very_famous 10.02.04, 19:20 Usiłuję wypełnić pit A MI SIĘ NIE CHCE! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very_famous Co Cię tak pognało? 10.02.04, 19:56 Ja zawsze składam prawie na ostatnią chwilę - co jest zrozumiałe przy moich chęciach do pit-owania. Dzisiaj w cholere rzuciłam to wszystko, idę po kawę bo zaraz usnę na klawiaturze. Odpowiedz Link
aankaa Re: Co Cię tak pognało? 10.02.04, 21:14 jak to co ??? chęć na szybką kasę ! jak składam na początku roku to nie czekam ustawowych 3 miesięcy Odpowiedz Link
aankaa Re: Co Cię tak pognało? 10.02.04, 21:31 spójrz na to z drugiej strony - za (max) dwa dostanę kasę a Ty - za trzy (pod warunkiem, że się sprężysz i dobrze policzysz) Odpowiedz Link
very_famous Re: Co Cię tak pognało? 10.02.04, 21:36 taaaa - czytałaś jak to moje "sprężanie" wygląda.... spojrzałam na to wszystko i już miałam dość Odpowiedz Link
aankaa to spojrzyj od trzeciej strony 10.02.04, 22:07 złożysz pod koniec kwietnia - i na wakacje kasa jak znalazł ) Odpowiedz Link
very_famous Re: to spojrzyj od trzeciej strony 10.02.04, 22:10 Marzę o wakacjach! Wyjechać gdzieś w pizdu daleko, nic nie robić, wygrzewać się na słońcu, zwiedzać, dobrze się bawić i podrywać tubylców )) Odpowiedz Link
bbkk Re: to spojrzyj od trzeciej strony 11.02.04, 09:36 Ja dzisiaj składam, bo dopiero dostałam pracowego PITa. A już nie mogę się doczekać ... Odpowiedz Link
gacus2 Re: to spojrzyj od trzeciej strony 11.02.04, 16:01 gacus2 napisał: > Złożę...dzis go zrobię > Dziś go nei zrobiłem....;-////// Odpowiedz Link
sloggi Re: PIT-u PIT-u 11.02.04, 15:32 very_famous napisała: > Usiłuję wypełnić pit A MI SIĘ NIE CHCE! A ja sie przymierzam do tego rozliczenia jak pies do jeża. W sumie nie wiem czemu, bo mam spory zwrot, którym spłacę część debetu - ale wiem też, że wezwą mnie do skarbowego na tłumaczenie się, a tego nie lubię. Odpowiedz Link
sloggi Re: PIT-u PIT-u 11.02.04, 16:01 bbkk napisała: > A orientujesz się od jakiej kwoty będą wzywać? Ty jako świeżo upieczona nabywczyni mieszkania masz duze szanse otrzymać zaproszenie. Odpowiedz Link
altu Re: PIT-u PIT-u 11.02.04, 16:13 Ja dzisiaj wysłałam do urzędu mojego Pita. Przerażona, bo wskoczyłam nieoczekiwanie w 2 "plan taryfowy" (jakos modne okreslenie ostatnio), ale jednak mam niewielki zwrocik. Gorzej jak mi Komenda Policji sie o niego upomni za zaległy mandacik... Odpowiedz Link