agamuza 14.11.06, 11:59 Daję link do zeskanowanej rozpiski diety z kilkoma informacjami. Druk dostałam od lekarza dawno temu. Moze sie komus przyda. upload.miau.pl/2/8612.jpg Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agamuza Re: Rozpiska diety. 14.11.06, 12:00 Poza tym, jest to wygodny schemat jadlospisu. U mnie wisi na lodowce i odstrasza podżeraczy domowych :))) Odpowiedz Link
marta051 Re: Rozpiska diety. 05.01.07, 13:29 hej!ps.w 3 dniu chyba jest blad....4 jajka? Odpowiedz Link
beatak Re: Rozpiska diety. 05.01.07, 13:45 chyba wlasnie blad, u mnie w 3 dniu sa 2 jajka+ plaster szynki + salata z olejem na obiad, 4 to chyba zbyt duzo by bylo, trzymaj sie! szczerze mowiac w 2 tygodniu diety pewni ebedziemy mialy i tak ich przesyt ;-( Odpowiedz Link
beatak Re: Rozpiska diety. 05.01.07, 13:47 zapomnialam dodac: co do 3 dnia - na lunch mam szpinak, pomidor, owoc Odpowiedz Link
nimeska Re: Rozpiska diety. 06.01.07, 13:59 ja znalazlam kilka schematow jak jesc warzne jest zeby pic rano bardzo mocna kawe z cukrem zeby pobudzic tarczyce pic duzo wody, jesc duzo warzyc, unikac tluszczu i jesc duzo warzyw zaraz wkleje co mam :) i dlatego sobie modifikuje troszke dietke ale trzymam aby jesc warzywa jak i tluszcze i weglowodany bo bez nich nie ma odchudznia mam takie menu www.dobradieta.pl/forum/viewtopic.php?t=9002&postdays=0&postorder=asc&start=0 i takie www.sfd.pl/Dieta_kopenhaska-t85833.html i na tych dwoch bazuje na razie zeszla mi woda ale tez czuje sie lzejsza chco nie mam za wiele do zrzucenia, raczej moim celem jest kurczenie zoladka, rozpuszczonego po swietach ;) i po mojej milosci do gotowania :) Odpowiedz Link
sylwia88 Re: Rozpiska diety. 06.01.07, 14:55 czy naprawde np jedzenia ma az tyle kalorii czyli do 1300? Pytam bo ja sam prestrzegam aby jesc do 800 dziennie.Prosze o odpowiedz. Odpowiedz Link
nimeska Re: Rozpiska diety. 06.01.07, 16:34 dobzre zauwazylas ze nie ma ale oliwa ma najwiecej i jesli nie zjemy calego sosu ilosc kacl drastycznie spada :/ Odpowiedz Link
sylwia88 Re: Rozpiska diety. 06.01.07, 18:21 ale mnie chodzi o to czy dzienny posiłek naprawde sklada sie z kalorycznosci nawet do 1300 kcal.? pytam bo sama staram sie jesc nawet bez diety do 600-800 kcal dziennie. Odpowiedz Link
nimeska Re: Rozpiska diety. 06.01.07, 19:30 jutro dokaldnie moge policzyc bo dzis mi sie juz nie chce a te twoje 600-800 to trszoek za malo zeby twoj organizm normalnie funkcojnowal, jak jesz 1000 kcal w warzywach i miesku czy wedlinach i owowach gdzie bedziesz mialam i bialo, weglowodany i tluszcz to madrzej schudniesz niz jedzac 600 kcal, tak sie mozna szybko wykonczyc i trafic pod kroplowke do szpitala a chyba tego nie chcesz ? :) Odpowiedz Link
sylwia88 Re: Rozpiska diety. 06.01.07, 20:18 ale mnie przez cały dzien prawie nie ma w domu wracam dopiero na 18 godz a wtedy jem dopiero pierwszy posiłek i ostattni.Bo w dniu nie mam zbytnio czasu na jedzenie.Ale mam prosbe policz ile to kalorii ma jeden dzien.A Tobie jak idzie,ktory masz dzien i zgubiłas juz jakies kilogramy ? Odpowiedz Link