sloggi 13.04.04, 00:00 "Prawdziwy mężczyzna musi mieć coś z kobiety, a ja jestem prawdziwym mężczyzną" gala.onet.pl/0,1157428,1,wywiady.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ada296 Re: Pan Maleńczuk 13.04.04, 00:40 Malenczuk to kokiet nie wiem czy go lubie ale lubie te piosenke pt "jestem sam" Tyle już gram - co z tego mam Tyle lat gram - gram tu i tam Grałem pop Grałem jazz Grałem roka Ale teraz jakaś inna jest epoka - jestem sam Ref.Nie dla mnie gwar srebrny pył Nie dla mnie splendor i sława Nie dla mnie ta cała zabawa Nie dla mnie te wszystkie brawa nie dla mnie nie dla mnie nie dla mnie Jestem sam Rzuciłem dom i rodzinę Poznałem egzotyczną dziewczynę Piękna była to dziewczyna Miała na imię heroina Leciałem Leciałem Leciałem Chciałem umrzeć ale nie umarłem Leżałem Leżałem Leżałem Wszystkie programy przeleciałem To nie to to nie to To co widzę w telewizji to dno Przecież ja dużo lepiej gram Więc dlaczego dlaczego dlaczego jestam sam? Nic mi się nie chce Ciągle bym tylko spał Seks mnie nie łechce Nic mi się nie chce - jestem sam Tyle już gram Co z tego mam Tyle lat gram- jestem sam Ref. Nie dla mnie gwar srebrny pył Odpowiedz Link
szampon4jajeczny Re: Pan Maleńczuk 14.04.04, 16:29 jest super tu malo kto go zna , lubie ta piosenke o politykach , bo jest prawdziwa . Odpowiedz Link
anahella Re: Pan Maleńczuk 15.04.04, 01:37 Malenczuk byl fajny 10 lat temu. Teraz odstawia cierpienia mlodego Wertera na sposob obrzydliwie komercyjny. Dla mnie facet sie koszmarnie kreuje udajac orygonalnosc. Do tego samego pakietu zaliczam Anje Ortodox czy Agnieszke Chylinska. Choc ta ostatnia - nalezy przyznac ma swietny glos. Odpowiedz Link
very_famous Re: Pan Maleńczuk 16.04.04, 18:57 Chylińska - jak najbardziej nawet jak ryknie porządnie Odpowiedz Link
jeremy27 Chylińska... 16.04.04, 23:22 głos to ona ma świetny i potrafi ryknąc rzeczywiście, ale lepiej niech kobieta nie pisze sobie już tekstów, bo jej twórczość sięgnęła bruku...miałem "przyjemność" posłuchać jej płyty i jestem zdegustowany...postawiła na bluzgi jako siłę przekazu, robi się śmieszna i karykaturalna...jednak Skawiński trzymał ją w pewnych ryzach widać i jak ją wypuścił to kobieta się trochę odurzyła tą wolnością i postaiwła na qrwy i tym podobne...zupełnie niepotrzebnie Odpowiedz Link
sloggi Re: Chylińska... 16.04.04, 23:37 Zgadzam się z Jeremym - poziom tekstów jest rynsztokowy. Odpowiedz Link
asci Re: Chylińska... 16.04.04, 23:44 Chylińska jest obrzydliwa. Co do Maleńczuka - niespecjalnie znam jego twórczość, ale to co słyszałam strasznie mi trąci grafomanią - nawet jeśli coś tam przekazuje. A już zupełnie niemogę na niego patrzeć, wygląda jak naćpany Odpowiedz Link
very_famous Re: Chylińska... 16.04.04, 23:54 Nowej płyty nie słuchałam, więc nie komentuję. Jej dawne płyty natomiast są świetne. Odpowiedz Link
ada296 Re: Chylińska... 17.04.04, 01:00 dla mnie Chylińska to Kiedy powiem sobie dość kiedyś tego nałogowo słuchałam gdy się jest w dołku to po dłuższym słuchaniu na okrągło można chcieć naprawdę odejść Odpowiedz Link
zaciszanin Re: Zarówno... 18.04.04, 00:18 ... Chylińska, jak i Maleńczuk w obecnym wydaniu są do dupy. Jeśli chodzi o była wokalistkę O.N.A., jej nowa płyta jest tandetna, z obecnej twórczości Maleńczuka na uwagę zasługuje utwór "Wolność słowa". Odpowiedz Link
e_bajok Re: Zarówno... 18.04.04, 00:20 Prosił bym Maleńczukiem dupy nie wycierać, sam powyciera )))) Odpowiedz Link
zaciszanin Re: Zarówno... 18.04.04, 00:30 No tak, racja, nawet do dupy się nie nadają. Wyręcza ich Velvet :-] Odpowiedz Link