virgin_black 02.07.04, 18:19 przepraszam - ja tak o tym samym dwusalonowo, ale jestem taaaaka happy)) po 36 godzinach od zgloszenia kradziezy znalezli mi autko )))) jest w Gdansku, trzeba je odebrac z parkingu policyjnego ))) łiii wiwat polska policja (ups, moze to przesada) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aankaa ależ zuchy z tych policjantów 02.07.04, 18:32 virgin_black napisała: > po 36 godzinach od zgloszenia kradziezy znalezli mi autko )))) jest w > Gdansku, a gdzie było wcześniej ? Odpowiedz Link
darek1 Re: ależ zuchy z tych policjantów 02.07.04, 18:45 fajnie jak by jeszcze znalezli tych bandziorów bo może znowu wezmą jakieś Odpowiedz Link
eulalija Re: znalezli mi samochodzik!!! 02.07.04, 20:16 To masz fart, cudnie, cieszę się z Tobą Odpowiedz Link
wgfc Re: znalezli mi samochodzik!!! 02.07.04, 20:33 Virgin_black napisała: > 36 godzinach od zgloszenia kradziezy znalezli mi autko )))) To musiało im się zdarzyć przypadkiem Mam nadzieję, że auto całe. Odpowiedz Link
virgin_black Re: znalezli mi samochodzik!!! 02.07.04, 22:04 otoz: 1.autko wczesniej bylo najpierw pod moim domem w Toruniu, pozniej tajemniczym sposobem znalazlo sie pod Gdanskiem, w tzw. "dziupli" - zwineli i tyle 2. zlodziei zlapali, bo zlikwidowali te dziuple 3. nie do konca cale - rozbebeszona stacyjka i zamki, wiec trzeba bedzie holowac, ale wszystko bedzie oplacone w ramach ubezpieczenia, holowanie zalatwi assistance, a naprawa to kwestia parunastu godzin - wiec w ogolnym rozliczeniu sprawa kosztowala nas po prostu mnostwo nerwow. uffff jak sie ciesze )) Odpowiedz Link
zzrobert Re: znalezli mi samochodzik!!! 02.07.04, 23:31 fart fart fart gratuluję i zatankuj siebie i jego teraz do pełna Odpowiedz Link
adhamah Re: znalezli mi samochodzik!!! 02.07.04, 23:40 virgin_black napisała: > uffff jak sie ciesze )) Super! cieszę się z Tobą. Możesz zatem świętować, bo prowadzić dziś nie będziesz )) Odpowiedz Link
diablica_28 Re: znalezli mi samochodzik!!! 02.07.04, 23:43 Oj porzebował młody zaszpanowac przed laska, pozyczył i oddał jak mógł. Teraz balange robia w trójmiescie. Może Ci kartkę przyślą z przeprosinami?? Odpowiedz Link