Dodaj do ulubionych

Podejrzany to radny PiS

03.01.13, 16:49
Niech mi ktos wytlumaczy jakie znaczenie w sprawie ma fakt,ze podejrzany jest radnym PiS .

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Prokuratura w Zakopanem postawiła dziś 33-letniemu mieszkańcowi Legionowa zarzut spowodowania ciężkich obrażeń ciała, które doprowadziły do śmierci 25-letniego mieszkańca Warszawy. Podejrzany mężczyzna to radny PiS powiatu legionowskiego.
krakow.gazeta.pl/krakow/1,44425,13137046,Tragiczny_sylwester_w_Zakopanem__Podejrzany_to_radny.html#BoxSlotII3img
Obserwuj wątek
    • kriss67 Re: Podejrzany to radny PiS 03.01.13, 16:57
      Czołem Skielasmile

Odpowiedzi szukaj na łamach Gaz.W.
      Prawo i Sprawiedliwośc odpowiada za koklusz i trzęsienia ziemi, za tornada i ocieplenie klimatu. A sam wredny faszysta Kaczafi miał niemały udział w próbie obalenia świata w grudniu 2012 roku. Nie wspominając o bardziej przyziemnych sprawach.
      • 1zorro-bis Re: Podejrzany to radny PiS 03.01.13, 17:37
        tak jest! Bo cala reszczta to wina Tuska...big_grinsmirk
        • kriss67 Re: Podejrzany to radny PiS 03.01.13, 18:03
          Tak jest Zorro, jakbys zgadł.
    • loczek62 Re: Podejrzany to radny PiS 03.01.13, 18:51
      skiela1 napisała:

> Niech mi ktos wytlumaczy jakie znaczenie w sprawie ma fakt,ze podejrzany jest r
      > adnym PiS .

Może tylko takie że kiedyś prezesPan raczył coś powiedzieć o "wyższej półce" i stąd chyba wyższe wymagania co do standardów moralnych...
      • skiela1 Re: Podejrzany to radny PiS 03.01.13, 19:23
        Rozumiem,ze w takiej sytuacji moga byc jakies oczekiwania,ale przesada jest (moim zdaniem) w jednym artykule zaznaczyc ten fakt az 6 razy.Jakies dziennikarskie natrectwo,zachowanie zupelnie pozbawione profesjonalnosci.
    • pam_pa_ram_pam Re: Podejrzany to radny PiS 03.01.13, 19:43
      Wybaczy Szanowna Pani, ale się nie zgodzę.
      Partie prawicowo-katofaszystowskie cały czas głoszą prawdę obajwioną o swojej czystości moralnej. Wszelkie grzechy i zboczenia to tylko "lewacy" i "Unia Europejska". Dlatego właśnie należy pokawywać takie kurioza. Generalnie jestem za tym, by podając informację o każdym wyczynie członka partii lub osoby wybranej na urząd publiczny z rekomendaji jakiejś partii, po nazwisku dodawać inicjały tej partii.

Niedaleko Warszawy jest kościółek, architektonicznie nienajgorszy i prowadzą do niego trzy drogi: jedna polno-leśna steczka i dwie asfaltowe, obie z chodnikiem umożliwiającym wiernym (oraz uczniom szkoły podstawowej, któa jest obok) bezpieczne dotarcie do celu. W jednym z chodników jest blisko 50-metrowa wyrwa. Jest, bo jeden z rolników nie zgodził się na pzrekazanie (za pieniądze) 3-metrowego paska swej "oćcowizny". Typowo polskie zagranie, w każdej polskiej wsi są takie "szczerby" w ciągłości chodników. Tu jednak kuriozum jest to, że właścicielem gruntu jest radny powiatowy z ramienia wcześniej LPR-u, a teraz chyba PiSu.
      • loczek62 Re: Podejrzany to radny PiS 03.01.13, 20:19
        pam_pa_ram_pam napisał:

> Wybaczy Szanowna Pani, ale się nie zgodzę.
        > Partie prawicowo-katofaszystowskie cały czas głoszą prawdę obajwioną o swojej c
        > zystości moralnej. Wszelkie grzechy i zboczenia to tylko "lewacy" i "Unia Europ
        > ejska". Dlatego właśnie należy pokawywać takie kurioza. Generalnie jestem za ty
        > m, by podając informację o każdym wyczynie członka partii lub osoby wybranej na
        > urząd publiczny z rekomendaji jakiejś partii, po nazwisku dodawać inicjały tej
        > partii.
        >
        > Niedaleko Warszawy jest kościółek, architektonicznie nienajgorszy i prowadzą d
        > o niego trzy drogi: jedna polno-leśna steczka i dwie asfaltowe, obie z chodniki
        > em umożliwiającym wiernym (oraz uczniom szkoły podstawowej, któa jest obok) bez
        > pieczne dotarcie do celu. W jednym z chodników jest blisko 50-metrowa wyrwa. Je
        > st, bo jeden z rolników nie zgodził się na pzrekazanie (za pieniądze) 3-metrowe
        > go paska swej "oćcowizny". Typowo polskie zagranie, w każdej polskiej wsi są ta
        > kie "szczerby" w ciągłości chodników. Tu jednak kuriozum jest to, że właściciel
        > em gruntu jest radny powiatowy z ramienia wcześniej LPR-u, a teraz chyba PiSu.

Dokładnie to miałem na myśli, ale wypowiadając się powyżej ubrałem to w bardziej "okrągłe" słowa.
        • jedzoslaw Re: Podejrzany to radny PiS 03.01.13, 22:37
          Dla mnie także dziwnym jest przypominanie o politycznej przynależności posła, to wyjątkowo tabloidowe podejście. Z drugiej jednak strony ważnym jest wspomnienie, że dana osoba, która pełni funkcję publiczną jest podejrzana o przestępstwo. Wyrażam jednak nadzieję, że tak samo zareagowano by w przypadku radnych innych opcji politycznych.
          • morfeusz_1 Re: Podejrzany to radny PiS 03.01.13, 22:45
            jedzoslaw napisał:

> Dla mnie także dziwnym jest przypominanie o politycznej przynależności posła, t
            > o wyjątkowo tabloidowe podejście. Z drugiej jednak strony ważnym jest wspomnien
            > ie, że dana osoba, która pełni funkcję publiczną jest podejrzana o przestępstwo
            > . Wyrażam jednak nadzieję, że tak samo zareagowano by w przypadku radnych innyc
            > h opcji politycznych.
            >

Tak myślisz ...

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,12856492,Byly_radny_Zoliborza_oskarzony__19_zarzutow_o_pedofilie.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka