evunia5 29.01.09, 13:55 Jaka jest dobra tv kablowa w Legnicy. Czy Vectra jest OK? Chcę założyć ją łacznie z internetem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jobi Re: Kablówka w Legnicy 29.01.09, 17:18 A jest jakaś inna niż vectra?? Ja mam razem z internetem i nie narzekam. W tv tyle kanałów, że tracę godzinę robiąc krótki przegląd wszystkiego, internet tez bezproblemowo chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Kablówka w Legnicy 29.01.09, 18:23 To też zależy od dzielnicy, bo chyba na koperniku strasznie skarżą się na Vectrę. Jeżeli masz wybór z netem to wybierz Dialog za cenę 2Mb w vectrze masz 6Mb w dialogu. A co do tv to pewnie będziesz musiała wziąść cyfrową wiec tego nie mozna rozdzielić na 2 tv, a problemy z tunerem wystepują, trzeba przecierać kartę, bo nieraz nie chce działac itp. Odpowiedz Link Zgłoś
evunia5 Re: Kablówka w Legnicy 30.01.09, 13:47 Nici z Vectry, właśnie dowiedziałam sie, że w kamienicy, w której mieszkam nikt nie ma Vectry i byłby duży koszt na podciągnięcie kabli z trzeciej ode mnie kamienicy. Na dodatek, musiałabym poszukać więcej chętnych na taki "luksus" hehe I co teraz? Hmmm... może faktycznie ten Dialog - internet, a TV? Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Kablówka w Legnicy 30.01.09, 18:29 www.dialogmedia.pl/ sprawdż czy jest dostęp i masz internet, tv, telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
afp31 Re: Kablówka w Legnicy 19.02.09, 08:54 dialogmedia nie działa na tym terenie co jeszcze mozna sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
nastyyy Re: Kablówka w Legnicy 19.02.09, 22:02 Zobacz, czy Ci będzie dialog działał.. bo u mnie nie była dostępna ani Vectra ani Dialog. Nie ma to jak mieszkać w centrum Legnicy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
venom.x Re: Kablówka w Legnicy 20.02.09, 09:01 Czy ktoś ma telewizję z Dialogu ? Chętnie poznałbym opinie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś