candycandy 26.03.04, 22:44 Mąż wraca do domu lekko niewyraźny. Żona: - Piłeś? Mąż: - No coś ty, ani kropelki Ż: - Przezcież widzę, ledwo stoisz na nogach.Przyznaj się, piłeś? M: - Nie piłem. Ż: - Powiedz Gibraltar. M: - Piłem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
candycandy Re: Test na kaca:) 26.03.04, 22:57 To teraz przepis na kompot albo nie Młody człowiek wchodzi do apteki i pyta się cichutkim tonem - czy są bananowe prezerwatywy ekspedirntka odpowiada - tak - to poproszę 20 Sprzedawczyni wykłada towar na ladę , Facet zgarnie gumki do torby i pyta - a czy są truskawkowe - są znowu bierze 20 kupuje jeszcze malinowe, jabłkowe, cytrynowe, owoce leśne itp. stojący za nim w kolejce starszy człowiek pyta się - Panie pan będziesz p******* czy kompot gotował?! Odpowiedz Link
candycandy Re: Tyz pikne:) 26.03.04, 23:02 Wchodzi do marynarskiej knajpy 90-letnia babcia z papugą na ramieniu i mówi: - Kto zgadnie co to za zwierzę... - i wskazuje na papugę - ... będzie mógł kochać się ze mną całą noc. Cisza. Nagle z końca sali odzywa się zapijaczony głos: - Aligator. Na to babcia: - Skłonna jestem uznać... A ja mówię wam dobranoc Odpowiedz Link