Dodaj do ulubionych

Swiatecznie?

25.12.12, 13:44
big_grinbig_grinbig_grinsmirk
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JeYfgTW7SWM#!
Obserwuj wątek
    • czarek_sz Re: Swiatecznie? 25.12.12, 22:24
      Masz coś przeciwko Panu Bogu grzeszniku ? pzdr wielki człowieku który za chwilkę zgaśnie smile
      • 1zorro-bis Re: Swiatecznie? 26.12.12, 08:18
        a ma to cos z Panem Bogiem wspolnego?big_grin Nie zauwazylem.....smirk
        • czarek_sz Re: Swiatecznie? 26.12.12, 08:28
          Jak się wczujesz to zauważysz smile bój się Boga Zorro big_grin
          • 1zorro-bis Re: Swiatecznie? 26.12.12, 08:45
            ktorego mam sie bac?big_grin
            • 1zorro-bis Re: Swiatecznie? 26.12.12, 08:51
              Swieta po polsku?big_grinsmirk
              wyborcza.pl/1,75248,13089232,Kalendarz_polskiego_picia.html
              • czarek_sz Re: Swiatecznie? 26.12.12, 09:08
                Masz rację ,Polak potrafi smile zalewać pałę ale to tylko jedna strona medalu. Podobnie z Żydami. Jest stereotyp który snuje się po kontynentach że Polacy to antysemici a obozy koncentracyjne zbudowali i mordowali w nich Żydów Polacy antysemici. Ja sram na to ale.....ale. Nie chce się gadać, Poza tym że sram na to antypolskie gadanie.
                • 1zorro-bis Re: Swiatecznie? 26.12.12, 11:45
                  Ty musisz zawsze takie glupoty gadac? Nawet w katolickie swieta?smirk
                  czarek_sz napisał(a):

> Masz rację ,Polak potrafi smile zalewać pałę ale to tylko jedna strona medalu. Po
                  > dobnie z Żydami. Jest stereotyp który snuje się po kontynentach że Polacy to an
                  > tysemici a obozy koncentracyjne zbudowali i mordowali w nich Żydów Polacy antys
                  > emici. Ja sram na to ale.....ale. Nie chce się gadać, Poza tym że sram na to an
                  > typolskie gadanie.
                  • iryska2604 Re: Swiatecznie? 26.12.12, 15:13
                    Zorro, nie szkoda ci czasu i nerwów na jałowe dyskusje?
                    • 1zorro-bis Re: Swiatecznie? 26.12.12, 15:15
                      szkoda. Czasem mi sie wydaje, ze faceta mozna czegos nauczyc ale mysle ze to "walka z wiatrakami"...big_grin
                    • czarek_sz Re: Swiatecznie? 26.12.12, 15:24
                      Czemu tu łasisz się jak pies irysko ? na 6/9 taka nie jesteś. Banerko za dychę smile
                      • anoagata Re: Swiatecznie? 26.12.12, 20:54
                        Hej hej hej Czarek tu jest świątecznie!!!!! to po pierwszwe..................
                        Dlaczego piszesz że Iryska łazi jak pies ????
                        • czarek_sz Re: Swiatecznie? 26.12.12, 21:12
                          Bo zbanowała mnie za nic. Wesołych Świąt Irysce i Tobie Aniu smile
                          • anoagata Re: Swiatecznie? 26.12.12, 21:33
                            Też życzę wesołych świąt.
                            I odpuść nam nasze winy jako i my odpuszczamy..........
                            • czarek_sz Re: Swiatecznie? 26.12.12, 21:50
                              Podpisuję się Aniu smile qrczę mam wnuczkę Anie teraz Synową Anię i znajomą z netu też Anię smile wesołych Aniu smile pa po starej znajomości smile
                              • anoagata Re: Swiatecznie? 26.12.12, 22:13
                                No i tak trzymaj!!!
                • matt.j Re: Swiatecznie? 26.12.12, 23:29
                  czarek_sz napisał(a):
                  > Masz rację ,Polak potrafi smile zalewać pałę ale to tylko jedna strona medalu.

Akurat ten stereotyp to chyba dość dobrze potwierdzasz niestety. Na szczęście nie wszyscy rodacy są tacy stereotypowi. Niejednokrotnie wstyd mi było za takich stereotypowych Polaków, którzy taki stereotypowy obraz Polaka kreowali wśród innych nacji europejskich. Eh... dobrze, że ci mniej stereotypowi też zaczęli w dużych ilościach wyjeżdżać z kraju bo zmienili obraz przeciętnego Polaka na zachodzie Europy.

> Podobnie z Żydami. Jest stereotyp który snuje się po kontynentach że Polacy to an
                  > tysemici

Niedawno w którymś tygodniku był ciekawy wywiad z Hartmanem na ten temat. Niestety nadal nieciekawienie to wygląda w PL. Chociaż w dużej mierze antysemityzm przeniósł się do internetu, gdzie ludzie są anonimowi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka