbyt łasa na komplementy(ASC w Kozie),mam
                            dość realne spojrzenie na osobę.No ale od krętaczy aż się roi,wezmę to pod uwagę.
                            • vestalinka Re:do Arcoiris1 11.04.07, 13:25
                              Arcoiris,sprawdź pocztę,proszęsmile
      • arcoiris1 Re: Wystrzałowa koniunkcja? 25.03.07, 21:54
        Byłoby hohoho, tak, tak. bardziej niz HOHOHOHOOO. A potem byłoby buuuu, buuuu,
        buuuuu, chlip chlip, buuuu i depresja czego jestem przykładem. wink)

Tak silne męskie Wagi to najwięksi ściemniacze, kretacze, zdradzacze, wankers,
        dick-heads, twats i co tam jeszcze mogłabym napisac, po polsku nie chce ze
        względu na netykietę.

Boo Hoo
    • arcoiris1 Re: Wystrzałowa koniunkcja? 25.03.07, 21:40
      taki przypadek- Asc 1 st Waga, na nim kon Wenus/Pluton i troszke dalej ale tez
      kon z tymi dwiema- Slońce/Mars, wszystko Waga, czyli stellum z 4 planet. Na 1
      dom łapie sie jeszcze Uran. Merkury w Skorponie w 2 domu, ksiezyc w pięknym
      trygonie do kon Wenus/Pl/Asc w Bliżnietach. Ten Księzyc w 9 jest w opoz do
      Neptuna w 3 i tworzy połkrzyz z Jowiszem w Rybach. Czarujący. to mało
      powiedziane, inteligencja i urok wrecz powalajacy, do tego do bólu seksowny,
      niestety, Merkury w Skorpionie plus Neptun opoz Księzyc daja mu zadatki na
      ściemniacza, wink Nie umie powiedziec "nie" kobiecie. Czyli przespalby sie z
      każda, ze mną, z toba, z inna, jezeli byłaby tylko zainteresowana. Czynnie
      uprawia sport, kilka sportów, i są to seksowne sporty- jak na przklad boks.
      Kameleon wyczuje co dana kobieta lubi- dla mnie bedzie draniem ciagnacym mnie
      za włosy i traktującym jak brankę, dla ciebie gentlemanem rodem z wyższych
      sfer. Lubi tak zwane strip-bars. Taktowny i dyplomatyczny, jka to Waga, nie
      potrafi powiedziec przykrych rzeczy prosto w twarz, czyl przekaz "spier***j"
      dostaniesz w takiej formie, że aż bedziesz sie cieszyc i czuc podekscytowanie
      na mysl o zbliżajacej sie eskapadzie. Typ nieco abuliczny, ale bardzo
      pociagający i moze zakręcic tak ze sie nie wie gdzie ma sie przód a gdzie tył.;-
      )))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      • dori7 Re: Wystrzałowa koniunkcja? 25.03.07, 22:58
        Hej Arcoiris, bardzo milo Cie widziec po przerwie smile)

Swietny opis big_grin
        • arcoiris1 Re: Wystrzałowa koniunkcja? 25.03.07, 23:13
          cześć Dori, na ostatku opozycji Neptuna do Słońca leczyłam sie z "wystrzałowej
          koniunkcji" na mojej podobnie wystrzałowej spinnigiem, muzyka i alkoholem. Z
          przeżyc z wystrzałową Waga zaliczyłam m.in utratę wagi- i to (Vestalinko jesli
          to czytasz) najlpesze co z tego wyniosłam.
          No, ale Neptun ruszył, ja jako ta Lwica Elza wylizałam sie, i pewnie będę
          aktywniejsza. Poza tym Dori- powiedz mi gdzie sie moge nauczyc tarota, czuje,
          że mnie wzywa. Całusy, arcoiris
          • dori7 Re: Wystrzałowa koniunkcja? 26.03.07, 00:18
            Jejku, ostatnio co nie pogadam z jakas Lwica ze Sloncem w okolicach opozycji
            Saturn-Neptun, to slysze jakas paskudna historie milosna albo szpitalna, a kazda
            Lwica sie pociesza, ze tyle dobrego, ze schudla ze zmartwienia czy choroby uncertain

Mnie neptunicznie poszlo w marazm intelektualno-zawodowo-ogolnozyciowy i teraz
            nadrabiam.

Co do Tarota - chodz a forum, link ponizej smile)
            • arcoiris1 Re: Wystrzałowa koniunkcja? 26.03.07, 00:25
              okropna ta koniunkcja, niech juz sobie pójdzie w cholerę, skocze na forum, ale
              nie bardzo mam co do powiedzenia, chyba że jakieś głupoty. Na obecnym etapie,
              moge Ci robic za forumowego błazna wink))))))
      • arcoiris1 Re: Wystrzałowa koniunkcja? 25.03.07, 23:41
        jako smaczek- w domu ma rurę do tańczenia dla kobiet big_grinDDDDDD
        • dori7 Re: Wystrzałowa koniunkcja? 25.03.07, 23:56
          A propos tanca na rurze - kojarzysz te nowa odmiane aerobiku? suspicious Cos dla Lwicy z
          Wenus w Pannie, hehe - swietna figura murowana, a do tego jaka przydatna
          umiejetnosc zyciowa sie zdobywa big_grinDD

miasta.gazeta.pl/opole/1,35114,3931129.html
          manager.money.pl/artykul/rozbieranie;spalanie;i;zarabianie,225,0,190945.html
          • hypokaimenon Re: Wystrzałowa koniunkcja? 26.03.07, 00:00
            Rozmowa w sam raz na koniunkcję Mars/Neptun w dwadasamsie Wagi, fazy Wodnika smile
            • arcoiris1 Re: Wystrzałowa koniunkcja? 26.03.07, 00:12
              ;DDDDDDDDD W sumie, czemu nie.. nawet jesli to niedziela, warto sobie
              pofantazjowac wink))))))))
          • arcoiris1 Re: Wystrzałowa koniunkcja? 26.03.07, 00:02
            Nic mi nie mów, bo to i tak strasznie kręci mój 8 dom juz od dawna wink)

szukam w Poznaniu, w moim fitness klubie tego niestety nie ma, a jak wiesz ja
            kocham wręcz tańczyc. Chodze od zeszłego roku na taniec brzucha. wink))) Co by
            nie powiedziec, on i ja bylibyśmy idealną para z naszymi jazdami wink)) Zaraz
            sobie poczytam. wink dzikie dzieki

• dori7 Re: Wystrzałowa koniunkcja? 26.03.07, 00:22
              W moim tez nie maja takich nowoczesnych wynalazkow, jedyny klub w okolicy majacy
              takei zajecia jest na drugim koncu miasta, poltorej godziny jazdy uncertain
              • arcoiris1 Re: Wystrzałowa koniunkcja? 26.03.07, 00:29
                to i tak niezle- w moim przypadku najbliższy to Wrocław. No chyba, że zapisze
                sie do któregos z klubów na trasie A2 na Berlin, mam do wyboru między
                innymi "Miami" wink)))))))pod rozwage może jeszcze "Butterfly" smile))))))))))))))
    • dori7 Re: Wystrzałowa koniunkcja? 26.03.07, 00:35
      Znam dziewczyne z rownie mocnym stellum - Wenus, Merkury, Pluton i Slonce w
      Wadze, do tego Ksiezyc w Baranie. Bardzo efektowna i elegancka, typ
      intelektualistki palacej papierosa w pozie Marleny Dietrich i dyskutujacej ze
      znawstwem o Kamasutrze. Ma niesamowity urok osobisty, otoczenie jest wobec niego
      zupelnie bezbronne i toleruje u niej zachowania, ktore u innych by nie przeszly.
      • arcoiris1 Re: Wystrzałowa koniunkcja? 26.03.07, 00:43
        Nic mnie juz nie przekona do silnych Wag wink)
        w tył zwrot, i na ra, bez do dozo wink
        • vestalinka Re: Wystrzałowa koniunkcja? 26.03.07, 12:37
          Dziękuję wszystkim za wypowiedzi!Szczerze mówiąc porządnie się
          wystraszyłam...czyli koniunkcja wydaje się być fatalnasad
          A może tego faceta przytrzyma nieco ziemi silna Panna i nie będzie tak hasać na
          lewo i prawo?
          • makaryna Re: Wystrzałowa koniunkcja? 26.03.07, 15:51
            > A może tego faceta przytrzyma nieco ziemi silna Panna i nie będzie tak hasać na
            > lewo i prawo?

Z tego co zaobserwowalam, to solarne Panny ( i ascendentalne tez) we wczesnej mlodosci sa bardzo
            niesmiale jezeli chodzi o stosunki damsko-meskie, za to pozniej wyraznie to "opoznienie"
            nadrabiaja, kierujac sie nie tylko na ilosc, ale i na bardziej "wyszukane formy ekspresji intymnej"
            smile)))
            • vestalinka Re: Wystrzałowa koniunkcja? 26.03.07, 16:00
              Czyli pewnie lovelas z niego na całego,hi hi.
              Dyskretnie spytałam go o jego poprzednie związki-miał dwa poważne,jeden trwał
              cztery lata,drugi trzy i skończył się pół roku temu.Ciekawe w takim razie,czy mu
              wierzyć? Wygląda na dość stałego faceta...
            • neptus Re: Wystrzałowa koniunkcja? 09.04.07, 16:51
              makaryna napisała:

> Z tego co zaobserwowalam, to solarne Panny ( i ascendentalne tez) we wczesnej
              m
              > lodosci sa bardzo
              > niesmiale jezeli chodzi o stosunki damsko-meskie, za to pozniej wyraznie
              to "op
              > oznienie"
              > nadrabiaja, kierujac sie nie tylko na ilosc, ale i na bardziej "wyszukane
              formy
              > ekspresji intymnej"
              > smile)))

Oj, tego bym nie powiedziała... Solarne Panny są znakomitymi kochankami!
              Mniammm. smile
              • lezbobimbo Re: Wystrzałowa koniunkcja? 09.04.07, 17:01
                neptus napisała:
                > Oj, tego bym nie powiedziała... Solarne Panny są znakomitymi kochankami!
                > Mniammm. smile

Dla Byka owszem ;P
              • vestalinka Re: Wystrzałowa koniunkcja? 09.04.07, 22:33
                Neptus,zgadzam się z Tobą w stu procentach...solarne Panny są w tym naprawdę
                dobre. Jeśli chodzi o moje doświadczenie Panna pobiła na głowę
                Skorpiona!!!Niesamowite,a jednak...
                • arcoiris1 Re: Wystrzałowa koniunkcja? 09.04.07, 22:45
                  najlepszy miał Slońce w końcowce Barana i Wenus w Byku, a w Pannie Księzyc. wink
                  a Marsa we Lwie. Skorpiony sa chyba przereklamowane, nie byłam za bardzo
                  zadowolona z ich wykonawstwa, dużo gadania i uwodzenia a jak przyszło co do
                  czego no to naprawdę, nietęgo...smile Bardzo go kochałam i chyba tylko dlatego
                  nie powiedziałam mu
                  a) hmmm, może od razu zapalimy papierosa?
                  b) hmm, może sie po prostu poprzytulamy?
                  c) czy jest do tgo jakaś pompka?
                  • vestalinka Re: Wystrzałowa koniunkcja? 09.04.07, 22:54
                    Hi hi,dobre!Mój były Skorpion był "mocny w gębie" i bardzo uwodzicielski,a gdy
                    przyszło co do czego...hmmmm,no właśnie.
                    Natomiast pan Panna,z pozoru nieco chłodny, zdystansowany,wyciszony i
                    zrównoważony w sypialni zmieniał się w super wspaniałego
                    wirtuozasmileSpontanicznego,żywiołowego i pełnego emocjismile
                    • arcoiris1 Re: Wystrzałowa koniunkcja? 09.04.07, 23:10
                      No to trochę ten nimb zdarłyśmy naszymi opiniami wink co kto lubi oczywiście wink
                      Panna może byc kręcąca jeżeli przechodzi taka metamorfoze na naszych oczach wink
                      natomiast nikt mnie juz nie wkręci w żadną Wagę- wirtuozi w ściemie, unikach,
                      kłamstwach i nieszcerości, do zerzygania. Będę to powtarzac jak Kato- etcetera
                      censeo Librem delendam esse wink) Po prostu ich nie dzierżę.
              • makaryna Re: Wystrzałowa koniunkcja? 10.04.07, 07:19
                neptus napisała:
                > Oj, tego bym nie powiedziała... Solarne Panny są znakomitymi kochankami!
                > Mniammm. smile

A czy ja napisalam, cos innego ?! smile)))
    • taisy Re: jak wiesz caly horoskop 09.04.07, 18:58
      powinno sie ogladnac i przyjrzec dokladnie jak jest z innymi aspektami.
      Koniunkcje dzialaja na dwie strony albo negatywnie albo pozytywnie.

Tak jak napisalas on jest bardzo czarujacy zwlaszcza wtedy kiedy zaczyna
      rozmawiac.Ale nie jest to jakas extremalna sila owych energii zebranych w tym
      jednym domu. Zwlaszcza, ze koniunkcja Plutona ma to do siebie, ze albo cos jest
      i kiedy jest juz u szczytu nagle znika, aby przejsc kolejna transformacje i
      zaczac cos od nowa.Ten uklad mozna tlumaczyc na wiele sposobow.A jednym z nich
      moze byc nie tylko seksualnosc tego pana ale wrecz szukanie partnera, ktory
      zaspokoi potrzeby materialne tego pana.
      • neptus Re: jak wiesz caly horoskop 09.04.07, 22:33
        taisy napisała:

> powinno sie ogladnac i przyjrzec dokladnie jak jest z innymi aspektami.
        > Koniunkcje dzialaja na dwie strony albo negatywnie albo pozytywnie.

Ano właśnie. Jedna wyrwana z kontekstu koniunkcja to trochę zbyt mało, zeby
        oceniać człowieka. Realizacja daje tyle możliwości, ze dopiero w tle całego
        horoskopu mozna wybrać najbardziej prawdopodobną.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka