Dodaj do ulubionych

Rozpiska diety.

14.11.06, 11:59
Daję link do zeskanowanej rozpiski diety z kilkoma informacjami. Druk
dostałam od lekarza dawno temu. Moze sie komus przyda.

upload.miau.pl/2/8612.jpg
Obserwuj wątek
    • agamuza Re: Rozpiska diety. 14.11.06, 12:00
      Poza tym, jest to wygodny schemat jadlospisu. U mnie wisi na lodowce i
      odstrasza podżeraczy domowych :)))
      • marta051 Re: Rozpiska diety. 05.01.07, 13:29
        hej!ps.w 3 dniu chyba jest blad....4 jajka?
        • beatak Re: Rozpiska diety. 05.01.07, 13:45
          chyba wlasnie blad, u mnie w 3 dniu sa 2 jajka+ plaster szynki + salata z
          olejem na obiad, 4 to chyba zbyt duzo by bylo, trzymaj sie!
          szczerze mowiac w 2 tygodniu diety pewni ebedziemy mialy i tak ich przesyt ;-(
          • beatak Re: Rozpiska diety. 05.01.07, 13:47
            zapomnialam dodac: co do 3 dnia - na lunch mam szpinak, pomidor, owoc
    • nimeska Re: Rozpiska diety. 06.01.07, 13:59
      ja znalazlam kilka schematow jak jesc
      warzne jest zeby pic rano bardzo mocna kawe z cukrem zeby pobudzic tarczyce
      pic duzo wody, jesc duzo warzyc, unikac tluszczu i jesc duzo warzyw
      zaraz wkleje co mam :) i dlatego sobie modifikuje troszke dietke ale trzymam aby
      jesc warzywa jak i tluszcze i weglowodany bo bez nich nie ma odchudznia

mam takie menu
      www.dobradieta.pl/forum/viewtopic.php?t=9002&postdays=0&postorder=asc&start=0
      i takie
      www.sfd.pl/Dieta_kopenhaska-t85833.html
      i na tych dwoch bazuje

na razie zeszla mi woda ale tez czuje sie lzejsza chco nie mam za wiele do
      zrzucenia, raczej moim celem jest kurczenie zoladka, rozpuszczonego po swietach
      ;) i po mojej milosci do gotowania :)
      • sylwia88 Re: Rozpiska diety. 06.01.07, 14:55
        czy naprawde np jedzenia ma az tyle kalorii czyli do 1300? Pytam bo ja sam
        prestrzegam aby jesc do 800 dziennie.Prosze o odpowiedz.
        • nimeska Re: Rozpiska diety. 06.01.07, 16:34
          dobzre zauwazylas ze nie ma
          ale oliwa ma najwiecej i jesli nie zjemy calego sosu ilosc kacl drastycznie spada :/
        • sylwia88 Re: Rozpiska diety. 06.01.07, 18:21
          ale mnie chodzi o to czy dzienny posiłek naprawde sklada sie z kalorycznosci
          nawet do 1300 kcal.? pytam bo sama staram sie jesc nawet bez diety do 600-800
          kcal dziennie.
          • nimeska Re: Rozpiska diety. 06.01.07, 19:30
            jutro dokaldnie moge policzyc bo dzis mi sie juz nie chce a te twoje 600-800 to
            trszoek za malo zeby twoj organizm normalnie funkcojnowal, jak jesz 1000 kcal w
            warzywach i miesku czy wedlinach i owowach gdzie bedziesz mialam i bialo,
            weglowodany i tluszcz to madrzej schudniesz niz jedzac 600 kcal, tak sie mozna
            szybko wykonczyc i trafic pod kroplowke do szpitala a chyba tego nie chcesz ? :)
            • sylwia88 Re: Rozpiska diety. 06.01.07, 20:18
              ale mnie przez cały dzien prawie nie ma w domu wracam dopiero na 18 godz a
              wtedy jem dopiero pierwszy posiłek i ostattni.Bo w dniu nie mam zbytnio czasu
              na jedzenie.Ale mam prosbe policz ile to kalorii ma jeden dzien.A Tobie jak
              idzie,ktory masz dzien i zgubiłas juz jakies kilogramy ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka