very_famous 13.02.04, 10:16 Po wczorajszym spojrzeniu mojego kota wiedziałam że dzień będzie pechowy. I tak się zaczął. Obudziła mnie wietarka i głośne łupanie. Sąsiedzi rozpoczęli remont. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babik Re: Piątek 13-tego 13.02.04, 10:17 No )) Nie ma to jak remoncik na weekend zafundować sąsiadom ))) Miło i sympatycznie. Odpowiedz Link
inka.7 Re: Piątek 13-tego 13.02.04, 10:19 powies im na drzwiach kartke z napisem "w piatek zły poczatek"... na pocieszenie Ci powiem ze jestem w pracy, ale tuz za ścianą słysze właśnie dokładnie to samo moja siostra urodziła sie w piatek trzynastego, po dwudziestu kilku latach doszła do normy Odpowiedz Link
sloggi Re: Piątek 13-tego 13.02.04, 20:43 U mnie każdy dzień wolny od pracy zaczyna się od takich odgłosów, ale niestety jest to urok zamieszkania w nowym budynku. Szkoda tylko, że egoiści zaczynają w takie dnie odwierty o jakichś chorych godzinach. Odpowiedz Link
ashek Re: Piątek 13-tego 14.02.04, 01:29 a dla mnie to był dzien szczęśliwy. szczęsliwy małymi szczęsciami. pzdr. tom(ashek) there is a light that never goes out Odpowiedz Link
smia Re: Piątek 13-tego 15.02.04, 09:24 ha! a mi sie zepsula klawiatura, a konkretnie spacja odmowila wspolpracy. resetowanie nie pomoglo, nic nie pomoglo. dzisiaj pisze z innego kompa, a jutro mam nadzieje ze pan od komputerow cos zaradzi... Odpowiedz Link
candycandy Re: Piątek 13-tego 15.02.04, 21:26 Jednka pechowy W sobotę usłyszałam wiadomość o śmierci Janusza Kuliga... Zapalam świeczkę , [ ] Odpowiedz Link
very_famous Re: Piątek 13-tego 15.02.04, 22:34 Tak piątek 13-go był wyjątkowo pechowy i nieudany. Nie tylko dla Kuliga. Odpowiedz Link