morfeusz_1 27.03.13, 15:20 podoba mi się ta inicjatywa z duchem czasów Kościół wychodzi nowemu na przeciw szczecin.gazeta.pl/szczecin/1,34939,13636611,Zbliza_sie_czwarta_Noc_Konfesjonalow__Pobierz_rachunek.html#LokKrajTxt Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1zorro-bis Re: Noc konfesjonałów 27.03.13, 15:23 tak, tak.... A w sczegolnosci ta "inicjatywa" jest bardzo cenna.... Bronmy pijakow z KK! Pedofili tez! wyborcza.pl/1,75248,13638270,Posel_mobilizuje_wiernych_do_obrony_abp__Glodzia_.html Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Noc konfesjonałów 27.03.13, 15:34 wielu ma brud za paznokciami , ale mimo wszystko można liczyć na odpuszczenie grzechów w tak pięknych okolicznościach przyrody i nie wyjeżdżaj mi tu z Biskupem Polowym bo nawet nasz Minister Spraw Zagramanicznych powiedział u Tomka zwanego Lisem że będzie go bronił bo był mu jak matka i nie wolno rzucać oskarżeń skoro nawet nikt nie potrafi się pod nimi podpisać czytelnie.... bialystok.gazeta.pl/bialystok/1,35235,13635633,Korupcja_polityczna_w_bialostockiej_radzie_miejskiej.html#TRLokBialTxt Aha i jeszcze jednego zorro nie dodałeś że w salonowej damskiej ubikacji ktoś napisał głupi kaowiec Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Noc konfesjonałów 27.03.13, 16:03 wlasnie! loczek62 napisał: > "Co pan robił w damskiej ubikacji?" Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Noc konfesjonałów 27.03.13, 16:02 A wiesz co mnie niejaki minister Sikorski obchodzi i co powiedzial o pijaku w purpurze? A w kiblu bylo napisane "Antek jezd guuuupi" morfeusz_1 napisał: > wielu ma brud za paznokciami , ale mimo wszystko można liczyć na odpuszczenie g > rzechów w tak pięknych okolicznościach przyrody i nie wyjeżdżaj mi tu z Biskupe > m Polowym bo nawet nasz Minister Spraw Zagramanicznych powiedział u Tomka zwane > go Lisem że będzie go bronił bo był mu jak matka i nie wolno rzucać oskarżeń sk > oro nawet nikt nie potrafi się pod nimi podpisać czytelnie.... > > bialystok.gazeta.pl/bialystok/1,35235,13635633,Korupcja_polityczna_w_bialostockiej_radzie_miejskiej.html#TRLokBialTxt > Aha i jeszcze jednego zorro nie dodałeś że w salonowej damskiej ubikacji ktoś n > apisał głupi kaowiec Odpowiedz Link
sibeliuss Katechetka zaprasza gimnazjalistów...na egzorcyzmy 18.04.13, 12:12 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13759463,Katechetka_zaprasza_gimnazjalistow____na_egzorcyzmy.html Odpowiedz Link
loczek62 Re: Katechetka zaprasza gimnazjalistów...na egzor 18.04.13, 12:28 Przeczytałem artykuł i po raz kolejny nasuwa mi się uporczywe pytanie. Czy można stawiać oceny z religijności i czy właśnie tym jest religia w szkołach? Odpowiedz Link
mk968 Re: Katechetka zaprasza gimnazjalistów...na egzor 18.04.13, 13:40 a uwas biją afroamerykanów Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Katechetka zaprasza gimnazjalistów...na egzor 18.04.13, 13:51 mk968 napisał: > a uwas biją afroamerykanów A gdzie jest "u Was"? Odpowiedz Link
mk968 Re: Katechetka zaprasza gimnazjalistów...na egzor 18.04.13, 14:27 ''ja wam mówię jest cudnie ''jak śpiewał Klasyk Odpowiedz Link
mk968 Re: Katechetka zaprasza gimnazjalistów...na egzor 18.04.13, 14:32 co do katechetki to dobrała nie właściwe słowa msza z modlitwą o uwolnienie bo egzorcyzmy to wypędzanie szatana i raczej po za ks i wąskiem gronem nikogo powinno nie być . takowe msze odbywają się na Bielanach 3 - niedziela mc godz 15 dolny kościół parafia św-Zygmunta Odpowiedz Link
izydor88 Re: Katechetka zaprasza gimnazjalistów...na egzor 18.04.13, 14:45 Chyba się stawię,bo już przed świętym obrazem w Częstochowie czułam,że coś mną miota,ale myślałam,że to wrodzona klaustrofobia. Ktoś z rodziny postanowił wziąć ślub przed cudownym obrazem.Goście mieli zaszczyt stanąć przed ołtarzem.Z tyłu krata i tłum ludzi,po bokach barierki,liczyłam na drogę ucieczki przez zakrystię,ale w ostatniej chwili przed ołtarzem zasiadł rządek grubych paulinów w białych habitach. Ekstremalne przeżycia... Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Katechetka zaprasza gimnazjalistów...na egzor 18.04.13, 15:01 Jak jest ładny, młody ksiądz to zdarza mi się zastanawiać jak wygląda nago Odpowiedz Link
izydor88 Re: Katechetka zaprasza gimnazjalistów...na egzor 18.04.13, 15:27 Niee,ja się tylko denerwuję,że taki dobry materiał genetyczny się marnuje... Odpowiedz Link
loczek62 Re: Katechetka zaprasza gimnazjalistów...na egzor 18.04.13, 16:16 Spoko, nie marnuje. Z tym że to jedyny przypadek gdy dzieci na swoich tatusiów mówią "wujku" Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Katechetka zaprasza gimnazjalistów...na egzor 18.04.13, 16:20 loczek62 napisał: > Spoko, nie marnuje. Z tym że to jedyny przypadek gdy dzieci na swoich tatusiów > mówią "wujku" Ta wersja mnie nie interesuje Odpowiedz Link
loczek62 Re: Katechetka zaprasza gimnazjalistów...na egzor 18.04.13, 16:30 Ojtam, ojtam;-P Odpowiedz Link
mk968 Re: Katechetka zaprasza gimnazjalistów...na egzor 18.04.13, 17:51 '' mów mi stryjku '' Odpowiedz Link
leftt Re: Katechetka zaprasza gimnazjalistów...na egzor 18.04.13, 18:11 Wątek o nocy konfesjonałów... Dno! Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Katechetka zaprasza gimnazjalistów...na egzor 19.04.13, 08:57 leftt napisał: > Wątek o nocy konfesjonałów... Dno! Dokładnie, dnem jest spowiadanie się hipokrycie Odpowiedz Link
skiela1 Loczek 18.04.13, 18:11 loczek62 napisał: > Spoko, nie marnuje. Z tym że to jedyny przypadek gdy dzieci na swoich tatusiów > mówią "wujku" A Ty od czasu do czasu to potrafisz wyluzowac ..? Jakas chorobliwa to obsesja u Ciebie. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Loczek 19.04.13, 08:58 Ma tematy w których ewidentnie nie potrafi Widocznie ten typ tak ma. Odpowiedz Link
loczek62 Re: Loczek 19.04.13, 09:12 Patrząc na ten wątek zabrałem głos 4 razy Ty OZecie 5. Czyżbyś też nie potrafił? Też jesteś w tym typie? Odpowiedz Link
loczek62 Re: Loczek 19.04.13, 09:47 sibeliuss napisał: > Każdy ma takie tematy w których nie zna luzu Czy też żart o wujku tak Ciebie oburzył? Emotikon na końcu chyba jednoznacznie określił jego formę. A Ty masz taką misję żeby co niektórym to wytykać i piętnować bo "jej wysokość" zwróciła uwagę? Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Loczek 19.04.13, 09:52 Mnie nic nie oburza, a już na pewno nie na forum. Może dlatego, że ja od dość dawna podchodzę do forumowiania i tego co ludzie piszą bez emocji. Napisałem Skieli prawdę, każdy człowiek ma tematy, do których pochodzi śmiertelnie poważnie. Odpowiedz Link
loczek62 Re: Loczek 19.04.13, 09:54 Rozumiem że przekaz w którym na końcu jest taki emoticon jest tematem śmiertelnie poważnym. Tylko pogratulować oceny. Odpowiedz Link
loczek62 Re: Loczek 19.04.13, 10:21 Zaskoczyłeś mnie tym pytanie, bo nigdy się tak naprawdę nad tym tak na prawdę nie zastanawiałem. Pozwolisz że przemyślę i odpowiem Odpowiedz Link
skiela1 Re: Loczek 19.04.13, 21:28 loczek62 napisał: > Patrząc na ten wątek zabrałem głos 4 razy Ty OZecie 5. Czyżbyś też nie potrafił > ? Też jesteś w tym typie? Tobie loczek sie cos myli.To nie o ilosc wypowiedzi chodzi tylko o obsesyjne skojarzenia . Jezeli ktos (czyt. Ty) zieje jadem non stop i caly kler wrzuca zawsze do jednego worka to nawet jak dwa jezory wypnie (emotka) to raczej nie bedzie to smieszne, a zalosne.Wiec prosze nie podpieraj sie tu Sibem a ja tak samo reaguje na zarty homofobiczne jak i na katolofobiczne.Jedne i drugie bywaja nie na miejscu...zalezy kto mowi i gdzie. Odpowiedz Link
loczek62 Re: Loczek 19.04.13, 10:04 Ten typ przeprasza i szczerze obiecuje poprawę. Zobowiązuje się też do pisania tylko o "fintifluszkach". Tematy ważne, fundamentalne jak również ważkie będzie omijał z daleka i szerokim łukiem. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Loczek 19.04.13, 13:21 sibeliuss napisał: > Ma tematy w których ewidentnie nie potrafi Widocznie ten typ tak ma. Ja wiem,ze loczek tak ma.Ja sie zwyczajnie jego czepiam .Po prostu czasami moglby wrzucic na luz. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Katechetka zaprasza gimnazjalistów...na egzor 18.04.13, 18:13 izydor88 napisała: > Niee,ja się tylko denerwuję,że taki dobry materiał genetyczny się marnuje... Hehe,,, U nas nie ma na czym oka zawiesic Odpowiedz Link
marcin_rz Re: Noc konfesjonałów 19.04.13, 12:30 Bardzo dobra inicjatywa. Nie każdy jest frustratem wylewającym swoje bolączki na forum internetowym, niektórzy potrzebują się zwierzyć innemu człowiekowi, nawet księdzu. I nie ważne, czy ksiądz pijak, pedofil, złodziej. Czasem można trafić na całkiem fajną osobę. Dla niektórych liczy się tylko, że mogą szczerze podzielić się swoimi wątpliwościami i i przewinieniami, których się wstydza, które ich dotykają - szczerze porozmawiaać. Zorro, z tym swoim: > tak, tak.... > A w sczegolnosci ta "inicjatywa" jest bardzo cenna.... > Bronmy pijakow z KK! Pedofili tez! to płytki i beznadziejny jesteś Co ma wspólnego Głódź z moją wiarą w Boga i moim sumieniem? To już wyspowiadać się nie mogę, bez Polityki i mieszaniu w to osób trzecich? Myśląc twoimi kategoriami, to każdy Emigrant z Polski do Niemiec, to frustrat internetowy, troll, którego trzeba unikać. Odpowiedz Link
moonflour Re: Noc konfesjonałów 23.04.13, 12:52 marcin_rz napisał: Czasem można trafić na całkiem fajną osobę. zgadza się. Dla niektórych liczy się tylko, że mogą szczerze podzielić się swoimi wątpliwościami i i przewinieniami, których się wstydza, które ich dotykają - szczerze porozmawiaać. spowiedź wymaga sporej odwagi, przede wszystkim przed sobą. Chociaż świadomość, że po drugiej stronie jest człowiek któremu mówimy to, czego nie jesteśmy w stanie powiedzieć wielu, jest paraliżująca. To ostatnie do przeskoczenia, z autopsji. Odpowiedz Link