tidia 08.01.08, 18:56 Witam czy ktos ma moze namiary gdzie skladac podania do pracy do firmy Lenovo??? prosze o pomoc. dziekuje!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sumo.trzy Re: lenovo 16.02.08, 10:27 cześć informacje jakie uzyskałem z firmy LENOVO: Rekrutacja rozpoczyna sie z początkiem marca, jeżeli chciałby Pan wysłać swoje dokumenty aplikacyjne proszę wysłać na adres info@lenovopolska.pl Dokumenty zostaną przekazane odpowiednim osobom pozdro może spotkamy się w nowej pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
max_maestro Re: lenovo 22.02.08, 07:35 Tutaj: www.ruja.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=107&Itemid=23 jest info i kwestionariusz osobowy do wysłania, powodzenia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
eugenia12345 Są kwestionariusze na stronach urzędów gminy 29.03.08, 07:08 Legnickie Pole i wspomniana wcześniej Ruja. Ja złożyłam podanie w urzędzie Gminy Legnickie Pole. selekcje kandydatów ma przeprowadzić firma zewnętrzna.chodzi o firm pośrednctwa pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
underlife Re: Są kwestionariusze na stronach urzędów gminy 31.03.08, 16:40 Heyka : ) 1.Orientujecie się może do kiedy można składać podania ? Odpowiedz Link Zgłoś
madziula261 Re: Są kwestionariusze na stronach urzędów gminy 08.04.08, 12:04 Ja też złożyłam kwestionariusz w UG Legnickie Pole, ale jak narazie nikt się nie odzywa :( P.S Podania były przyjmowane do konca marca. Odpowiedz Link Zgłoś
anuulaa Re: Są kwestionariusze na stronach urzędów gminy 11.04.08, 18:27 Z tego co wiem, to jeszcze w tym tygodniu można było złożyć papiery do lenovo. Odpowiedz Link Zgłoś
kssu Re: Są kwestionariusze na stronach urzędów gminy 15.04.08, 10:40 Z tego co ja sie dowiedziałem to w ubiegły piątek upłynął termin składania dokumentów w Legnickim Polu. Bardzo możliwe, ze teraz Lenovo przeprowadzi już rekrutacje bardziej szczegółową. Odpowiedz Link Zgłoś