to.ya 23.04.04, 15:54 doszły kartki? Podobają się Wam chociaż troszkę? Jutro (a może jeszcze dzisiaj) kolejne... z Piły. W niedzielę może z... )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majenka3 Re: Majenka, Sloggi 23.04.04, 16:04 Dostałam! Dziekuję! Solidna urlopowa jednostka jesteś To.ya! Kartka sliczniutka i taaaka REALNA! Się trzeba będzie zrewanżować ! Jak tam Piła i to co "w środku"? Ciekawa jestem.... Odpowiedz Link
olga55 Re: Majenka, Sloggi 23.04.04, 21:16 Ooooo,niedawno Sudety,teraz Piła, toż ty jestes prawdziwy globtrotuar)) A może na jakiś spływ sie wybierasz, tam w okolicy jest kila rzek do kajakowania.Ale jeszcze nie sezon.Pozdrów bobry! Odpowiedz Link
to.ya Re: Majenka, Sloggi 24.04.04, 10:43 olga55 napisał(a): > Ooooo,niedawno Sudety,teraz Piła, toż ty jestes prawdziwy globtrotuar)) hehehehe!!!! ))) > A może na jakiś spływ sie wybierasz, tam w okolicy jest kila rzek do > kajakowania. Nawet nie krwaw mi serca!!! Kajakowanie (zwłaszcza górskie)- to JE ONO!!!! )) Jutro znowu świtem chciałabym do Gdańska, ale kajaki.... >Pozdrów bobry! !!!!!!!!!! )))) Odpowiedz Link
to.ya Re: Majenka, Sloggi 25.04.04, 17:20 sloggi napisał: > To znajdź chwilę na Częstochowę? Może znajdę.... Dlaczego? i w jakim terminie? ) Odpowiedz Link
sloggi Re: Majenka, Sloggi 25.04.04, 21:13 diablica_28 napisała: > A co ma byc z Częstochową? No wiesz, pomodliłaby się o pomyślność dla Salonowiczów. Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Majenka, Sloggi 25.04.04, 21:24 uuuuuuuuuu Marcin, skarbie Ty mój- oooo zabolało!! Ja już się łudziłam ze to bedzi ecos przyjemnego a nie modły. Miej wzgla na mnie proszę. Chyba ze chcesz mnie zabic - wówczas wode świecona na sniadanie mi podaj. Odpowiedz Link
sloggi Re: Majenka, Sloggi 25.04.04, 21:38 Koleżanka, ze się tak wyrażę "nickowo" raczej preferuje czarne msze? Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Majenka, Sloggi 25.04.04, 21:46 sloggi napisał: Koleżanka, ze się tak wyrażę "nickowo" raczej preferuje czarne msze? Skarbie co diablice maja wspólnego z satanizmem ?? NIC. Swoją droga blizej mi do czarownic, lubię pełnie ksiezyca i czarne koty (oczywiście głaskac, a nie jeść) Odpowiedz Link
sloggi Re: Majenka, Sloggi 25.04.04, 21:54 Za Tobą trafić, prędzej człowiek piekło znajdzie ))) Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Majenka, Sloggi 25.04.04, 21:57 sloggi napisał: Za Tobą trafić, prędzej człowiek piekło znajdzie )) Zawsze, moge słuzyc dokładnym drogowskazem, mapa lub autem z kierowcą. Zresztą jak juz piekło znajdziesz to mnie tam mozesz spotkac (raz w miesiacu). A teraz się umiechnij, juto bedzie piekny dzień, już od brzesku az do zachodu słońca Odpowiedz Link
altu Re: Majenka, Sloggi 26.04.04, 14:04 W Częstochowie to ja bywam nałogowo na modlitwy to czasu niewiele, ale towarzysko imrezy, takze iście salonowe odrabiam. z nabożeństwem sloggi napisał: > diablica_28 napisała: > > > A co ma byc z Częstochową? > > No wiesz, pomodliłaby się o pomyślność dla Salonowiczów. Odpowiedz Link
to.ya Sloggi 26.04.04, 14:12 sloggi napisał: > Ja tylko tak zapytałem /niewinnie/ Niewiniątko... )) Zobaczymy co powiesz jak zajrzę do Warszawy... ))))) A jak nic nie wymyślę (znowu) po drodze, to będę w przyszłym tygodniu. Około 6,7ego... Teraz jestem w Olsztynie) Odpowiedz Link
czarna33 Re: Majenka, Sloggi 26.04.04, 20:35 to.ya daj znaka jak bedziesz w naszych stronach) Odpowiedz Link
to.ya Re: Majenka, Sloggi 27.04.04, 12:57 czarna33 napisała: > to.ya daj znaka jak bedziesz w naszych stronach) A co to są Wasze strony?? ))) Teraz jestem we Fromborku, a na jutro planuję Nidzicę )) Buziaki i duuuuuuuuużo słoneczka dla Was)) Odpowiedz Link
to.ya Czarna33, 28.04.04, 10:23 czarna33 napisała: > to.ya daj znaka jak bedziesz w naszych stronach) Lublin i Kazimierz Dolny? Prawdopodobnie około 10maja. Ale to info na teraz, bo jeszcze "wszystko się może zdarzyć..." )))) Odpowiedz Link
to.ya Re: Majenka, Sloggi 27.04.04, 13:18 sloggi napisał: > Dostałem dwie fajne widokówki - dziekuję Dwie?????? Wysłałam mnóstwo!!!! ) Odpowiedz Link
olga55 Re: Majenka, Sloggi 27.04.04, 13:42 Nooo, imponujące.We frombrku duużo ciekawych rzeczy,choć miasteczko malunie.A ile tam bocianów!!Najlepiej widać z wieży.A co dalej???Jak pogoda? Odpowiedz Link
to.ya Re: Majenka, Sloggi 28.04.04, 10:04 Z wieży widoki takie, że ech! ))) Bocianów ci tu dostatek (Warmia), nawet niektóre mają piętrowe gniazda naprawdę! Dzisiaj może za chwilkę ruszę w kierunku... Nidzicy! Słonecznie pozdrawiam ze słonecznego Olsztyna! )) P.S. Majenka, Sloggi, kartki z Fromborka też wyszły)))) Odpowiedz Link
to.ya Re: Majenka, Sloggi, Czarna33 28.04.04, 16:32 a dzisiaj w skrzynkę powędrują te z Olsztyna. )) Czarna33: do Lublina/Kazimierza zawitam ale szukam tanich noclegów tamże- podpowiesz coś, proszę? "Thanks from mountain"! )) Odpowiedz Link
czarna33 Re: Majenka, Sloggi, Czarna33 28.04.04, 17:26 Nie wiem w ile osób tak szalejesz,ale najtańsze są zapewne noclegi w bazie agroturystycznej.Zerknij tutajkazimierzdolny.pl/,jak będę maiłą więcej czasu coś Ci jeszcze poszukam. Odpowiedz Link
czarna33 Re: Majenka, Sloggi, Czarna33 28.04.04, 17:29 Chorobcia tak miało być: kazimierzdolny.pl/ Odpowiedz Link
majenka3 Re: Majenka, Sloggi 28.04.04, 17:38 To.Ya...wszystko sie 'wydało" w Chełmnie byłaś, zanim o Olsztyn zahaczyłaś!!! Mam tu czarno na białym, tj niebiesko-długipisowo na białym Kartki z Fromborka jeszcze nie ma, ale "ta" poczta chyba DZIAŁA! (ja od jutra komorkowo-planowo dead będę, odżyję 8-mego Usciski i powodzenia w realizacji trasy !Ale masz pogodę! super! Odpowiedz Link