geograf 03.07.04, 10:49 Pochwalić się! Kto juz był na (podobno-tak twierdzą gazety) jednym z najbardziej oczekiwanych filmów roku? Tak dobry jak jedynka? Kot faktycznie jest sympatyczny?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adhamah Re: Shrek 2 03.07.04, 10:55 geograf napisał: > Pochwalić się! > Kto juz był na (podobno-tak twierdzą gazety) jednym z najbardziej oczekiwanych > filmów roku? Cz.1 (jak zwykle jestem zacofany) oglądałem w czwartek, a cz.2 wczoraj > Tak dobry jak jedynka? Dobry jest! Troszkę bardziej podobała mi się dwójka > Kot faktycznie jest sympatyczny?? > > > Pierwsze spotkanie z kotem miłych uczuć nie wzbudza, ale potem mozna mu to wybaczyć. Stara się Osioł jest sympatyczniejszy, choć równie męczący jak w jedynce Odpowiedz Link
wgfc Re: Shrek 2 03.07.04, 10:59 Adhamah napisał: > geograf napisał: > > Kto juz był na (podobno-tak twierdzą gazety) jednym z najbardziej > > oczekiwanych filmów roku? No to ja jestem inny, bo na Shreka nie oczekiwałem > Cz.1 (jak zwykle jestem zacofany) oglądałem w czwartek, a cz.2 wczoraj Jestem jeszcze bardziej zacofany, bo nie widziałem nawet pierwszej części. Odpowiedz Link
geograf Re: Shrek 2 03.07.04, 11:24 uuuu... dużo straciłeś, oj dużo... nie ciągnie Cię? Odpowiedz Link
wgfc Re: Shrek 2 03.07.04, 11:35 Geograf napisał: > nie ciągnie Cię? Czy ja wiem... Kiedyś pewnie zobaczę, bo jeden z moich kolegów na pewno będzie miał (a może i już ma) płytę ze Shrekiem i mi każe obejrzeć Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Shrek 2 03.07.04, 12:42 Witam!! Nie byłam jeszcze na "2" jednak tak czy owak zielonu stwór wkradł sie w moje serce już daawno temu. Hmmmm czasami szkoda, że tylko postac animowana. Odpowiedz Link
carrramba Re: Shrek 2 12.12.04, 17:57 Pewnie sie wygłupie, ale co mi tam... Pierwszą część tylko zaczęłam ogladac. Po 10 minutach,dałąm spokój. Do drugiej nawet nie bedę podchodzic Odpowiedz Link
candycandy Re: Shrek 2 13.12.04, 18:59 K. cię podpuszcza - chce cię skusić do szybszego obejrzenia. Ja wolę jedynkę ale dwójka też ma fajne dialogi, generalnie o wiele więcej odniesień do wspólczesności (Hollywood, TV, korporacje, ubezpieczenia, Mission Impossible itp) i kilka niezłych nowych postaci: Wróżka Chrzestna, książę Harold (tata Fiony) no i oczywiście siostra Kopciuszka)) Zawiedziona byłam trochę Malajkatem podkładającym głos pod Kota w butach - Antek Banderas podobno duuużo lepszy. Podsumowując; warto zobaczyć (zaczekać na ostatnią scenę!), posiadać w domowej videoteczce chyba także. Odpowiedz Link
natla Re: Shrek 2 12.12.04, 20:44 Jeszcze nie. Mam obiecanego pod choinkę. Jak dubbing ten sam , to pewnie bedzie równe cudo, które mogę na okrągło oglądać. Odpowiedz Link
eulalija Re: Shrek 2 13.12.04, 08:53 Kupiłam w sobotę kasetę, obejrzałam od razu, podobał mi się, dubbing dobry. Odpowiedz Link