24.11.03, 13:34
...we Wrocalwiu wyglada naprawde imponujaca. Tak na oko to cztery razy wiekszy niz nasz. Przejezdzalem obok w nocy i jest na co popatrzec! Szacunek sie nalezy:) Nasz przy nim blado wypada.

Pozdrawiam

BTW musze sie Wam pochwalic, ze dostalem na Mikolajki autograf z dedykacja od Kasi Skowronskiej!!!
Obserwuj wątek
    • ivek Re: Auchan... 24.11.03, 13:39
      na mnie robi wrazenie 80 sklepow w galerii i 8 tysiecy metrow kwadratowych
      powierzchni samego Media Markt (najwiekszy w Europie podobno)

> BTW (..) dostalem na Mikolajki autograf z dedykacja od K
      > asi Skowronskiej!!!

nie wiem jak sie rysuje za pomoca emotikon ZAWISC ;)
      • olus_stad Re: Auchan... 24.11.03, 13:45
        Bardzo mi sie podoba ta wojna reklamowa miedzy Galeria a Auchanem. Szkoda, ze u nas tak Real sie nie bije:) A do MediaMarktu na pewno sie wybiore, bo pamietam jakie ceny serwowali na poczatku w Galerii ('MELODIE KURTA WEILLA'
        za 19zl za CD neidlugo po premierze itp)

Po prostu stanalem jak wryty gdy dostalem ten prezent od przyjaciol!!! Jeszcze oprawiony w antyrame pieknie sie przezentuje na scianie:))) Jestem w siodmym niebie, tymbardziej ze to wlasnie Kasi najbardziej kibicuje!! A oni o tym wiedzieli.

Pozdrawiam
        • ivek Skowronska 24.11.03, 14:20

no to pozazdroscic takich przyjaciol ha ha.

> tym bardziej ze to wlasnie Kasi najbardziej kibicuje!!
          zlociutki kazdy zdrow facet jej kibicuje chyba ;P
          • olus_stad Re: Skowronska 24.11.03, 20:27
            Oj naprawde tylko pozazdroscic, cale szczescie, ze to jak ich mam, bo musialbym innym zadroscic:))) Pozdrawiam Asie i Wojtka!

PS Niektorzy cenia Gosie Glinke bardziej niz Kasie, ale to jak dyskusja o wyzszosci Swiat Bozego Narodzenia na Swietami Wielkiejnocy:)
        • olus_stad Re: Auchan... 24.11.03, 21:32
          Ale swoja droga to troche przegieli z tym czerwonym Wroclawiem, ludziom sie to nie spodobalo. W porownaniu z Czerwonym Zaglebiem, Wroclaw byl naprawde anty i ludzie, ktorzy te czasy pamietaja moga sie zrazic, wiec minus za kampanie MM.

Pozdrawiam
    • darkt Re: Auchan... 24.11.03, 15:18
      przegladam se dzisiaj ta grupe i natknolem sie na twojego posta...i tak czytam
      i czytam pozniej jeszcze raz przeczytalem , wy chyba musicie miec jakies nudne
      i szare zycie, ja rozumiem naprawde niektore budynki moga wygladac imponujaco
      jakies piramidki w egipcie etc.. no ale litosc.. podniecac sie supermarketem ?
      naprawde nie ma ciekawszych tematow do rozmow nizeli skojarzenia , 8534 odcinek
      pajacyka, mandatow na rynku za jazde na hulajnodze i tym czy real czy auchan
      jest wiekszy ? damn... pewnie skasujecie tego posta :) bo nie pasuje do waszej
      czystej, madrej i super grupy o wspalaniej tematyce ;)
      pozdrawiam ;)
      • ivek darkt do Ciebie OT 24.11.03, 15:35
        darkt napisał:
        > ja rozumiem naprawde niektore budynki moga wygladac imponujaco
        > jakies piramidki w egipcie etc.
        Czy dla Ciebie piramidy to sa piramidki?
        Jesli te zabudowania wpisane na stale na liste dziedzictwa kulturowego ludzkosci
        Unesco to sa piramidki to mnie z kolei sie odechciewa z Toba dyskusji.

Ivek
        • darkt Re: darkt do Ciebie OT 24.11.03, 15:37
          r0000tfl no loooooool :) nie no po ch.. f.. riposta :) chyba sie potne.. damn
          co ja soba wogole reprezntuje napisalem piramidki a powinni byc piramidy :)ta..
          to wymagalo sprostowania, dzieki , to juz sie wiecej nie powtorzy teraz bede
          dobrym forumowiczem nawrociles mnie
      • goska35 Re: Auchan... 24.11.03, 16:49
        Dzięki, że uważasz nas za grupę ludzi mądrych, my też się za takich uważamy i
        właśnie dzięki temu brak jest na tym forum durnych i beznadziejnych pyskówek,
        wiecznego narzekania na to, że w Legnicy jest nudno i źle. Skoro nie możemy
        tego zmienić to po jaką cholerę o tym biadolić?

Jeżeli masz do zaproponowania jakiś ciekawy temat - rzuć hasło, my się na
        pewno przyłączymy... :) I myślę, że Twój post, tak z głębi duszy płynący, nie
        będzie usunięty, bo dlaczego? Przecież każdy może wyrazić swoje zdanie, a że
        twoje jest zdaniem malkontenta - to Twój problem...:)

A tak gwoli wyjaśnienia to ani pajacyk, ani skojarzenia - nie są tematem do
        rozmów...:)

Pozdrawiam
        Małgośka
        • darkt Re: Auchan... 24.11.03, 17:03
          haha :) ta bo w legnicy jest zajebiscie ;) mam duzeeeeeeeeego Auchana, mozna
          sobie po nim spacerowac, ale baaania!! jazda na maxa :)
          tak masz racje nie sa tematem ;) idac slisle okreslona tu wczesniej netykieta
          to spam .. ;) ale juz nie bede marudzil.. wkoncu znowu bede biadolic a i tak
          tego nie zmienie ;> , moja biedna babcia z kabulu znowu zaplaci duzy rachunek
          za sciaganie tych madrych postow :), oh ja glupi i durny po co ja ja
          zapraszalem na ta grupe :) ale zemnie malkontent tylko was krytykuje, a
          wlasciwie kim ja jestem, mam internet od wczoraj , netykiety na oczy tak
          naprawde nie widzialem a tak wogole to mam 10 lat i sie nie znam, ale niedlugo
          postawia duzeeeego auchana we wroclawiu pierw bede patrzyl 8 godzin a pozniej
          jezdzil wozkiem po nim i kupywal tanie batony ,ale bedzie bania , zabawa na
          calego :) nie to co jezdzic rowerem po 20 w zimie i robic mitingi na przystanku
          kolo pks ;P tak tak ja zawsze pisze posty z glebi duszy plynace wszystko co tu
          piszecie o mnie jest prawda zawsze czytam doglebnie te glebokie i zawsze na
          temat bo jakze by moglo byc inaczej posty, wkoncu od samych madrych ludzi.
          Wszystko biore do siebie traktue na powaznie , co tu duzo mowic te forum jest
          czescia mojego zycia teraz sie zmienie bede radosny i bede wam mowil jak ciocia
          kleofasa z burkinafasa otworzy stragan na rynku z burakami , pojdziemy
          popatrzec ? co wy na to :)
          • olus_stad Re: Auchan... 24.11.03, 18:38
            To po co? Po co czytasz, po co piszesz, skoro brak dla Ciebie wystarczajaco 'ambitnych' tematow, przeciez nie ma przymusu? Po co zadajesz sobie tyle trudu udzielajac sie tutaj, skoro moglbys w tym czasie robic cos bardziej 'pozytecznego', przeciez nie ma przymusu? Po co chcesz nas 'reformowac', skoro i tak masz nas za niedorastajacych Ci do piet, przeciez nie ma przymusu? Po co wrzucasz swoje 0,03zl, przeciez nie ma przymusu? Po co swoje sfrustrowanie i podirytawanie wrzucasz na forum, skoro to i tak nic nie zmieni, przeciez nie ma przymusu?

PO CO? PO CO? PO CO? Badz tak laskaw mi to wytlumaczyc.

Pozdrawiam

• swek1 Re: Auchan... 24.11.03, 20:41
              Witam Cię, Darkt, miło widzieć Cię ponownie na forum Legnica. Cieszę się, że
              dużo rzeczy widzisz, martwi mnie jednak to, że same negatywne. Muszę Ci
              powiedzieć, że ja wcale nie mam nudnego życia, mam żonę, dziecko,pracę,
              znajomych i wiele ciekawych zajęć. Forum to jest tylko strona w internecie
              gdzie jak widzisz nie musi panować podły nastrój i nuda. Chciałem Ci także
              podziękować za to, że uznajesz nas za super grupę, myślę, że
              przy Twoim wsparciu to naprawdę będziemy super. W związku z tym nie wiem
              dlaczego myślisz, że będziemy ciąć super wątki? Nie wiem, dlaczego mówisz, że
              nie pasujesz do naszej mądrej i super grupy o wspaniałej tematyce? Może
              dlatego, że jedyny mądry temat jaki zaproponowałeś to „Iwan”( iwan menelu
              widze cie :P). Jest mi przykro, że forumowicze nie przyłączyli się do Twojego
              wątku.Postaramy się poprawić. Pozdrawiam.
              • darkt Re: Auchan... 24.11.03, 20:42
                no bo iwan to menel ;> i zbojca szlaja sie rowerem i go policja sciga po rynku
                ty nie dobry iwanie :> widze cie ;)

btw. jak to mowia jestes wsrod wron to. ... ;)
                • swek1 Re: Auchan... 24.11.03, 20:52
                  darkt napisał:

> no bo iwan to menel ;> i zbojca szlaja sie rowerem i go policja sciga po ryn
                  > ku
                  > ty nie dobry iwanie :> widze cie ;)
                  >
                  > btw. jak to mowia jestes wsrod wron to. ... ;)

Widzę, że nie umiesz lub nie chcesz odpowiedzieć na proste
                  pytania.Szkoda.Pozdrawiam.
                  • darkt Re: Auchan... 24.11.03, 20:53
                    a gdzie bylo pytanie ? :>
                    • swek1 Re: Auchan... 24.11.03, 20:56
                      darkt napisał:

> a gdzie bylo pytanie ? :>

Mnie kilkanaście lat temu uczono, że pytanie kończy się takim fajnym
                      znaczkiem"?".Pozdrawiam.
                      • darkt Re: Auchan... 24.11.03, 21:00
                        no tak masz racje, co ja glupek bez szkoly moge wiedziec ;> , no ale wracajac
                        do tematu kiedys tam przeczytalem ze chyba jeszcze trzeba zadac to pytanie i
                        wtedy dac "?" natomiast w zadnym twoim poscie nie widze pytania n ktore sam bys
                        sobie nie odpowiedzial ;) wiec powtorze gidze jest pytanie domnie ?
                        • swek1 Re: Auchan... 24.11.03, 21:08
                          darkt napisał:

> no tak masz racje, co ja glupek bez szkoly moge wiedziec ;> , no ale wracaja
                          > c
                          > do tematu kiedys tam przeczytalem ze chyba jeszcze trzeba zadac to pytanie i
                          > wtedy dac "?" natomiast w zadnym twoim poscie nie widze pytania n ktore sam
                          bys
                          >
                          > sobie nie odpowiedzial ;) wiec powtorze gidze jest pytanie domnie ?

?.
                          • darkt Re: Auchan... 24.11.03, 21:09
                            beeeeeeeeeeeeeek ;) o sorki wlasnie jadlem kolacje i mnie sie odbilo ;) a fe :P
            • darkt Re: Auchan... 24.11.03, 20:41
              e tam gadasz :) nie badz malkontentem :>, jakie trudu ? :> no nie wiem jak ty
              ale przeczytac 3 zdania tekstu nie sprawia mi jakiegos wiekszego wysilku :> ,
              no ja caly czas cos robie pozytecznego:) , hmmm do piet ? przeciez krasnoludki
              nie istnieja :> , no co ty stary , w swietego mikolaja tez wierzysz ? :> ja
              nigdzie zadnych 3 groszy nie wrzucam ;> szkody mi 3 groszy :> Ja sfrustrowany,
              ja jestem szczesliwy i spokojny czlowiek, w przeciwienstwie do niektorych chyba
              zabardzo sie przejmujacych osob :P , jak to nie zmieni ;> wkoncu jakis ciekawy
              temat ;> PO CO ? :P pocą to sie nogi nocą :PPPP jam nie bog ;> laski nie
              udzielam :>

ps. czy ty aby nie bierzesz tego co tu sie pisze do siebie ? :> stary wyluzuj
              to tylko forum :> jak tak pojdzie to ci pikawa peknie :>

z uniżeniem Ksiaze Ciemnosci Dark vel Templar
              -
              • olus_stad Re: Auchan... 24.11.03, 20:56
                Nie mam ochoty sobie dalej polemizowac. Pa
                • darkt Re: Auchan... 24.11.03, 20:59
                  Pa misiu :******* masz na otarcie lez :P
                  • ledwozipie Re: Auchan... 25.11.03, 11:45
                    Forum nie jest tylko do poruszania poważnych tematów. Dla niektórych
                    skojarzenia to spam, dla mnie to świetna zabawa. Dla niektórych pajacyk to
                    spam, a dla mnie przypomnienie aby dać pare groszy na obiady dla dzieciaków.
                    Forum Legnica to naprawdę sympatyczne forum, ale nie każdy musi je czytać
                    kwestia gustu, albo komuś odpowiada, albo nie. Wolny wybór. Pozdrawiam
                    • swek1 Re: Auchan... 25.11.03, 11:52
                      I tak samo myśli większość na forum nie tylko w Legnicy. Pozdrawiam, cześć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka