p.a.d.a.l.c.o.w.a 23.04.10, 15:22 forum.gazeta.pl/forum/w,28,110136168,110136168,Zostalam_marginesem.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dede43 Re: witam odrzuconych, jestem z marginesu... 23.04.10, 16:06 Nie jesteś jedyna. Zdaje się, że margines większy jak tzw. strona główna. Odpowiedz Link
pieskuba Re: witam odrzuconych, jestem z marginesu... 23.04.10, 16:31 O. Padalcowa! Dziędobry! pieska Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a - padalca ulubiony PiesKuba :) 23.04.10, 22:29 cześć Ci, PsieKubo !!!! cieszę się, że widzę aśćkę, tyle lat, tyle wody w Wisle upłynęło ... a więc ....Stolot )dla Ciebie www.youtube.com/watch?v=q_KB5nA9iMg Odpowiedz Link
sibeliuss Re: - padalca ulubiony PiesKuba :) 23.04.10, 22:46 Czy poza Tobą i mną z Dekameronu ktoś się ostał? Odpowiedz Link
skiela1 Re: - padalca ulubiony PiesKuba :) 24.04.10, 02:42 sibeliuss napisał: > Czy poza Tobą i mną z Dekameronu ktoś się ostał? Dekameron to forum? tak ostatanio zauwazylam,ze ludzie wcale nie znikaja, tylko sobie nicki zmieniaja i sa jak nowi. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: - padalca ulubiony PiesKuba :) 24.04.10, 02:44 Forum, miało krótką ale bardzo sympatyczną historię. forum.gazeta.pl/forum/f,12223,Dekameron.html Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a i są jak nowi ? 24.04.10, 23:21 skiela1 napisała: tak ostatanio zauwazylam,ze ludzie wcale nie znikaja, tylko sobie nicki zmieniaja i sa jak nowi. -- ja nie zmieniam;*) i jakoś mi nie-pasiren polinikowcy. PiesKuba tez nie zmienił(a ) i Sibelius tez mało zmieniał pozdr. Pad. --- *) pominę sławetnego pierrdolinsky_paris, którym bywała padalcowa na Dekameronie Odpowiedz Link
skiela1 Re: i są jak nowi ? 25.04.10, 01:27 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > ja nie zmieniam;*) i jakoś mi nie-pasiren polinikowcy. > PiesKuba tez nie zmienił(a ) i Sibelius tez mało zmieniał > pozdr. Pad. Nie Ciebie mialam na mysli,ale tak ogolnie Nie ma naplywu nowych ludzi,ale za to nowych nickow zatrzesienie. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: i są jak nowi ? 25.04.10, 21:18 Nie Ciebie mialam na mysli,ale tak ogolnie > Nie ma naplywu nowych ludzi,ale za to nowych nickow zatrzesienie. -- Aaaa, to jest fakt, masz słusznego; szczegółnie widzę to zjawisko na F.Kraj - po katastrofie wysyp polinikowców. Widać pod swoim prawdziwym ( czytaj: stałym, zasiedziałym ) nickiem wstydzą się wyrażać opinię. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: - padalca ulubiony PiesKuba :) 24.04.10, 23:14 Czy poza Tobą i mną z Dekameronu ktoś się ostał? Internetowo - NIE, ale prywatnie - tak. Miłe znajomości z Dekamerona trwają do dziś pozdr. Pad. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a wyrośli 25.04.10, 21:20 "Wyrośli" z forum? --- to wlasnie może być słuszna diagnoza. Trochę rozwinęłam temat upadku F.D. na F.D. w jedym watku, jaki tam jeszcze życiem ulatującym drga. Odpowiedz Link