neptunka 16.05.11, 09:38 Witam, czy w Legnicy przyjmuje pulmonolog godny polecenia? Pacjentem jest dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chianti23 Re: Pulmonolog 28.05.11, 14:26 z tego co wiem, w Legnicy nie ma. Tylko Karpacz i Wrocław. My zostaliśmy skierowani do Karpacza i szczerze, nie jesteśmy zadowoleni, choć ośrodek ma dobre opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
grouse1 Re: Pulmunolog 28.05.11, 19:43 Chianti, Karpacz już od jakiegoś czasu nie ma dobrych opinii, a dokładnie od momentu, kiedy na początku poprzedniego roku większość lekarzy odeszła do Szklarskiej Poręby, zabierając ze sobą reputację oddziału. Mimo wszystko lekarzy polecałabym z wrocławskiej kliniki, a ośrodki górskie raczej traktować jak sanatoria, a nie stricte lecznicze. Odpowiedz Link Zgłoś
pelnia1980 Re: Pulmonolog 29.05.11, 17:39 w Legnicy jedynie proponuję pul... na Grunwaldzkiej - nie wiem jednak czy dla dzieci... nas odesłano do Karpacza i szkoda mi byłoczasu, drogi i pieniędzy, drugim poleceniuem była J. Góra Odpowiedz Link Zgłoś