greatmilenko 10.03.05, 08:28 Plakaty na mieście informują, że do MOK-u zawita pod koniec kwietnia Stare Dobre Małżeństwo. Ktoś się wybiera? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
impostor Re: Głogowskie koncerty 14.03.05, 15:04 z przyzwoitosci powinni co najmniej 2,5 godziny:) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Głogowskie koncerty 16.03.05, 13:40 impostor napisał: > z przyzwoitosci powinni co najmniej 2,5 godziny:) Dobrze mówisz Impuś, dobrze mówisz ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
impostor Re: Głogowskie koncerty 16.03.05, 17:30 a ja jade na chor aleksandrowa do szczecina w srode, tralalalala!!!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Głogowskie koncerty 11.05.05, 15:28 impostor napisał: > a ja jade na chor aleksandrowa do szczecina w srode, tralalalala!!!!! :))) A Ty wiesz, że był ów chór w Z.G. a ja głupia d.pa przegapiłam wrrrrr, ale za to na Balszoj się wybieram o ile nie zbojkotują :) Odpowiedz Link Zgłoś
greatmilenko Bilety na SDM po 30 zł 15.03.05, 08:05 O dlugosc koncertu mozesz sie nie obawiac, bo SDM nie oszczedzaja gardziolkow. Ostatnio bylismy na ich koncercie w zeszlym roku we Wroclawiu i trwal sporo ponad 2 godziny. Nawet poeta Ziemianin recytowal wiersze w polowie koncertu. Uroczy klimat. Odpowiedz Link Zgłoś
greatmilenko Violetta W-R ponuro przeprasza po koncercie Bajora 15.03.05, 08:10 Pani prezydentowa naszego miasta beznadziejnie zenujaco kajala sie wczoraj w glogowskiej telewizji za kiepsciutka jakosc dzwieku podczas koncertu artysty. Ponoc slychac bylo fatalnie, dodatkowo oswietlenie sie popsulo i Bajor mial ochote zejsc ze sceny i nie kontynuowac koncertu... JEDNYM SLOWEM - ZENADA i WSTYD. Tym bardziej, ze wpompowali w remont tego osrodka tyle milionow!!!... Mam nadzieje, ze na koncercie Starego Dobrego bedzie lepiej (bo gorzej juz chyba byc nie moze, hehe)... Tak czy owak, na pewno sie wybiore. Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Violetta W-R ponuro przeprasza po koncercie B 16.03.05, 13:42 greatmilenko napisał: > Bajor mial ochote zejsc ze sceny i nie kontynuowac koncertu... Mógł to zrobić, ciekawa byłabym min niektórych osób w tej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Głogowskie koncerty 11.05.05, 15:33 Ponoć ma zawitać do nas Lipnicka z Porterem pod koniec maja w ramach dni Głogowa. Nieprzyzwoitych piosenek chętnie posłucham :) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Głogowskie koncerty 26.01.06, 20:50 Doda przybywa. 23.04.2006 godz. 18.00 Głogów - Hala Widowiskowo-Sportowa. Informacje, bilety: www.klubmayday.glt.pl, tel. kom. 607 539 379 muzyka.onet.pl/mr,1236555,wiadomosci.html Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Głogowskie koncerty 27.02.06, 22:47 www.kult.art.pl/pl/koncerty/koncert/356.html :) Odpowiedz Link Zgłoś
halpa Re: Głogowskie koncerty 27.02.06, 23:16 bylam na koncercie kultu w glogowie ladnych pare lat temu jeszcze w mayday ,wtedy mozna zaliczyc wystepy fajnych kapel , a tu taka niespodzianka, zeby tylko ptasia grypa nie przeszkodzila Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Głogowskie koncerty 27.02.06, 23:24 W maydayu byłam na Hey'u, Jezu jak to dawno było :) Odpowiedz Link Zgłoś
racers Re: Głogowskie koncerty 28.02.06, 07:34 A o biednej Mandarynie to nawet nikt nie wspomni,łezki nie uroni oj nie ładnie ha,ha Odpowiedz Link Zgłoś
halpa Re: Głogowskie koncerty 28.02.06, 17:11 Hey ,wtedy jak ja bylam, wystepowal przed Kobranocka ,to byly poczatki Hey'a Odpowiedz Link Zgłoś
impostor Re: Głogowskie koncerty 01.03.06, 20:17 a pamietasz jak przed koncertem KNZ Litze piznal prad tak, ze sie nie mogl odkleic od mikrofonu? :) Odpowiedz Link Zgłoś