anna.1976 03.06.09, 11:23 Witam, gdzie w Lubinie (oprócz Feminy) można zrobić USG. Chodzi mi o USG robione przez ginekologa-położnika, fachowca i na dobrym sprzęcie. Macie namiary? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania.welonkaa Re: USG 03.06.09, 20:20 Ja byłam na usg w femieni u dr Pańszczya, bardzo sobie go chwalę bo prowadził całą moją ciążę, mimo że wizyty u niego miałam w Polkowicach a rodziłam na bema:) Polecam tam i jego...:) Odpowiedz Link Zgłoś
987mad Re: USG 03.06.09, 21:21 W mojej pierwszej ciąży robiłam USG w Medicusie na Leśnej, u dr Zawadzkiej. Pani dr dobry specjalista, ale niezbyt przyjemna osoba. Mam wrażenie, że nie lubi kobiet w ciąży. Co do jakości USG, to ok. Ale już przy drugiej ciąży chodzę do Feminy,lekarze o niebo milisi, wszystko wytłumaczyli profesjonalnie i po ludzku, a USG do wyboru - tradycyjne bądź D4. Ja jestem bardziej zadowolona z usług Feminy, ale to indywidualny wybór. Życzę powodzenia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
anna.1976 Re: USG 04.06.09, 08:56 Ja również jestem zadowolona z Feminy ale potrzebuję teraz pilnie zrobić USG a w Feminie terminy odległe....dlatego też szukam w jakim innym miejscu mogłabym zrobić takie USG. Odpowiedz Link Zgłoś
ptaqowa77 Re: USG 04.06.09, 09:55 no to w medikusie na lesnej podejrzewam ze przyjma od razu w ten sam dzien ja tez usg i cala ciaze chodzilam u dr Zawadzkiej-Wojtasiak rzeczywiscie niezbyt przyjemna w obyciu ale to zalezy od dnia jednak jako fachowiec od USG świetna i ponoc najlepsza w okolicy Odpowiedz Link Zgłoś
marioona84 Re: USG 07.06.09, 11:27 Ja tez polecam dr Zawadzka chodzilam do niej przez cala ciaze jest chyba jednym z najlepszych fachowcow w Lubinie dla mnie pani doktor przez cale 9 miesiecy byla mila chyba zawsze trafaialam na jej dobry humor :)) Odpowiedz Link Zgłoś