zenta1 19.05.04, 20:47 ...przez dwa dni byłem bez kompa. Moje biedactwo stało się ofiarą wirusa "sasser". Jesli hakerzy maja atakować nasze kompy, to niech lepiej wyładują swoją "kreatywność" na nieprzyjaznych nam mocarstwach. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slodkoslony Re: Apel do durnych hakerów 19.05.04, 21:48 Ależ niemieccy autorzy sassera nic innego nie robią ... Odpowiedz Link
zenta1 Re: Apel do durnych hakerów 20.05.04, 13:55 slodkoslony napisał: > Ależ niemieccy autorzy sassera nic innego nie robią ... ...no i wszystko jest jasne. Ciagle nie mogę zrozumieć, dlaczego na moją pocztę przychodzi dziennie kilka sztuk jakiegoś cholernego badziewia ? Te wszystkiwe zabezpieczenia przed spamem i wirkami chyba są do kitu. Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Nazewnictwo 20.05.04, 13:59 Pewien facet powiedzial mi niedawno: haker to sie wlamuje do bankow. Wirusy po prywatnych pecetach (w wieszosci slabo zabezpieczonych) rozsyla zwykly chuligan. Odpowiedz Link
pshamack Re: Nazewnictwo 20.05.04, 16:51 To ma już swoją nazwę: "elektroniczny wandalizm". Odpowiedz Link