geograf 18.01.04, 02:12 wiecie...muzyka była świetna.. a o istnieniu niektórych mięsni nie zdawałem sobie sprawy... zaprawdę-świetna zabawa. Tylko dlaczego czuję,że jutro nogi będą chciały mi odpaść? szklanka wody i hop do łóżka.dobranoc! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Saturday Night Fever... 18.01.04, 20:59 A jaka muza jest teraz modna na parkietach wielkich dyskotek? Odpowiedz Link
geograf Re: Saturday Night Fever... 18.01.04, 21:12 trudno okreslić, rodzaj muzyki zależy od rodzaju dyskoteki.. na tej,w której ja byłem: house, disco.. generalnie to,co najczesciej leci w stacjach radiowych, MTV i Viva... konkretnych artystów podać? byłaby spooooooooooora lista... Odpowiedz Link
sloggi Re: Saturday Night Fever... 19.01.04, 08:27 Nie byłem już jakiś czas na parkiecie - chyba czas na mały come back? Odpowiedz Link
wgfc Re: Saturday Night Fever... 19.01.04, 08:28 Sloggi napisał: > chyba czas na mały come back? Przede wszystkim czas na kawę Odpowiedz Link
gacus2 Re: Saturday Night Fever... 19.01.04, 13:28 Ja w sobote bede po egzaminei to moze przelecę sie do raju.... Odpowiedz Link