loczek62 05.07.13, 13:18 wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,TV-Trwam-otrzymala-miejsce-na-multipleksie,wid,15791090,wiadomosc.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sorel.lina Re: Alleluja!!! 05.07.13, 13:36 Ale co to praktycznie oznacza? Na co konkretnie to miejsce na multipleksie się przekłada? Bo dla mnie jak było, tak zostanie: nie olądałam i oglądać nie będę. I mam przeczucie, że nie tylko ja. Odpowiedz Link
loczek62 Re: Alleluja!!! 05.07.13, 13:46 sorel.lina napisała: > Ale co to praktycznie oznacza? Na co konkretnie to miejsce na multipleksie się > przekłada? > Bo dla mnie jak było, tak zostanie: nie olądałam i oglądać nie będę. I mam prze > czucie, że nie tylko ja. Dokładnie tak samo mam. Odpowiedz Link
loczek62 Re: Alleluja!!! 05.07.13, 14:01 sorel.lina napisała: > Ale co to praktycznie oznacza? Hosanna na wysokości, więc trzeba uważać cokolwiek by to oznaczało Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Alleluja!!! 05.07.13, 18:56 "Glori glori alleluja wszyscy maja a my mamy......nic nie mamy" Odpowiedz Link
opuncja.figowa Re: Alleluja!!! 08.07.13, 13:36 Ale co to praktycznie oznacza? W związku z wprowadzaniem w Polsce telewizji cyfrowej telewizje analogowe będą stopniowo wyłączane. Tak więc bez miejsca na multipleksie TV Trwam już wkrótce nie miałaby zasięgu, tym samym odbiorców, czyli de facto zostałaby zlikwidowana. Problem zatem istniał realny, nie tylko dla wiernych odbiorców, ale ogółem dla parytetów. Odpowiedz Link
loczek62 Re: Alleluja!!! 09.07.13, 23:51 opuncja.figowa napisała: > W związku z wprowadzaniem w Polsce telewizji cyfrowej telewizje analogowe będą > stopniowo wyłączane. Tak więc bez miejsca na multipleksie TV Trwam już wkrótce > nie miałaby zasięgu, tym samym odbiorców, czyli de facto zostałaby zlikwidowana Bardzo proszę oświeć mnie kiedy to TV Trwam dostała koncesję do nadawania "naziemnego w analogu"? > Problem zatem istniał realny, nie tylko dla wiernych odbiorców, ale ogółem dla > parytetów. Pytanie jak wyżej. Odpowiedz Link
opuncja.figowa Re: Alleluja!!! 10.07.13, 10:25 Czytam, czytam i nie widzę błędu. Albo Ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem, albo ja pisać. Miłego dnia! Odpowiedz Link
loczek62 Re: Alleluja!!! 10.07.13, 12:48 opuncja.figowa napisała: > Czytam, czytam i nie widzę błędu. Albo Ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem, > albo ja pisać. "W związku z wprowadzaniem w Polsce telewizji cyfrowej telewizje analogowe będą stopniowo wyłączane. Tak więc bez miejsca na multipleksie TV Trwam już wkrótce nie miałaby zasięgu, tym samym odbiorców, czyli de facto zostałaby zlikwidowana." Więc jeszcze raz zapytam. Kiedy oczywiście według Ciebie TV Trwam dostała koncesję na nadawanie w naziemne w "analogu"? Odpowiedz Link
marcin_rz Re: Alleluja!!! 10.07.13, 11:17 Naświetlę ci: TRWAM dotychczas był dostępny tylko i wyłącznie w wybranych kablówkach, bądź z satelity ASTRA 19E. Nie syszałem o emisji z nadajników naziemnych, choć mogę się mylić co do tego ostatniego. Teraz walczyli o to, aby każdy kto odbiera telewizję naziemną miał również dostęp do TRWAM. opuncja.figowa napisała: > Ale co to praktycznie oznacza? > W związku z wprowadzaniem w Polsce telewizji cyfrowej telewizje analogowe będą > stopniowo wyłączane. Tak więc bez miejsca na multipleksie TV Trwam już wkrótce > nie miałaby zasięgu, tym samym odbiorców, czyli de facto zostałaby zlikwidowana > . > Problem zatem istniał realny, nie tylko dla wiernych odbiorców, ale ogółem dla > parytetów. Odpowiedz Link
marcin_rz Re: Alleluja!!! 08.07.13, 12:18 a co wam to przeszkadza? TVN się jeszcze nie znudził? Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Alleluja!!! 08.07.13, 12:51 marcin_rz napisał: > a co wam to przeszkadza? TVN się jeszcze nie znudził? Piszesz to, żeby pisać, czy jesteś stałym widzem Trwam? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Alleluja!!! 08.07.13, 12:57 ja niestety nie mam ani jednego ani drugiego..... Odpowiedz Link
jedzoslaw Re: Alleluja!!! 08.07.13, 13:55 Nie oglądam ani jednego ani drugiego, ale mamy pluralizm, więc każdy ma takie samo prawo do nadawania. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Alleluja!!! 14.07.13, 16:50 myslisz, ze bedzie taki glupi i nie zaplaci? Akurat w to watpie... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Alleluja!!! 14.07.13, 18:32 nie ma tak...."letko"! Teraz ojcie dyrektor domaga sie ....tyle procent mediow ile procent katolikow w Polsce! No Jarek jest oczywiscie....ZA. wyborcza.pl/1,75478,14275280,Kaczynski_na_Jasnej_Gorze__Nie_ma_Polski_bez_Kosciola.html Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Alleluja!!! 08.07.13, 14:02 to jakas ekstra - TV? izydor88 napisała: > Zorro,jak Ty możesz żyć bez...TVN?)) Odpowiedz Link
izydor88 Re: Alleluja!!! 08.07.13, 14:16 Nie wiem Zorro,czy ekstra Przyzwyczailiśmy się,że czasami włączamy tv na TVN i Tvn24 "Po Faktach". W tym i Monika Olejnik. Ale głównie lektura - GW,Polityka,Tygodnik Powszechny i czasami Newsweek. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Alleluja!!! 10.07.13, 07:59 no popatrz, popatrz.... A sa na forach tacy co tylko TV TRWAM, Radyjo Maryja, Gazeta Polska i Niezalezna..... izydor88 napisała: > Nie wiem Zorro,czy ekstra > Przyzwyczailiśmy się,że czasami włączamy tv na TVN i Tvn24 "Po Faktach". > W tym i Monika Olejnik. > Ale głównie lektura - GW,Polityka,Tygodnik Powszechny i czasami Newsweek. Odpowiedz Link
loczek62 Re: Alleluja!!! 09.07.13, 23:52 loczek62 napisał: Czy gdy padną SKOKi to padnie również TV Trwam na multipleksie? Odpowiedz Link
marcin_rz Dług netto TVN na koniec 2013: 2 mld zł 10.07.13, 10:16 Jak padnie TVN, to kto będzie finansował multipleks? biznes.interia.pl/media/news/dlug-netto-tvn-na-koniec-2013-r-nie-powinien-byc-istotnie,1916102,5058 monsieurb.nowyekran.net/post/92549,kto-splaci-dlugi-tvn "Wizjonerzy z ITI mają teraz około 30% akcji TVN. Reszta jest w rekach inwestorów giełdowych i Francuzów z Vivendi / Canal +. Sporymi udziałowcami TVN stały się też fundusze emerytalne: Aviva OFE ma 5%, OFE ING ma 5,1% i OFE PZU Złota Jesień ma 5,3%. Dzięki TVN polskim emerytom będzie więc żyło się lepiej, fajniej i różowiej. Tylko muszą najpierw spłacić swoją działkę długu TVN. " Odpowiedz Link
loczek62 Re: Dług netto TVN na koniec 2013: 2 mld zł 10.07.13, 12:49 Z tą różnicą że ja nie widzę "milionowych" demonstracji w obronie TVN... Odpowiedz Link
marcin_rz Re: Dług netto TVN na koniec 2013: 2 mld zł 10.07.13, 12:58 Vox populi, vox Dei a co do TVN-u, to ich nie trzeba bronić, marketingowo radzą sobie świetnie Odpowiedz Link
loczek62 Re: Dług netto TVN na koniec 2013: 2 mld zł 10.07.13, 14:17 Co do marketingi i lobby jakie ma RM i TV Trwam to świeckie firmy mogą tylko marzyć... Odpowiedz Link
marcin_rz Re: Dług netto TVN na koniec 2013: 2 mld zł 11.07.13, 10:20 Masz jakieś swoje przekonania, w obronie których jesteś skłonny wyjść na ulicę i protestować? Czy tylko tak na internecie piszesz dla samego pisania? Odpowiedz Link
loczek62 Re: Dług netto TVN na koniec 2013: 2 mld zł 11.07.13, 10:23 marcin_rz napisał: > Masz jakieś swoje przekonania, w obronie których jesteś skłonny wyjść na ulicę > i protestować? Jeśli uważasz że ulica jest najodpowiedniejszym miejscem do obrony przekonań to co mi do tego... Odpowiedz Link
marcin_rz Re: Dług netto TVN na koniec 2013: 2 mld zł 11.07.13, 10:28 Wielowiekowa historia pokazuje inaczej..... Odpowiedz Link
loczek62 Re: Dług netto TVN na koniec 2013: 2 mld zł 11.07.13, 10:33 marcin_rz napisał: > Wielowiekowa historia pokazuje inaczej..... Ale tylko dzięki temu że jest rzesza osobników którzy uważają że jeśli idei nie wykąpią we krwi to się nie liczy. Odpowiedz Link
marcin_rz Re: Dług netto TVN na koniec 2013: 2 mld zł 11.07.13, 11:17 Rząd boi się tłumu na ulicy, obojętnie jaka idea przyswieca. Każda rewolucja zaczynała się tak samo. Im więcej zorganizowanego tłumu na ulicach, tym gorzej dla władzy.... Odpowiedz Link
loczek62 Re: Dług netto TVN na koniec 2013: 2 mld zł 11.07.13, 11:42 Jara Cię scenariusz syryjski? Odpowiedz Link
loczek62 Re: Alleluja!!! 10.07.13, 18:54 Ciekawostką jest to że fundacja opłatę koncesyjna ma zapłacić w 10 rocznych ratach. A tyle było krzyku że inni płacą w ratach.... Odpowiedz Link
marcin_rz Re: Alleluja!!! 11.07.13, 10:22 skoro inni płacą i TRWAM płaci, to o co kaman? Odpowiedz Link
loczek62 Re: Alleluja!!! 11.07.13, 10:24 marcin_rz napisał: > TRWAM płaci, to o co kaman? Puki co to na razie obiecuje że będzie płacić, ale pożyjemy zobaczymy... Odpowiedz Link
marcin_rz Re: Alleluja!!! 11.07.13, 10:31 jak przestanie wywiązywać się ze swoich zobowiązań, to będzie problem, na razie zobowiązali się do płacenia i pod tym warunkiem dostali koncesję Teraz problemu nie widzę Odpowiedz Link
loczek62 Re: Alleluja!!! 11.07.13, 10:34 Działanie w myśl powiedzenia: "Jak mówię że piję to piję, jak mówię że płacę to tylko mówię"... Odpowiedz Link
marcin_rz Re: Alleluja!!! 11.07.13, 11:18 jak nie zapłaci, to pogadamy, na razie nie ma co szukać problemu gdzie go nie ma Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Alleluja!!! 13.07.13, 08:14 a Rydzykowi ciagle malo i swoja armie moherowa do walki szykuje...... wyborcza.pl/1,75478,14269672,Ojciec_Rydzyk__Teraz_gender_to_wrog.html Odpowiedz Link