conti 02.02.05, 10:42 Czy jest w Lubinie firma, która sprzedaje panele podłogowe i jednocześnie świadczy usługę ich położenia? ...gratis? ...albo w jakiej cenie? Czy może ktoś poleci mi jakąś? pozdrawiam, Conti Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pedros123 Re: panelowe pytanie... 03.02.05, 10:32 Niestety nie słyszałem (ale chętnie skorzystałbym z tego typu usług, kupuję cegły - a oni mi murują dom;-)) Radziłbym Ci spróbować samemu to położyć, to naprawdę nic trudnego. Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik Re: panelowe pytanie... 03.02.05, 10:50 No nie wiem czy kobieta sobie z tym sama poradzi. Co do kupna to nie mam wątpliwości, z położeniem waham się. :-) P.S. Conti, napisz do mnie mejla, myślę że mógłbym jakoś pomóc. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
magda.saracen Re: panelowe pytanie... 01.03.05, 19:04 Widzisz Szkodnik, jaki Ty jesteś niemiły! Najpierw węszysz spisek skawy1, a teraz odstraszasz kobietę. I chyba już wiem, kim jesteś. Ale tylko chyba. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
conti Re: panelowe pytanie... 03.02.05, 17:12 Dziekuję bardzo za radę - naprawdę miła :] Jestem kobietą, nie mieszkam w Lubinie ale chciałabym komuś mi bliskiemu sprawić taki 'prezent'. No cóż miałam nadzieję, że lubinianie są bardziej życzliwi. pozdrawiam, conti Odpowiedz Link Zgłoś