sloggi 08.07.04, 11:37 Siedząc za biurkami zróbmy sobie wirtualne plażowanko, salonowe, zatem jak na fotografiach z początku wieku. Koce, kosze plażowe, parawany, kosze z jedzeniem, ale też chyba jakieś plażowe trunki? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diablica_28 Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 11:39 to ja lece po truskawki i dobre winko !! hahahahha Odpowiedz Link
sloggi Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 11:41 diablica_28 napisała: > to ja lece po truskawki i dobre winko !! hahahahha Może chłop z jagodziankami będzie szedł plażą, albo z lodami? Odpowiedz Link
kris01 Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 11:43 Zanim rozleniwimy się na dobre, ja idę troszkę popływać )) Odpowiedz Link
szkodnik Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 11:44 .....kto mi plecki posmaruje....???? Odpowiedz Link
sloggi Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 11:49 szkodnik napisał: > .....kto mi plecki posmaruje....???? Po co zaznaczasz, że tylko plecki? Może jakaś panna posmaruje Ci też ramionka i nóżki? Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 11:52 szkodnik napisał: .....kto mi plecki posmaruje....???? Na mnei nei licz, ja uciekam do wody, lubię się pluskać z kaczuszką z reklamy Fa!! Odpowiedz Link
szkodnik Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 11:53 ......przepraszam, chciałem zapytać czy to plaża nudystów jest....??? Odpowiedz Link
sloggi Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 11:54 szkodnik napisał: > ......przepraszam, chciałem zapytać czy to plaża nudystów jest....??? A masz ochotę się rozdziać? Odpowiedz Link
szkodnik Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 11:57 ....eeeeeeeee.....już nie....PPPPP Odpowiedz Link
sloggi Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 12:00 szkodnik napisał: > ....eeeeeeeee.....już nie....PPPPP Mogę nie patrzeć PPPPPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 11:51 sloggi napisał: Może chłop z jagodziankami będzie szedł plażą, albo z lodami? A co poranne ciacho do kawy CI nei smakowąło?? czy było z amało! Odpowiedz Link
sloggi Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 11:52 Na świeżym powietrzu wszystko smakuje inaczej - prawda? Odpowiedz Link
aankaa Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 11:56 od wczoraj szukam swoich plażowych pantalonów, diabeł ogonem nakrył ?!?!? (( przyjdę jak je znajdę Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 11:58 aankaa napisała: od wczoraj szukam swoich plażowych pantalonów, diabeł ogonem nakrył ?!?!? (( przyjdę jak je znajdę Diabeł nei nakrył bo on na urlop pojechał wiem cos o tym hahhahaa, a pantalony nie potrzebne aankas tu pusto i sami swoi przyjdź bez nich. Odpowiedz Link
sloggi Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 12:01 Zrobimy Ci pantalony z obrusa. Odpowiedz Link
czarna33 Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 12:05 A można w podkoszulku?A potem zrobimy wybory Miss Odpowiedz Link
sloggi Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 12:07 Czyli trzeba Cię wcześniej wrzucić do wody? Odpowiedz Link
czarna33 Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 12:08 A co to za atrakcja w suchym paradowć? Odpowiedz Link
squelette_de_serpent Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 12:07 czy ta wesoła gromadka, z ręcznikami i całą masą prowiantu, śpiewająca jakies archaiczne piosenki to Wy? Odpowiedz Link
sloggi Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 12:12 Tak jest )))))))))))))))))) "Gdy Szkodnik płynie z wolna...... Rozsiewa zioła Czarna, po co Ci bez nas urlop, rozrywka to jest marna, Tu Anka jest obrusie, Diablica je truskawki, tu każdy dokazuje, aż Squelette dostaje ze śmiechu czkawki..." Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 13:24 sloggi napisał: Tak jest )))))))))))))))))) "Gdy Szkodnik płynie z wolna...... Rozsiewa zioła Czarna, po co Ci bez nas urlop, Proszę nowa Gwiazda nam tu rośnie na Eurowizję Cię wyślemy hahahahhaha Odpowiedz Link
squelette_de_serpent Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 13:46 diablica_28 napisała: > Proszę nowa Gwiazda nam tu rośnie na Eurowizję Cię wyślemy hahahahhaha chyba raczej ROZGWIAZDA w końcu to plaża jest a nie sopot Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 14:05 sloggi napisał: Może być plaża w Sopot Może to byc plaża w mniej ludnym miejscu?? Kto taka zna- czy tylko ja??? Odpowiedz Link
sloggi Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 14:06 Może być dzika plaża między Unieściem i Łazami. Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 14:14 sloggi napisał: Może być dzika plaża między Unieściem i Łazami. albo ta w okolicach Smołdzina (pomiędzy Łebą a Ustką) niedaleko starej latarni. Odpowiedz Link
sloggi Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 14:22 diablica_28 napisała: > sloggi napisał: > > Może być dzika plaża między Unieściem i Łazami. > > albo ta w okolicach Smołdzina (pomiędzy Łebą a Ustką) niedaleko starej latarni. Nie byłem tam. Odpowiedz Link
czarna33 Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 12:51 Potopili się wszyscy czy zasneli na śłońcu?? Odpowiedz Link
kris01 Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 13:04 Ja nadal pływam, ale nic nie gadam, bo woda mi do pyszczka wpływa Odpowiedz Link
aankaa Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 14:56 czarna33 napisała: > Potopili się wszyscy czy zasneli na śłońcu?? utopić się nie mogłam bo obrus mi tak duży dali, że cała się w nim zaplątałam nawet głos zza niego nie dochodzi :'''( Odpowiedz Link
adhamah Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 14:19 Dziś palżowałem w realu, ale niestety nie mam cierpliwości do tych praktyk. Odpowiedz Link
sloggi Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 14:22 adhamah napisał: > Dziś palżowałem w realu, ale niestety nie mam cierpliwości do tych praktyk. > Samemu szybko się nudzi. Gdzie plażowałeś? Odpowiedz Link
adhamah Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 14:25 sloggi napisał: > adhamah napisał: > > > Dziś palżowałem w realu, ale niestety nie mam cierpliwości do tych praktyk > . > > > Samemu szybko się nudzi. A kto mówi, że samemu. Dwie kobiety ze mną były, a raczej ja z nimi > Gdzie plażowałeś? > Nad Zalewem Sulejowskim www.tomaszow.pl/okolice/zalew2.php3 Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 14:49 adhamah napisał: A kto mówi, że samemu. Dwie kobiety ze mną były, a raczej ja z nimi No wiesz!! i nie miałeś cierpliwości czy moze siły na dalsze "plażowanie" ??? hahahahhaa Odpowiedz Link
sloggi Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 14:51 Ciekawe co się tam nad tą wodą działo Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 14:58 sloggi napisał: Ciekawe co się tam nad tą wodą działo Niewiem co się dizało, jednak jestem pewna, że nei mieli takiej świetnej zabawy jak My tu dzis na plaży. Odpowiedz Link
adhamah Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 15:01 sloggi napisał: > Ciekawe co się tam nad tą wodą działo Jeśli działoby się coś ciekawego to nie wróciłbym tak szybko. Odpowiedz Link
sloggi Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 15:04 adhamah napisał: > sloggi napisał: > > > Ciekawe co się tam nad tą wodą działo > > Jeśli działoby się coś ciekawego to nie wróciłbym tak szybko. > Nudziłeś się z dwiema kobietami? Odpowiedz Link
adhamah Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 15:07 sloggi napisał: > > Nudziłeś się z dwiema kobietami? > Trochę, gdy rozwiązałem całą krzyżówkę i skończyłem przeglądać(czytać) książkę było nudno Odpowiedz Link
sloggi Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 15:09 No to mogłeś zabrać ze sobą jakiegos kolegę, że tak powiem - byłoby Was do pary. A może stroje do opalania były nieodpowiednie? Odpowiedz Link
adhamah Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 15:14 sloggi napisał: > No to mogłeś zabrać ze sobą jakiegos kolegę, że tak powiem - byłoby Was do > pary. A może stroje do opalania były nieodpowiednie? Mam zdecydowanie więcej koleżanek Może i do pary, ale to się godzi z moimi zasadami Stroje były ok! Mam na mysli mój, one raczej też były zadowolnoe. Odpowiedz Link
sloggi Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 15:18 Jakie to zasady??????????????????????? ps. były zadowolone z Twojego stroju???? Odpowiedz Link
adhamah Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 15:30 sloggi napisał: > Jakie to zasady??????????????????????? Takie, że z kuzynką ani siostrą nie mam mowy > ps. były zadowolone z Twojego stroju???? Z tym pytaniem to nie do mnie Odpowiedz Link
adhamah Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 15:34 sloggi napisał: > A jaki to był strój? wygodny Odpowiedz Link
sloggi Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 15:35 adhamah napisał: > sloggi napisał: > > > A jaki to był strój? > > wygodny > No jakiś Ty wylewny. Znaczy się obszerniejszy niż aqualung? Odpowiedz Link
adhamah Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 15:38 sloggi napisał: > adhamah napisał: > > > sloggi napisał: > > > > > A jaki to był strój? > > > > wygodny > > > No jakiś Ty wylewny. Znaczy się obszerniejszy niż aqualung? > Obszerniejszy oczywiście. Taki który nadaje się na plażę i na rowerek. Nie w moim stylu jest paradowanie w slipach na rowerze Odpowiedz Link
sloggi Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 15:43 Sugerujesz, że ja opalając się w lycrowych kapielówkach jestem wyuzdany? Odpowiedz Link
adhamah Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 15:46 sloggi napisał: > Sugerujesz, że ja opalając się w lycrowych kapielówkach jestem wyuzdany? Nie, nic takiego nie sugeruję. Siebie nie lubię w slipach i tyle! O! A każdy inny niech robi jak mu wygodnie. Odpowiedz Link
sloggi Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 15:48 Czyli nogi masz opalone "miejscowo". Można i tak, patrz taka zebra. Odpowiedz Link
adhamah Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 15:55 sloggi napisał: > Czyli nogi masz opalone "miejscowo". > Można i tak, patrz taka zebra. Zalew Sulejowski to nie nadmorski kurort Sloggi, i znajomych mnóstwo. zmykam, będę pewnie wieczorem, chyba, że pojawią się nowe możliwości P.S.Jak się robi oburzenie emotionimem? Odpowiedz Link
adhamah Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 16:23 ;O ;O ;O ;O ;O ;O ;O ;O ;O ;O ;O ;O ;O ;O Odpowiedz Link
sloggi Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 16:24 A czemu taka reakcja, prosze o obszerne wytłumaczenie!!! Odpowiedz Link
adhamah Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 16:28 sloggi napisał: > A czemu taka reakcja, prosze o obszerne wytłumaczenie!!! Ja i zerba! No wiesz! Że niby co, mam zęby czy zad jak zebra? O wytłumaczenie to ja poproszę. Odpowiedz Link
sloggi Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 16:30 Nie no zebry są zgrabniutkie, tyle że w paski. ps. zaraz ktoś zaszemrze coś o uwodzeniu odmiennej orientacji*. * - fachowo zwie się to buzerowaniem Odpowiedz Link
squelette_de_serpent Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 16:32 jesteśmy na plaży wakacyjne flirty i uwodzenia są chyba jak najbardziej wskazane p.s. ktoś mógłby skoczyć po napoje chłodzące? Odpowiedz Link
sloggi Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 16:35 squelette_de_serpent napisała: > jesteśmy na plaży wakacyjne flirty i uwodzenia są chyba jak najbardziej > wskazane Syzyfowe prace to nie dla mnie > p.s. ktoś mógłby skoczyć po napoje chłodzące? Jest kompot z raBarbary, cytroneta i jakieś cuś z sokiem. Odpowiedz Link
adhamah Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 16:33 sloggi napisał: > Nie no zebry są zgrabniutkie, tyle że w paski. > ps. zaraz ktoś zaszemrze coś o uwodzeniu odmiennej orientacji*. > > > * - fachowo zwie się to buzerowaniem Nawet się domyślał kto to będzie, ale nie pytaj, bo nie powiem Odpowiedz Link
sloggi Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 16:34 To Ty jesteś potwór, bo ja się nie domyslam ni w ząb. Odpowiedz Link
adhamah Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 16:36 sloggi napisał: > To Ty jesteś potwór, bo ja się nie domyslam ni w ząb. Najpierw zebra, teraz potwór. Ciekawe co będzie następne? Odpowiedz Link
sloggi Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 16:37 Moze lepiej się nie domyślaj, bo jakaś inwektywa mi się przyplącze. ps. kto to? Odpowiedz Link
adhamah Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 16:44 sloggi napisał: > ps. kto to? Przecież napisałem forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11207&w=14036863&a=14045466 Zresztą pewnie się mylę Odpowiedz Link
sloggi Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 16:49 Nie paisałeś kto - ale zapewne się mylisz. Odpowiedz Link
adhamah Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 16:52 sloggi napisał: > Nie paisałeś kto - ale zapewne się mylisz. Być może Odpowiedz Link
sloggi Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 16:55 Nie być może - tylko ja jestem wręcz pewny. Odpowiedz Link
adhamah Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 16:59 Wiesz czy nie wiesz kto to mógł być? Przed chwilą jeszcze nie wiedziałeś. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11207&w=14036863&a=14045506 Odpowiedz Link
sloggi Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 17:03 Ja się nie mogę domysleć o kim myślisz! Odpowiedz Link
adhamah Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 17:05 sloggi napisał: > Ja się nie mogę domysleć o kim myślisz! Chodziło mi o to czy Ty masz jakiś typ? Już się chyba w tym wszystkim zamotałem. Ten drugi wątek naszej rozmowy sprowadził moje mysli na inne tory. Odpowiedz Link
sloggi Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 17:08 adhamah napisał: > sloggi napisał: > > > Ja się nie mogę domysleć o kim myślisz! > > Chodziło mi o to czy Ty masz jakiś typ? > Już się chyba w tym wszystkim zamotałem. Ten drugi wątek naszej rozmowy > sprowadził moje mysli na inne tory. > Yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy - na te futrzaste? Czy na wspominki? Odpowiedz Link
adhamah Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 22:53 sloggi napisał: > > Yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy - na te futrzaste? Czy na wspominki? > Na te cholerne wspominki. Po co mi o tym myśleć?... Odpowiedz Link
sloggi Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 22:56 A skąd ja mogę wiedzieć czemu myślisz o pannie, która kiedyś tam miała Cie - no wiesz gdzie. Odpowiedz Link
adhamah Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 23:00 sloggi napisał: > A skąd ja mogę wiedzieć czemu myślisz o pannie, która kiedyś tam miała Cie - no > > wiesz gdzie. Nie wymagam od Ciebie takiej wiedzy Tak tylko głośno sobie myślę, ale już przestaję. Odpowiedz Link
kris01 Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 15:10 To może lepiej byłoby się kobietami zająć a nie krzyżówką Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 15:12 Panowie dajcie już spokój moze nie było tak naprawde kim się zajmować, no mogły być nie w jego typie, lub były to kuzunki ?? Odpowiedz Link
kris01 Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 15:16 Historia z kuzynkami wygrywa Dobrze, że nie został dłużej, bo gdzie tam, z kuzynkami na plaży? Odpowiedz Link
adhamah Dokładnie! 08.07.04, 15:17 diablica_28 napisała: > Panowie dajcie już spokój moze nie było tak naprawde kim się zajmować, no mogły > > być nie w jego typie, lub były to kuzunki ?? To była moja siostra i kuzynka Kombinatorzy Odpowiedz Link
sloggi Re: Dokładnie! 08.07.04, 15:19 Fajne jakieś, czy pasztety i Greenpeace je zabrał? Odpowiedz Link
adhamah Re: Dokładnie! 08.07.04, 15:28 sloggi napisał: > Fajne jakieś, czy pasztety i Greenpeace je zabrał? Pasztety są w spożywczym, a Greenpeace jak się nie myle protestuje w Augustowie Sam ocenisz Odpowiedz Link
sloggi Re: Dokładnie! 08.07.04, 15:44 Chyba mnie przeceniasz - żeby później nie było - sam tego chciałeś!!! )))) Odpowiedz Link
adhamah Re: Dokładnie! 08.07.04, 15:50 sloggi napisał: > Chyba mnie przeceniasz - żeby później nie było - sam tego chciałeś!!! )))) Pytałeś mnie czy są ładne, a to już zależy. O gustach się podobno nie dyskutuje. Wg mnie moja siostra jest ok (bez podtekstów proszę), a na kuzynkę nie patrzyłem Nie wiem. Odpowiedz Link
adhamah Re: Dokładnie! 08.07.04, 16:22 sloggi napisał: > Solidarność genotypów? Nie. Genotypy mamy różne, a dokładnie heterosomy Odpowiedz Link
sloggi Re: Dokładnie! 08.07.04, 16:23 Masz na myśli siostrę? Chodziło mi o to, ze mimo pokrewieństwa chyba umiesz subiektywnie ocenić jej urodę. Odpowiedz Link
adhamah Re: Dokładnie! 08.07.04, 16:29 Siostrę. Napiszę ci tak. Chciałbym mieć żonę tak ładną jak moja siostra Odpowiedz Link
adhamah Re: Dokładnie! 08.07.04, 16:34 Ale to tylko moja ocena. Może są tacy, którzy myslą inaczej. Odpowiedz Link
sloggi Re: Dokładnie! 08.07.04, 16:35 adhamah napisał: > Ale to tylko moja ocena. Może są tacy, którzy myslą inaczej. Wolno im, a ta ex-przyszła jest do niej podobna? Odpowiedz Link
adhamah Re: Dokładnie! 08.07.04, 16:40 sloggi napisał: > adhamah napisał: > > > Ale to tylko moja ocena. Może są tacy, którzy myslą inaczej. > Wolno im, a ta ex-przyszła jest do niej podobna? > Bardziej ex niż przyszła. Raczej nie za bardzo,też jest ładna ale ona ma inne plusy Odpowiedz Link
sloggi Re: Dokładnie! 08.07.04, 16:41 Inne plusy powiadasz? (mam futrzaste myśli???) Może to lepiej, że ex. Odpowiedz Link
adhamah Re: Dokładnie! 08.07.04, 16:43 sloggi napisał: > Inne plusy powiadasz? (mam futrzaste myśli???) Ja też > Może to lepiej, że ex. Tego chyba nigdy się nie dowiem. Odpowiedz Link
sloggi Re: Dokładnie! 08.07.04, 16:48 To się nazywa wdzięki? Czemu, może kiedyś, gdy to już nie będzie ważne? Odpowiedz Link
sloggi Re: Dokładnie! 08.07.04, 16:56 adhamah napisał: > Jeśli kiedyś nie będzie ważne... > Zawsze nadchodzi taki moment, że pewne sprawy stają się mało ważne. Teraz jesteś młody i wrażliwy, żywioł uczuć (i hormonów), póżnie wiele spraw wspomina się z uśmiechem. Odpowiedz Link
sloggi Re: Dokładnie! 08.07.04, 17:03 Tjaaaaaaaaaaaa. Spadam na piwo, zajrzę wieczorem. Odpowiedz Link
adhamah Re: Dokładnie! 08.07.04, 22:54 sloggi napisał: > Tjaaaaaaaaaaaa. > > Spadam na piwo, zajrzę wieczorem. Też byłem na piwku, a dokładnie na dwóch Odpowiedz Link
sloggi Re: Dokładnie! 08.07.04, 22:58 Byłem na jednym, a później gościłem się u Jeremy'ego. Odpowiedz Link
adhamah Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 15:15 kris01 napisał: > To może lepiej byłoby się kobietami zająć a nie krzyżówką Co miłałbym niby z nimi robić? Odpowiedz Link
kris01 Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 15:18 No nie, siostra to była, to topić nie można Odpowiedz Link
adhamah Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 15:19 Nie kuś mnie, bo następnym razem.... kto wie... )) Odpowiedz Link
kris01 Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 15:20 Mam nadzieję, że nie czytają, bo zabiorą ze sobą jakieś koło ratunkowe Odpowiedz Link
adhamah Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 15:31 kris01 napisał: > Mam nadzieję, że nie czytają, bo zabiorą ze sobą jakieś koło ratunkowe Potrafią, ale na forum nie zagladają Odpowiedz Link
adhamah Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 15:40 kris01 napisał: > No patrz, zdolne bestie Od razu widać, że moja rodzina Odpowiedz Link
adhamah Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 14:59 Zarówno cierpliwości jak i siły nie miałem Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 15:05 adhamah napisał: Zarówno cierpliwości jak i siły nie miałem no tak wiec to nie chodziło o to że nei było tam nic ciekawego!! Wiemy, wiemy jesteś nieśmiały i nie chcesz otwarcie przyznac, że z nami Ci lepiej sie bawi !! Dziekujemy Ci za to i masz truskawkę!! Odpowiedz Link
adhamah Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 15:11 diablica_28 napisała: > adhamah napisał: > > Zarówno cierpliwości jak i siły nie miałem > > no tak wiec to nie chodziło o to że nei było tam nic ciekawego!! > Wiemy, wiemy jesteś nieśmiały i nie chcesz otwarcie przyznac, że z nami Ci > lepiej sie bawi !! > Dziekujemy Ci za to i masz truskawkę!! Dobrze się z Wami bawię to fakt, ale nigdy w życiu nie powiedziałbym, że jestem nieśmiały Za truskwakę dziekuję. Jeszcze kilka(dziesiąt) poproszę! Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 15:13 adhamah napisał: Za truskwakę dziekuję. Jeszcze kilka(dziesiąt) poproszę! Cóż po kilkadziesiąt kg musisz sam drałować z plaży do sklepu- Masz koszyczek i idź hhahahahahahhaha Odpowiedz Link
squelette_de_serpent Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 19:12 i jak? podpiekliście się troszeczkę? okłady z kefiru czy zsiadłego mleka potrzebne? Odpowiedz Link
sloggi Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 08.07.04, 23:02 U mnie w rodzinie znane jest smarowanie cytryną. Odpowiedz Link
squelette_de_serpent Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 09.07.04, 12:15 cytryną? a to nie szczypie? Odpowiedz Link
sloggi Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 09.07.04, 12:20 squelette_de_serpent napisała: > cytryną? a to nie szczypie? Tonizuje poparzenie askorbiną. Odpowiedz Link
adhamah Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 09.07.04, 10:28 Dziś nie plażujecie? Ja za chwilkę zmykam nad wodę w innym niż wczoraj towarzystwie. Odpowiedz Link
sloggi Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 09.07.04, 10:29 Nici z Warszawy? Z kim jedziesz nad Sulejów? Odpowiedz Link
adhamah Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 09.07.04, 10:39 sloggi napisał: > Nici z Warszawy? Dziś tak > Z kim jedziesz nad Sulejów? Już wiesz. Odpowiedz Link
sloggi Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 09.07.04, 10:40 Zazdroszczę Ci tego wyjazdu nad wodę. Odpowiedz Link
adhamah Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 09.07.04, 10:43 sloggi napisał: > Zazdroszczę Ci tego wyjazdu nad wodę. Jeszcze kilka godzin i masz weekend. Nic nie stoi na przeszkodzie, abyś też się wybrał nad wodę. Odpowiedz Link
sloggi Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 09.07.04, 10:48 Jutro wybiorę się nad wodę, dziś wyszykuję rower. Odpowiedz Link
adhamah Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 09.07.04, 13:58 sloggi napisał: > Jutro wybiorę się nad wodę, dziś wyszykuję rower. Życzę Ci zatem, aby nie zachmurzyło się gdy będziesz dojeżdżał do plaży, aby ponad godzinę nie wiało strasznie i groźnie, oraz aby udało ci się opalić. Mój dzisiejszy wpada się nie udał: chmury, wiatr i piwo, nawet nie próbowałem się opalać Odpowiedz Link
kris01 Przerwa 09.07.04, 12:06 Taka ładna pogoda, słoneczko za oknem ... Urywam się więc na godzinę z pracy, no może półtorej godziny. Odpowiedz Link
kris01 Re: Przerwa 09.07.04, 12:10 Muszę się trochę przewietrzyć. Jedziemy z Madzią podziwiać uroki Mokotowa Odpowiedz Link
urtiko Re: Wirtualne plażowanko - ruszamy 12.07.04, 22:26 Czy ta plaża to "tekstylna" czy naga? Odpowiedz Link