aurelek_lucynek 19.09.09, 19:38 Witam.Jestem nowy tutaj i mam nadzieję że mnie zrozumiecie.Trudno mi w życiu i to bardzo.Jestem sam.Jak znaleźć kogoś? Jak żyć z tym kimś jeśli sąsiedzi będą gnębić? Ma ktoś z tym doświadczenie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurelek_lucynek Re: Jak żyć? 19.09.09, 19:39 Czuję się przeklęty trochę i mam okropną nerwicę przez to wszystko kim jestem... Odpowiedz Link
naqoyaqatsi Re: Jak żyć? 19.09.09, 19:48 suchy ty nie masz nerwicy przez to kim jestes tylko przez to jak traktujesz ludzi Odpowiedz Link
aurelek_lucynek Re: Jak żyć? 19.09.09, 19:50 przepraszam bardzo ale ja nie zdradzam twojego pseudo i jaki jesteś na innych forach dlatego proszę uszanuj moją anonimowość K. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Jak żyć? 19.09.09, 19:50 Fakt, nie zwalaj na sąsiadów (bo niby czemu mieliby cię gnębić!), poszukaj u siebie. A może po prostu, zamiast labidzić na zapas, spróbuj? Odpowiedz Link
aurelek_lucynek Re: Jak żyć? 19.09.09, 19:51 Ewo tylko to jest trudne przy lękach tak silnych i załamaniu Odpowiedz Link
aurelek_lucynek Re: Jak żyć? 19.09.09, 19:53 wiadome jest że potrzebuję pomocy z tego powodu kim jestem ale od czego zacząć? są jakieś psychoterapie i grupy wsparcia czy coś? czy te forum mogłoby mi pomóc w jakiś sposób? Odpowiedz Link
skiela1 Re: Jak żyć? 19.09.09, 21:23 Na forum to sobie mozesz pogadac,a o pomoc zwracaj sie do specjalistow. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Jak żyć? 20.09.09, 00:05 Czy mam doświadczenia z sąsiadem? Jest obleśny, zatem na szczęście nie mam. Odpowiedz Link
aurelek_lucynek Re: Jak żyć? 20.09.09, 10:38 Myślałem że ktoś mi pomoże ale tylko żarty sobie stroicie ze mnie.dziękuję.a ja mam poważny problem ze swoją seksualnością Odpowiedz Link
naqoyaqatsi Re: Jak żyć? 20.09.09, 11:01 ludzie po prostu nie wiedza jaki mas problem bo cie nie znaja... moze opisz o co chodzi to napewno ktos cos doradzi. Odpowiedz Link
ivone7 Re: Jak żyć? 20.09.09, 11:11 skoro ty nie potrafisz zaakceptowac swojego ja, to nie żądaj od nas recepty na twoje niepokoje, skoro ty nawet ich nie potrafisz wyartykuowac.. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Jak żyć? 20.09.09, 12:15 aurelek_lucynek napisał: > Myślałem że ktoś mi pomoże ale tylko żarty sobie stroicie ze mnie.dziękuję.a ja mam poważny problem ze swoją seksualnością Zamiast iść do specjalisty chcesz się radzić obcych ludzi? Odpowiedz Link
rudka.a Re: Jak żyć? 20.09.09, 12:42 Specjalista też może być obcy, ale jest przynajmniej gwarancja, że zrobi to fachowo)) Odpowiedz Link
aurelek_lucynek Re: Jak żyć? 20.09.09, 12:49 sibeliuss napisał: > aurelek_lucynek napisał: > > > Myślałem że ktoś mi pomoże ale tylko żarty sobie stroicie ze mnie.dziękuj > ę.a > ja mam poważny problem ze swoją seksualnością > > Zamiast iść do specjalisty chcesz się radzić obcych ludzi? Dostałem radę aby tu napisać bo mi ktoś może pomóc-mowa o Tobie Sibeliuss.Napisałem bo czuję strach i chcę się poradzić kogoś doświadczonego w sprawie homoseksualności Odpowiedz Link
aurelek_lucynek Re: Jak żyć? 20.09.09, 12:55 Dobra nieważne-jestem zdany tylko na siebie.pa i dzięki Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Jak żyć? 20.09.09, 13:27 aurelek_lucynek napisał: > Dobra nieważne-jestem zdany tylko na siebie.pa i dzięki Ciekawe, kto Cię do mnie skierował. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Jak żyć? 20.09.09, 13:30 Myslisz, ze tu jest agencja MATRYMONIALNA, ktora znajdzie Ci te druga polowke??? Mnie nikt nie pomogl, sama znalazlam swojego meza, a sasiedzi nie byli zadowoleni, bo on jest z Wybrzeza Kosci Sloniowej, wiesz taki czarny ze w nocy musze swiecic latarka zeby go znalezc w lozku, ale kto by sie przejmowal sasiadami, przeciez to nie oni mnie zywia ... Zreszta jak maz zagrozil, ze zrobi im woodo, to sie od razu odczepili ... Radze Ci pojsc moim sladem! aurelek_lucynek "Jestem sam. Jak znaleźć kogoś? Jak żyć z tym kimś jeśli sąsiedzi będą gnębić?" Odpowiedz Link
czarna9610 Re: Jak żyć? 20.09.09, 20:00 A może źle oceniasz sąsiadów, może to mądrzy i tolerancyjni ludzie. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Jak żyć? 20.09.09, 20:19 czarna9610 napisała: > A może źle oceniasz sąsiadów, może to mądrzy i tolerancyjni ludzie. I tęskniąc sobie zadaję pytanie: Czy to jest przyjaźń? czy to jest kochanie? Odpowiedz Link
czarna9610 Re: Jak żyć? 20.09.09, 21:00 Kiedy po przeprowadzce zobaczyłam, że większość moich nowych sąsiadów to starsze osoby w wieku emerytalnym byłam przekonana, że nas nie bardzo zaakceptują a już w styczniu to przestaną odpowiadać dzień dobry. Nie chodzimy do kościoła księdza też po kolędzie. Tymczasem nikogo to nie obchodzi i traktują nas dość życzliwie Odpowiedz Link
pia.ed Re: Jak żyć? 20.09.09, 20:50 aurelek_lucynek wybiega za bardzo w przyszlosc ... Najpierw powinien rozwiązac problem ze swoja sekualnoscią, co moze mu zając kilka lat. Sąsiedzi moga sie w miedzyczasie zmienic, wiec nie powinien martwic sie na zapas ... czarna9610 napisała: > "A może źle oceniasz sąsiadów, może to mądrzy i tolerancyjni ludzie." Odpowiedz Link
naqoyaqatsi Re: Jak żyć? 20.09.09, 23:32 aurelek_lucynek napisał: Napis > ałem bo czuję strach i chcę się poradzić kogoś doświadczonego w sprawie homosek > sualności od kiedy ty czujesz strach w zwiazku z seksualnoscia? jakas nowosc..... Odpowiedz Link
pia.ed Re: Jak żyć? 21.09.09, 00:05 Nie nasz sie co dziwic, nastolatki tak maja ... "od kiedy ty czujesz strach w zwiazku z seksualnoscia? jakas nowosc ... " Odpowiedz Link
marguyu Re: Jak żyć? 21.09.09, 00:41 Slicznie juz upasliscie tego trolla! Tlusciutki taki, okraglutki! Zime przeztrwa bez problemow Odpowiedz Link