wildcat_x1 24.07.07, 15:31 Słońce mam w Baranie ,a Plutona w Wadze i na ascendencie.I właśnie mam tę opozycję tych dwóch planet.Podobno świadczy to o totalnych sprzecznościach w osobowości. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romy_sznajder Re: Opozycja Słońca do Plutona 24.07.07, 15:37 Etam, podobno Patrz, jak do siebie pasuja, jak ze soba graja, jakie maja wspolne cechy i w czym moga sie wzajemnie uzupelniac. A Baran z Plutonem dobrze sobie radza. Pluton Barana uziemia, stabilizuje, dodaje mu glebi, twardzielstwa i zakorzenienia w sobie. Bardzo pozyteczne polaczenie w takich dyscyplinach, jak wymagajace koncentracji i liczenia na siebie [pluton] sztuki walki [baran]. Jesli to sport tzw. kontaktowy, to cos wlasnie dla plutonowego Barana. Odpowiedz Link
neptus Re: Opozycja Słońca do Plutona 24.07.07, 23:22 I dzięki tej opozycji jesteś tutaj, szukając głębi i tajemnicy życia. Odpowiedz Link
devine80 Re: Opozycja Słońca do Plutona 25.07.07, 08:36 A co daje ta sama opozycja, tyle że: Słóńce w Byku w domu 5 do Plutona w Wadze w domu 10. Dodatkowok Słóńce w koniunkcji z Merkurym, Chirnem i Ceres. Ja to mam i wyczytałam, ze nisnaski z płcią przciwną. Ale tak poza tym? Pozdro Anka Odpowiedz Link
neptus Re: Opozycja Słońca do Plutona 25.07.07, 09:38 Devine, jesteś juz starą forumowiczką... nt. aspektów Słońce/Pluton juz tyle było na Forum... Odpowiedz Link