adhamah 12.05.04, 06:57 Najpierw usypiałem ponad dwie godziny, później prawie godzinę wstawałem. Skutek: czuję się jak przepuszczony przez maszynkę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frunze Re: Źle spałem. 12.05.04, 08:50 Ja spałam jak zabita. Tak zabita, że nie słyszałam budzika. Teraz dosypiam w pracy, zwieszona smętnie nad biurkiem udaję, że pracuję. Odpowiedz Link
sloggi Re: Źle spałem. 13.05.04, 00:08 Nie mogłem zasnąć, ale jak już zasnąłem - to znienawidziłem budzik o 6.45. Odpowiedz Link
ichi Re: Źle spałem. 13.05.04, 10:45 ja też od kilku dni nienajlepiej kładą się stosunkowo wcześnie i wstaję stosunkowo późno , spóźniam sie praktycznie codziennie do pracy i jeszcze mi mówia że niezdrowo wyglądam .... Odpowiedz Link
babik Re: Źle spałem. 13.05.04, 11:21 O dzisiaj fatalnie spałem. I głowa mi pęka i wogóle czuję się jak przyjechany przez czołg. Odpowiedz Link
asci Re: Źle spałem. 13.05.04, 13:50 sloggi napisał: > Nie mogłem zasnąć, ale jak już zasnąłem - to znienawidziłem budzik o 6.45. Czym jest budzik o 6.45 w porównaniu z budzikiem o 5.15 )) Odpowiedz Link
adhamah Re: Źle spałem. 13.05.04, 13:59 Dziś prawie bym zaspał, obudziłem się w ostatniej chwili, ale przede mną trzy dni wolnego, może uda mi się wyspać Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Źle spałem. 13.05.04, 14:54 A ja zasnełam jak dziecko szybko , miałam piękne sny !!!! (rano jeszcze je pamietałam pod prysznicem. Ze wstaniem nie było kłopotu pomimo, ze nei obudzilo mnie dizś słonko. Poprostu pomyslalam sobie, że juz jutro piątek i szkaleństwo weekendu blisko - zaraz chciało się zyć Odpowiedz Link
jackussi Re: Źle spałem. 16.05.04, 06:51 wczoraj ( okropny ból glowy a dzisiaj - może 3 godziny w sumie spałem A juz było nieźle Odpowiedz Link
wgfc Re: Źle spałem. 01.07.04, 02:51 Adhamah napisał: > Skutek: czuję się jak przepuszczony przez maszynkę. Podciągam wątek - jutro będę się właśnie tak czuć. Odpowiedz Link
virgin_black Re: Źle spałem. 01.07.04, 12:41 a mnie obudzil o 3 rano dzwoniacy telefon, a pozniej skutecznie otrzezwil mnie brak samochodu na parkingu przed domem. i jakos mi sie nie chce spac Odpowiedz Link
adhamah Re: Źle spałem. 02.07.04, 06:06 Zasnąłem bez problemu, ale w środku nocy ubudził mnie dziwny dźwięk. To był Porfiryn gryzący klatkę. Dźwięk roznosił się po wszystkich prętach i był nie do zniesienia. Spałem więc z licznym przerwami, a od ok.5 już wcale. Odpowiedz Link
gacus2 Re: Źle spałem. 02.07.04, 10:52 Rany- szkoda mi CIę. JA najgorzej śpię w czasie pracy w nocy lub po nocnej zmianie.... Odpowiedz Link
sloggi Re: Źle spałem. 02.07.04, 10:59 gacus2 napisał: > Rany- szkoda mi CIę. JA najgorzej śpię w czasie pracy w nocy lub po nocnej > zmianie.... > W pracy źle śpisz - to Ty tam śpisz? Odpowiedz Link
gacus2 Re: Źle spałem. 02.07.04, 11:16 sloggi napisał: > gacus2 napisał: > > > Rany- szkoda mi CIę. JA najgorzej śpię w czasie pracy w nocy lub po nocn > ej > > zmianie.... > > > W pracy źle śpisz - to Ty tam śpisz? > jak nie mam gosci.... Odpowiedz Link
wgfc Re: Źle spałem. 02.07.04, 20:53 Gacus2 napisał: > najgorzej śpię w czasie pracy w nocy Pięknie. A potem człowiek słyszy w radiu o katastrofach w ruchu kolejowym Odpowiedz Link
wgfc Re: Źle spałem. 03.07.04, 10:28 Adhamah napisał: > w środku nocy ubudził mnie dziwny dźwięk. To był Porfiryn gryzący klatkę. I jak spałeś tej nocy? Dał Ci spać, czy znowu sobie podgryzał? Odpowiedz Link
adhamah Re: Źle spałem. 03.07.04, 10:47 wgfc napisał: > Adhamah napisał: > > > w środku nocy ubudził mnie dziwny dźwięk. To był Porfiryn gryzący klatkę. > > I jak spałeś tej nocy? Spałem,ale krótko > Dał Ci spać, czy znowu sobie podgryzał? Zaczął podgryzać jak tylko się położyłem, więc wyniosłem go do łazienki Odpowiedz Link
jasmin33 Re: Źle spałem. 02.07.04, 11:51 Psychicznie czuję się zjechana.... co ma odzwierciedlenie w snach. Niby przesypiam całą noc..ładnych parę godzin, ale budzę się zmęczona..przybita...zniechęcona..... I taki cały dzień - do dupy ! Zaczyna dokuczać mi samotność.... Brakuje mi kogoś w łużku - obok... O , i nie mam tu na myśli koniecznie seksu....zwyczajnej bliskości drugiego człowieka mi brak .... Błądzenie w wolności jest dla człowieka lepsze,niż pewne kroczenie w kajdanach. T. H.Huxley Odpowiedz Link