tomason31 26.05.07, 20:13 dzieki pilkarze zaglebia bede jeździl na lige mistrzów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roman130 Re: ZAGLEBIE LUBIN BRAWO 26.05.07, 20:43 bardzo dobrze sie stalo ze zaglebie utarlo nosa tym cwaniakom wygrywajac mecz .ja pamietam jak legionisci wyjezdzali pokonani przez gornika walbrzych 4;1 na jesien a na wiosne musieli spasc za kare bo tak zadecydowl PZPN .JESTEM ZA TYM ZEBY ON GRALI W 3 LIDZE BO ZAWSZE IM POMAGAL PZPN LEGIA TO NAJGORSZE DZIADY W POLSKIEJ LIDZE GRATULACJE DLA ZAGLEBIA LUBIN CALY WALBRZYCH SIE Z TEGO CIESZY GRATULACJE Odpowiedz Link Zgłoś
oko6661 Re: ZAGLEBIE LUBIN BRAWO 27.05.07, 09:48 hej hej Zagłębie moje gratulacje,dzięki za Mistrza.Szkoda że będąc w pracy nie było mi dane oglądać tego w TV. Mam nadzieje że LM będzie udziałem Zagłębia kibic z podlasia Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona fotki z transmisji meczu 27.05.07, 11:54 www.wzgorzezamkowe.pl/ckm/2007/63mks.htm Odpowiedz Link Zgłoś
tomason31 Re: fotki z transmisji meczu 27.05.07, 12:23 ;) Dzieki wielkie za zdjęcia.Ładne macie fanki w Lubinie.Strzeliłbym gola sobie;) Gratuluje jeszcze raz Zagłębiu.Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: fotki z powrotu :) 28.05.07, 21:58 www.kadr.nazwa.pl/slideshows/zaglebie/zaglebie.html Odpowiedz Link Zgłoś
seren1 Re: fotki z powrotu :) 29.05.07, 10:03 A tutaj zdjęcia z meczu na Łazienkowskiej www.zaglebie-lubin.pl/www/index.php?id=galeria&art=66 Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik Re: fotki z powrotu :) 30.05.07, 12:58 cirus-virus.fotosik.pl/albumy/199911.html Oto kilka moich własnych zdjęć.....:) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
seren1 Re: fotki z powrotu :) 30.05.07, 13:11 Szkodnik, przy oglądaniu Twoich zdjęć trochę mi się monotor poobijał, bo musiałem go przestawiać z jednego boku na drugi. Ale w sumie fajne fotki... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik Re: fotki z powrotu :) 30.05.07, 15:15 Wybacz ale nie chciało mi sie ich obracać, bo od czasu gdy wróciłem ze stolicy, a właściwie od czasu burzy nie miałem interneta, a teraz wszystko na szybko zrzucałem :) Zobaczcie jak kibice reagowali w Poznaniu na wieść o bramce na 2:1 dla Zagłębia: youtube.com/watch?v=zLgBs1Yfw7Q (około 40 sekunda filmiku) oraz po końcowym gwizdku (w Poznaniu i na Legii) kiedy wiadomo było że MISTRZ MISTRZ ZAGŁĘBIE!! youtube.com/watch?v=Cwz7XsyeXtk Po meczu feta na drodze: www.youtube.com/watch?v=o1Y0XIX-oeg Zabawa na stacji: www.youtube.com/watch?v=zZJ7aTw_nqo www.youtube.com/watch?v=2QT8vxSIerY A ten film w zasadzie mówi wszystko: www.youtube.com/watch?v=jV36WNotQpU *filmiki udostępnione dzięki kibicom Zagłębia ze strony www.zaglebie-lubin.pl Pozdrawiam kibiców oraz załogę autokaru nr 2 :) Odpowiedz Link Zgłoś
seren1 Re: fotki z powrotu :) 30.05.07, 19:16 Szkodnik, dzięki za filmiki . Miodem na moje serce było, gdy zobaczyłem radość kibiców Lecha ze zwycięstwa naszych nad Legią. Uczuciowo tak to odbieram, ponieważ urodziłem się w Pyrlandii, a dokładnie w Lesznie , i poznaniacy, tak zresztą jak i większość naszych rodaków, nie lubią warszawiaków za ich megalomanię. Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik Re: fotki z powrotu :) 31.05.07, 19:17 to jest fajne....:) tkl.elubin.pl/?play=30-05-2007_zaglebie Odpowiedz Link Zgłoś