04.03.12, 15:27
Ale nagonka na Czarka ???? Boże, czym sobie zasłużyłem ???? na tyle opinii. Nie ważne że negatywnych ale w ogóle. W życiu nikogo nie zabiłem, nie okradłem, Ojca i Matkę zawsze kochałem i szanowałem, Braci też i Bliźnich też zawsze szanowałem, Ojczyznę również, bardziej niż siebie smile a tu takie słowa o mnie.....
Smutne bo nie zasłużyłem sobie na tyle epitetów.

Właśnie dowiedziałem się o śmierci kolegi z Waryńskiego. Miał 63 lata. Upadł na działce i klops. Pikawa wysiadła. Porządny gość był. Nie jedną butelkę swego czasu rozpiliśmy w fabryce i w łopianach pod nią. Tadziu cześć Twojej pamięci. Przyjdę na pogrzeb by Cię pożegnać [*] spocznij w pokoju fajny brachu z Waryńszczaka smile kiedyś do Ciebie dołączę. Będzie do pogadania i w ogóle smile trzymaj się kolego serdeczny.
Obserwuj wątek
    • marcin_rz Re: Ale..... 04.03.12, 15:42
      Cholera, szkoda z tym kolegą. Niestety na każdego przyjdzie czas. Ważne, żeby w minutę przed śmiercią niczego nie żalowac.
      • ptasiek_777 Re: Ale..... 04.03.12, 15:48
        Był bardzo fajnym kolegą /był bardzo szczery i do bólu uczciwy bo tak wychowany/ a Jego Rodzice i przodkowie byli ciężko doświadczeni przez los. Emigrowali przed wojną za chlebem na bardzo daleki wschód. Wrócili za Gierka ,myśląc że tu eldorado będzie. A zbliżał się sierpień 80 i kicha, bryndza. Sorki Marcin teraz nie mam czasu bo zaraz goście. Napiszę kiedyś o tych ludziach. Był reportaż o Nich kiedyś w publicznej. Pzdr.
    • jedzoslaw Re: Ale..... 04.03.12, 17:48
      ptasiek_777 napisał:

> Ale nagonka na Czarka ???? Boże, czym sobie zasłużyłem ???? na tyle opinii. Nie
      > ważne że negatywnych ale w ogóle. W życiu nikogo nie zabiłem, nie okradłem, Oj
      > ca i Matkę zawsze kochałem i szanowałem, Braci też i Bliźnich też zawsze szanow
      > ałem, Ojczyznę również, bardziej niż siebie smile a tu takie słowa o mnie.....
      > Smutne bo nie zasłużyłem sobie na tyle epitetów.

Czy możesz napisać, kto konkretnie Cię obraża i czyni nagonkę? Jakie padły epitety?
      • 1zorro-bis Re: Ale..... 04.03.12, 17:56
        tylko pewnie Bog raczy wiedziec....smirk
    • madziulec Re: Ale..... 04.03.12, 19:27
      A ogolnie jaki ma zwiazek kolega z Warynskiego, jego smierc i nagonka na Ciebie???
      Męczennika z siebie chcesz zrobic?
    • matt.j Re: Ale..... 04.03.12, 20:31
      ptasiek_777 napisał:
      > Ale nagonka na Czarka ???? Boże, czym sobie zasłużyłem ???? na tyle opinii. Nie
      > ważne że negatywnych ale w ogóle.

No właśnie Czarku drogi, czym sobie zasłużyłeś. Pomyśl...

> też i Bliźnich też zawsze szanowałem,

Ty i szanowanie ludzi? Jakoś mi nie pasuje. Chyba, że mówisz tylko o tych, którzy myślą tak jak ty. Pewnie reszta to dla ciebie nie Bliźni bo z tego co piszesz do i o nich to nie szczególnie bije jakikolwiek szacunek.

> Smutne bo nie zasłużyłem sobie na tyle epitetów.

Naprawdę jesteś tego taki pewien? Zastanów się czy ty w swoich wypowiedziach szanujesz innych? Może to po prostu zwyczajny zwrot tego co sam wypuszczasz do Bliźnich. Może zamiast biadolić nad sobą dokonaj jakiejś samorefleksji, przemyśl swoje podejście do ludzi, Bliźnich?

> Właśnie dowiedziałem się o śmierci kolegi z Waryńskiego.

Co ma piernik do wiatraka poza chęcią wzbudzenia współczucia do siebie przez pryzmat śmierci kolegi manipulancie.
      • ptasiek_777 Re: Ale..... 04.03.12, 21:51
        Kicha Matt, jak zwykle .Kula w płot, środkową sztachetę smile pzdr.
        • matt.j Re: Ale..... 04.03.12, 23:06
          ptasiek_777 napisał:

> Kicha Matt, jak zwykle .Kula w płot, środkową sztachetę smile pzdr.

Jak zwykle zero refleksji u ciebie i zero samokrytycznego podejścia.
          Twoja strata.
          Tylko nie rozumiem po co w takim razie w ogóle zastanawiasz się dlaczego tak a nie inaczej cię ludzie postrzegają?
      • ptasiek_777 Re: Ale..... 04.03.12, 22:02
        Nie oczekuję Twojego współczucia Matt. Ty bardzo zimny jesteś, nie masz żadnych uczuć. Nie pozdrawiam. Bywaj.
        • matt.j Re: Ale..... 04.03.12, 23:04
          ptasiek_777 napisał:
          > Nie oczekuję Twojego współczucia Matt.

To po co mieszasz zupełnie nie powiązane sprawy w jednym wątku jak nie dla uzyskania współczucia dla twojej osoby.

> Ty bardzo zimny jesteś, nie masz żadnych
          > uczuć. Nie pozdrawiam. Bywaj.

Masz rację, dla manipulantów emocjonalnych jestem niczym lodowiec.
          • sibeliuss Re: Ale..... 04.03.12, 23:32
            Nie pijesz matt.j - to życia nie znasz smile
            • matt.j Re: Ale..... 04.03.12, 23:40
              sibeliuss napisał:
              > Nie pijesz matt.j - to życia nie znasz smile

Nie no, czasem pije.
              Ale staram się nie w nadmiarze smile
              Widocznie za mało abym życie poznał.
              • sibeliuss Re: Ale..... 05.03.12, 00:00
                A ja pijesz to włączasz kompa i ogłaszasz to światu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka