28.11.11, 09:30
130 tysięcy ludzi nie ma energii elektrycznej w województwie pomorskim przez awarie spowodowane bardzo silnym wiatrem. Nocne huragany domy, powaliły setki drzew. Rannych jest pięć osób.
wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/artykuly/368514,wichura-zrywala-linie-energetyczne-w-pomorskiem-i.html
Obserwuj wątek
    • anoagata Re: Wieje 28.11.11, 10:36
      Jeżeli chodzi o moje strony to nie wiało a pi.....o jak w kieleckim ale już przestaje.
      • czarek_777 Re: Wieje 28.11.11, 11:14
        Tej nocy byłem w pracy. W pobliżu gdzie byłem ,odgrodzono teren budowy budynku mieszkalnego ciężkim metalowym ogrodzeniem składającym się z łączonych elementów. Nagle jak nie walnie, straszny hurgot, zaledwie kilka metrów od mojego pomieszczenia wichura przewaliła i powlokła kilka elementów płotu. Trochę bliżej lub trochę silniejszy podmuch, i może kaplica smile co przeznaczone to będzie.
        • sibeliuss Re: Wieje 28.11.11, 11:29
          Dziś na przystanku słupek z rozkładami przewrócił się facetowi na nogi.
          • czarek_777 Re: Wieje 28.11.11, 11:52
            Niedawno /po raz kolejny/ przeczytałem 'Proroctwo Oriona na rok 2012' Patricka Geryla. Można się pośmiać bo sporo tam bajek ale są też podane obliczenia. Że na przestrzeni dziejów dochodziło na na naszej planecie do gigantycznych kataklizmów, ginęły niemal cywilizacje a z niedobitków które przeżyły, odradzała się kolejna - po czym znów. W/g kalendarza Majów ,zbliżamy się właśnie do kolejnego wielkiego kataklizmu w dziejach ludzkości smile pożyjemy zobaczymy. Na wszelki wypadek, na nadchodzący rok żadnych planów nie robię smile tylko aby dziś i aby zdrowie było. A książkę naprawdę warto przeczytać. W innej książce : 'Globalna katastrofa' Krisa Van Den Driessche. Ciekawe zdjęcia i hipotezy ,także na podstawie badań geologicznych.
            • sibeliuss Re: Wieje 30.11.11, 22:42
              No to zbliżajmy się. Mam w nosie co będzie po tym jak zejdę z tego padołu.
              • czarek_777 Re: Wieje 01.12.11, 08:50
                sibeliuss napisał:

> No to zbliżajmy się. Mam w nosie co będzie po tym jak zejdę z tego padołu.

Też fruwa mi to co ze mną będzie jak już mnie tu nie będzie smile póki co cieszę się tym życiem jakie mam teraz a to co po - nie myślę. Robak będzie czy co innego, jakaś lewitacja bytu w kosmosie smile będzie co ma być smile
    • skiela1 Re: Wieje 29.11.11, 15:57
      Wieje i leje...i glowa napie....
      • ba-7 Re: Wieje? 29.11.11, 16:03
        A u mnie cudnie. Cały dzień słońce, cisza, +14 . Teraz zachód bajeczny.
        • skiela1 Re: Wieje? 29.11.11, 16:09
          Bo my mamy tak na zmianesmile
          Jak u mnie ladnie to U Ciebie brzydkotongue_out
          • ba-7 Re: Wieje? 29.11.11, 16:18
            Czyli....sprawiedliwiesmile
    • sibeliuss Re: Wieje 04.12.13, 12:16
      tvnmeteo.tvn24.pl/informacje-pogoda/prognoza,45/z-polnocy-nadciaga-orkan-w-nocy-zacznie-sie-najgorsze,107575,1,0.html
    • kazia62.52 Re: Wieje 04.12.13, 13:01
      a u mnie nie wieje !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka