kukuryku9 07.06.04, 21:35 ... na zjeżdzie legniczan. Było dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swek1 Re: Byłem w Legnicy... 07.06.04, 22:10 kukuryku9 napisał: > ... na zjeżdzie legniczan. > Było dobrze. I co jeszcze było ciekawego Kukuryku? Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Byłem w Legnicy... 07.06.04, 22:37 Kukuryku dobrze napisał: było dobrze. Ale nie będę narzekał. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Byłem w Legnicy... 07.06.04, 23:23 Z checia poslucham Twojej opinii nawet gdyby byla lekko maruderska:)) Dawaj Marcin! Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty1231 Re: Byłem w Legnicy... 08.06.04, 08:06 > Z checia poslucham Twojej opinii i moze tu przy okazji ;) www.legnica.net.pl/index.php?legnica=pokazforum&jakipost=1086592291 pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kukuryku9 Re: Byłem w Legnicy... 08.06.04, 15:27 Podobali mi się aktorzy Teatru Modrzejewskiej,niezły zespół. Ciekawy spektakl "Wschody i zachody miasta",tylko o godzinę za długi. Efektowne i zabawne widowisko na Zamku. Szacunek dla pana Głomba,dyrektora teatru i chyba głównego organizatora. Pouczajaca sobotnia debata w teatrze.Zobaczyłem,że Niemcy to też ludzie, którzy czują,a nie tylko maszerują. Poznałem ciekawych legniczan z Niemiec,Norwegii,Izraela,Rosji i oczywiście z Legnicy. Przyzwoita organizacja sporej przecież imprezy. Pozdrawiam goraco wszystkich legniczan i dziękuję za kawał solidnej i cięzkiej roboty. Wasz dawny legniczanin kukkkurykkuu. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Byłem w Legnicy... 08.06.04, 17:05 Pozostaje mi tylko zgodzić się z Kukuryku. Ciekawe widowisko, super sztuczne ognie. Szkoda tylko,że przedział wiekowy osób uczesniczących w zjeździe to ... no dużo lat. Zabrakło trochę zabawy dla młodych legniczan. Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: Byłem w Legnicy... 08.06.04, 17:12 Mnie się też podobało, w piątek i niedzielę. Sobotę musiałam odpuścić, więc na zdjęciu mnie nie będzie :( Fakt, że dla młodszych wiekowo było imprez niewiele, ale też i tych młodszych przyjezdnych to nie za wielu było.... Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Byłem w Legnicy... 08.06.04, 17:14 goska35 napisała: > Fakt, że dla młodszych wiekowo było imprez niewiele, ale też i tych młodszych > przyjezdnych to nie za wielu było.... Ale o tych młodszych legniczanach tutaj mieszkających niestety zapomniano. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus a ja nie bylam 09.06.04, 16:26 i troche zaluje. Czy planowana powtorka badz cyklicznosc imprezy?? Odpowiedz Link Zgłoś