Dodaj do ulubionych

Odzież ciążowa

14.03.06, 13:05
Hej dziewczyny! Mam poważny problem, jestem w ciąży i powoli nie mieszczę się
w swoje ubrania, więc czas już na ubrania ciążowe, ale nie wiem gdzie mozna
takie dostać. Czy znacie w Lubinie lub w okolicach jakiś sklep z odzieżą
ciążową. A może są jakieś mamuśki, które mają ubranka w dobrym stanie do
odsprzedania. Pomóżcie!!!!
Obserwuj wątek
    • akia_k Re: Odzież ciążowa 14.03.06, 13:37
      Nie jestem pewna ale kiedyś chyba widziałam ubrania ciążowe w tym dziecinnym
      sklepie na przeciwko lodowiska chyba się "kala" nazywa czy jakoś tak, ale to
      już dość dawno było więc nie wiem czy nadal prowadzą sprzedaż takich ubrań.
      Ja jak byłam w ciąży to kupowałam w Legnicy, bo też jakoś w Lubinie nie mogłam
      znaleźć ;)
    • agness1909 Re: Odzież ciążowa 14.03.06, 22:39
      Widziałam na bazarze w Lubinie.Taki drewniany sklepik.Pisało odzież ciażowa ale
      nie byłam w środku.Trzeba tam zajrzeć i zobaczyć co mają.
      • maj29 Re: Odzież ciążowa 15.03.06, 10:01
        Jest sklep z odzieżą ciążową na bazarze-wejście bramą gdzie wjeżdżają samochody.
        Sklepik jest w pierwszym drewninym rzędzie po prawej stronie-na drzwiach jest
        karteczka "odzież ciążowa"-ale w środku tylko 1 wieszak z kilkoma ciuchami-ale
        może akurat na coś trafisz. a może spróbuj też na allegro
        www.allegro.pl/5454_ciazowa.html?order=t&view=gtext
        • agness1909 Re: do maj29 15.03.06, 21:22
          Właśnie o ten sam sklepik mi chodziło.
          • maj29 Re: do maj29 16.03.06, 10:28
            domyśliłam się:) bo tylko jeden na bazarze jest:) chciałam tylko dokładniej opisać.
    • wisienka89 Re: Odzież ciążowa 16.03.06, 11:23
      Witaj! Ja mam do odsprzedania spodnie ciązowe jeansowe..prawde mowiac mialam je
      tylko raz na sobie. były kupione w ciemno i co sie okazało były za małe... nie
      wiem jaki Ty potrzebujesz rozmiar, jaka dlugosc spodni itp..ale jakbys byla
      zainteresowana to pisz na wisienka89@gazeta.pl
      • lilly_20 Re: Odzież ciążowa 16.03.06, 15:07
        Dzięki dziewczyny za pomoc, jeszcze nie byłam na bazarze, mam nadzieję że coś
        tam znajdę, ale jak ktoś ma jeszcze jakieś info to czekam. Jak któraś z was ma
        do odsprzdania jakieś ciuszki to też proszę o wiadomość, rozmiar dość duży, na
        175cm wzrostu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka