Dodaj do ulubionych

Święto Trzech Króli

19.11.10, 12:56
Niniejszym dziękuję Platformie Obywalelskiej, Premierowi Tuskowi i Prezydentowi Komorowskiemu za pozbawienie mnie kilku dni wolnego w roku w zamian za święta przypadające w sobotę i wprowadzenie w to miejsce jednego dnia wolnego, w kościelne Święto Trzech Króli.
Najpierw OFE, teraz to! Poszukam sobie lepszego reprezentanta!
Obserwuj wątek
    • moonflour Re: Święto Trzech Króli 19.11.10, 14:57
      Dla mnie mogłoby zostac tak jak było, ale mysle, ze oprocz wolnego dnia chodzi w tym swięcie o inny wymiar, niz nie pojscie do pracy.
      przeliczanie wszystkiego na dni wolne od pracy(pl w tym przoduje)jest dla mnie nieporozumieniem. To święto obchodzone jest w większosci liczących się na arenie miedzynarodowej, krajow europejskich.i to od dawna.
      • aiczka Re: Święto Trzech Króli 19.11.10, 15:37
        No, dla mnie to tylko dzien wolny i wolałabym, żeby raczej znaleźć jakiąś państwową okazję do święta pod koniec września, bo od 15. sierpnia do 1. listopada jest strasznie długi okres bez żadnego długiego weekendu.
    • agulaszek Re: Święto Trzech Króli 21.11.10, 21:15
      przynajmniej jest sprawiedliwie smile
      mogliby jeszcze usunąć dzień opieki na dzieckiem smile
    • morfeusz_1 Re: Święto Trzech Króli 21.11.10, 21:25
      Ty babciu podziękuj lepiej byłem prezydentowi Łodzi a obecnie doradcy profesora Belki

wyborcza.pl/1,76842,7349010,Kropiwnicki_daje_wolne_w_swieto_Trzech_Kroli.html
      • anoagata Re: Święto Trzech Króli 21.11.10, 21:59
        Babciu kryniu myślę że glośno nie rozpaczaj w tym względzie i pilnuj sie aby petent ,klient,pacjent nie powiedział Ci *babciu a może czas na emeryturę byś poszła*Poz.
        • dede43 Re: Święto Trzech Króli 22.11.10, 07:16
          I pomyśleć, że ustalono i podpisano coś niezgodnego z konkordatem.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka