adrasteaa 05.01.08, 12:03 Prosze o porade odnośnie wyboru restauracji na chrzciny. Może ktoś z internautów ma juz za soba taką impreze i jest gotów podzielić sie swoimi doświadczeniami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
femme-marie Re: Chrzciny 05.01.08, 20:52 Mielismy impreze Pod kamieniczką,dobre jedzenie, ładnie i sprawnie podane, niezły wystrój chrzcilismy w kwietniu ubiegłego roku i cały lokal był zajety róznymi przyjeciami z tej samej okazji. Ogólnie ok, jedyny mankament to fakt, ze moi goscie do toalety musieli chodzic na pieterko bo te parterowe były zarezerwowane dla innych stolików:- (, nie było by tak źle, gdyby tej na pieterku toalety nie okupowały dzieci z przyjecia z pokoju na pietrze. Radze przy rezerwacji dopytać się o te sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
nastyyy Re: Chrzciny 06.01.08, 10:40 Przy drugiej sali jest toaleta. Byłam kiedyś na innej imprezie tam, byliśmy w sali z toaletą, no i właśnie był problem.. my mieliśmy tam swoją imprezę, a ludzie z zewnątrz, z baru wchodzili nam, żeby z niej skorzystać, więc musicie z tym dogadać, czy nie dało by się zrobić po ludzku. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia_ma Re: Chrzciny 06.01.08, 11:28 Ja miałam imprezę w restauracji na rynku. Nie polecam. Spóźniliśmy się trochę i ukarali nas chłodnym jedzeniem... Za to byłam w późniejszym czasie kilka razy w zamku. Wystrój nie jest rewelacyjny, za to jedzonko pycha!!! I cena ok. Odpowiedz Link Zgłoś
evita741 Re: Chrzciny 13.01.08, 13:25 Polecam restaurację Ricco na Piekarach. Bardzo dobre jedzenie.Płaci się za to co się zamawia, a nie np. określony ryczałt za osobę. Ciasto, owoce, napoje, alkohol we własnym zakresie. Menu wybiera się samodzielnie. Restauracja nie narzuca menu. Urządzałam tam przyjęcie ślubne i byłam bardzo zadowolona. Chrzciny też tam chce urządzić a w przyszłym roku też komunię. Polecam tez w Spalonej Chate Mysliwską, ale to w okresie wiosenno- letnim z uwagi na mozliwość zrobienia imprezy w plenerze pod wierzbą. Odpowiedz Link Zgłoś
anna.andrasz Re: Chrzciny 04.11.15, 09:09 Witam, ja organizowałam Chrzciny w Arkadii na Gliwickiej. Polecam wszystkim tą Restaurację Chrzciny mieliśmy na 60 osób, sala świetnie udekorowana na niebiesko, osobno bufety kawowe, ze słodkościami itp. Dzieci miały mnóstwo miejsca do biegania, jedzenie pyszne ( menu ustalaliśmy z Panem Pawłem szefem kuchni). Zapłaciliśmy za wszystko dużo taniej niż wyceniali nam w innych restauracjach. Odpowiedz Link Zgłoś