Dodaj do ulubionych

Pułkownik Kadafi

05.09.11, 17:03
Gdzie on sie ukrywa?
Jego prywatny jet stoi na lotnisku i jest w rekach rebeliantow.
Zlapią pułkownika ?
Obserwuj wątek
    • piotr_57 Re: Pułkownik Kadafi 05.09.11, 17:17
      tjbazuka napisał:

> Zlapią pułkownika ?

Złapią pewnikiem .
      Chyba już nikomu nie zależy żeby go nie złapali.
      • mk968 Re: Pułkownik Kadafi 05.09.11, 17:47
        tyle lat był tolerowany.................................................. nie będę na otwartym forumk pisał tak czy owak jedno pytanie
        1 od kiedy sprawował wladzę - kto składał mu wizyty i do kogo on latał .
        • kredofil Re: Pułkownik Kadafi 05.09.11, 17:52
          Biznes to biznes. Za dobre interesy można było na ropie robić. A teraz, kiedy nagle lud go kopnął w litery i stał się persona non grata w kraju, co poniektórzy doszli do wniosku że można za jednym zamachem ułożyć się z nowymi władzami Libii i pokazać się na froncie "walki o wolność i demokrację". Więcej się za tym nie kryje, MZ.
        • skiela1 Re: Pułkownik Kadafi 05.09.11, 17:55
          Ano byl...
          Czy to Berlusconi pocalowal go w reke podczas szczytu Ligii Arabskiej?
          • irena0503 Re: Pułkownik Kadafi 05.09.11, 19:28
            Kiedyś wszyscy go kochali....mało to Polaków pracowało w Libii?; lekarze,pielęgniarki,inżynierowie,jeżdzili legalnie, na kontrakt i bardzo im się to opłacało.
            • skiela1 Re: Pułkownik Kadafi 05.09.11, 19:54
              Sa tacy co dusze i honor sprzedadza dla jakichkolwiek korzysci.
              • irena0503 Re: Pułkownik Kadafi 05.09.11, 20:13
                Nie wiem jak w 70-tych latach postrzegano Kadafiego i jaki on byl wtedy,ale widać,że nieżle skoro wysyłano pracowników, rządy z nim wspołpracowały .Muszę się zagłębić w temat,jestem w tej kwestii trochę niedouczona.
                • czarek_777 Re: Pułkownik Kadafi 05.09.11, 20:55
                  Putin jest znacznie większym zbrodniarzem niż Kadafi a ile rządów demokratycznych państw /i to jakich państw/ współpracuje z Nim smile bo liczy się kasa i tylko kasa, moralność i hasła o demokracji są dla frajerów idealistów smile
                • skiela1 Re: Pułkownik Kadafi 05.09.11, 21:20
                  ".Muszę się zagłębić w temat,"

Tez powinnam,ale szkoda mi czasu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka