adhamah 10.02.04, 22:00 Sorki za nagłe zniknięcie, ale gg mi nie działa. Nie wiem dlaczego Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very_famous Re: VERY!!! 10.02.04, 22:07 GG już działa przynajmniej u mnie. Pewnie śnieg zasypał. Odpowiedz Link
adhamah Re: No i dupa blada 10.02.04, 22:14 U mnie też padła. Idę się kurować! Pa!Pa!Pa! Odpowiedz Link
geograf Re: yesteś? 12.02.04, 23:47 no wiesz co!! miło wiedzieć,że jesteś..nałogowcu (a Sloggi siedzi obok i się śmieje...) Odpowiedz Link
adhamah Re: yesteś? 12.02.04, 23:49 geograf napisał: > no wiesz co!! > miło wiedzieć,że jesteś..nałogowcu Ostatnie chwilę w moim narkotykiem, jeszcze tylkotrzy noce > (a Sloggi siedzi obok i się śmieje...) > z czego ?? kogo?? ze mnie?? Odpowiedz Link
adhamah Re: yesteś? 12.02.04, 23:47 geograf napisał: > gdzie, z kim, na co, po co tak długo?? > przed kompem, sam, bo uparłem się, że dziś skończę robić grafikę do stronki Odpowiedz Link
geograf Re: yesteś? 12.02.04, 23:48 it's impossible dear Very Famous... I can only write on that massage board... Odpowiedz Link
geograf Re: yesteś? 12.02.04, 23:54 becouse I'm not in Sloggi's House. I'm quiet-dark in some public institution. what's up? nice wheater, isn't it? Odpowiedz Link
very_famous Re: yesteś? 12.02.04, 23:58 what's up? Nie na SSO. > nice wheater, isn't it? Nie denerwuj mnie białą śmiercią! Lepiej sprawdź pocztę! Masz tam cos dla siebie! > becouse I'm not in Sloggi's House. I'm quiet-dark in some public institution. To ja idę spać. Padam ze zmęczenia. Odpowiedz Link