hofff 29.09.06, 21:11 www.galeriapiastow.pl liczba sklepow, ktore wynajely powierzchnie niezla. fajnie, ze bedzie douglas. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jedynataka Re: galeria piastow 03.10.06, 10:17 ja mam nadzieję na dobrą lodziarnię i włąśnie drogerię/perfumerię. Tylko jak ci też zacznął zamykać droższe perfumy w szafkach, to się obraże, jak na Rossmana. Odpowiedz Link Zgłoś
hofff Re: galeria piastow 03.10.06, 19:54 perfumy z wyzszej polki sa tzw produktem ubocznym dla drogerii. tak jest w wielu drogeriach, w ktorych zdarzylo mi sie byc( np we francji), wszedzie perfumy markowe byly pod kluczem. w douglasie sa ogolnodostepne, bo specjalizuja sie w sprzedazy perfum markowych. mam nadzieje, ze w legnicy zadnych innowacji nie bedzie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jedynataka Re: galeria piastow 03.10.06, 20:11 tam, gdzie ja bywałam w perfumeriach nikt ich nie zamykał, ew. była ekspedientka, która panowała nad towarem, ale to było głównie w dużych domach handlowych, gdzie sprzedawcy byli odpowiedzialni tylko za swoją markę. wolę jednak swobodę zakupów i ją najbardziej cenię. Odpowiedz Link Zgłoś