Dodaj do ulubionych

Czy ja mam jakiś problem?

30.08.13, 10:03
forum.gazeta.pl/forum/w,11207,146621699,146621699,Marszalkowska_slums_czy_.html
forum.gazeta.pl/forum/w,11207,146614198,146614198,Afery_z_krzyzami_ciag_dalszy_.html
forum.gazeta.pl/forum/w,11207,146599729,146599729,Oj_urzedasy_urzedasy_.html
forum.gazeta.pl/forum/w,11207,146575288,146575288,Gdy_biznes_sie_dobrze_kreci_to_urzedas_.html
forum.gazeta.pl/forum/w,11207,146554627,146554627,Cuda_w_ciemnogrodzie_sorry_na_Powislu_.html
forum.gazeta.pl/forum/w,11207,146455473,146455473,Polski_neofaszyzm_we_Wroclawiu_.html
I można tak dalej. I czy to ja mam problem?
Obserwuj wątek
    • 1zorro-bis Re: Czy ja mam jakiś problem? 30.08.13, 11:06
      chyba masz jednak problem. Jak widac.big_grin
      Poczytaj wpisy innych. A nie wiedzialem Loczku ze wklejanie linkow i komentowanmie ich jest zabronionme.....big_grin
      Stoisz od dzisiaj na strazy porzadku forumowego?smirk
      • loczek62 Re: Czy ja mam jakiś problem? 30.08.13, 11:18
        Nie istotą mojego wpisu jest wklejanie linków tylko twoja ewidentna wybiórczość w ich doborze. I tak mi jakoś się przypomina w tym temacie przysłowie:"Zły to ptak, który własne gniazdo kala"...
        • 1zorro-bis Re: Czy ja mam jakiś problem? 30.08.13, 11:21
          czy Ty dzisiaj naprawde szukasz zaczepki? Bo naprawde nie rozumiem?
          Zly PTAK? To krytyczny komentarz GW na temat okropnego wygladu Marszalkowskiej tez uwazasz za.....sorry...."sranie do walsnego gniazda"?
          Loczku, zejdz na ziemie.
    • skiela1 Re: Czy ja mam jakiś problem? 30.08.13, 14:03
      Mnie to bardzo dziwi,ze Ty masz watpliwosci big_grin
      Percepcja ci sie zaklocila troszke ,wypierasz z wlasnej swiadomosci przypisujac zorro to co sam masz.
      Projekcja.
      Ty jestes po prostu posluszny Sibowi i nie robisz (albo mniej)na S@lonie czegos o co prosil, a zorro jest jak bezpanski pies.On ogolnie jest negatywny, ale nie monotematyczny.
      • 1zorro-bis Re: Czy ja mam jakiś problem? 30.08.13, 14:25
        negatywny? Skielo....ja?!smirk
        Przeciez ja nie gryze! Najwyzej sobie troche poszczekam.....big_grin
        • skiela1 Re: Czy ja mam jakiś problem? 30.08.13, 18:52
          > negatywny? Skielo....ja?!smirk

Negatywnie nastawiony do wszyskiego co jest polskie.
          • 1zorro-bis Re: Czy ja mam jakiś problem? 31.08.13, 07:20
            zartujesz chyba?smirk
            skiela1 napisała:

> > negatywny? Skielo....ja?!smirk
            >
            > Negatywnie nastawiony do wszyskiego co jest polskie.
            • dwa-filary Re: Czy ja mam jakiś problem? 31.08.13, 09:44
              Zorro, spróbuj choć przez tydzień nie wklejać linków i pisz tylko od siebie i myślę, ze chyba nie było by żadnych twoich wpisów, bo sam nie masz żadnego zdania, na żaden temat. My czytać umiemy i nie musisz nas edukować.
              • 1zorro-bis Re: Czy ja mam jakiś problem? 01.09.13, 16:32
                podwojny-filarku....a czym sie roznia moje wklejone linki od ...na przyklad Skieli czy Sibeliussa? Moze moje nie sa tak wygodne. A co Ty masz do powiedzenia? Bo ani watkow nie zakladasz, ani linkow nie wklejasz.smirk
                Ale czepiac sie potrafisz. To taka natura....Polaka-Warszawiaka?big_grinbig_grinbig_grin
                • loczek62 Re: Czy ja mam jakiś problem? 01.09.13, 17:50
                  1zorro-bis napisał:
                  > Ale czepiac sie potrafisz. To taka natura....Polaka-Warszawiaka?big_grinbig_grinbig_grin

Wiedziałem że prędzej czy później wyjdzie z Ciebie burak, no i doczekałem się.
                  • 1zorro-bis Re: Czy ja mam jakiś problem? 01.09.13, 18:40
                    Loczku....burak? A jak nazwiwesz siebie? Kartofel?
                    Bo ostatnio jedyne co potrafisz to zaczepiac.Ii to bez powodu. Czyzby to wplyw ......?big_grinbig_grinbig_grin
                    loczek62 napisał:

> 1zorro-bis napisał:
                    > > Ale czepiac sie potrafisz. To taka natura....Polaka-Warszawiaka?big_grinbig_grinbig_grin
                    >
                    > Wiedziałem że prędzej czy później wyjdzie z Ciebie burak, no i doczekałem się.
                    >
                    >
                    >
                • dwa-filary Re: Czy ja mam jakiś problem? 02.09.13, 23:49
                  1zorro-bis napisał:

> podwojny-filarku....a czym sie roznia moje wklejone linki od ...na przyklad Ski
                  > eli czy Sibeliussa? Moze moje nie sa tak wygodne. A co Ty masz do powiedzenia?
                  > Bo ani watkow nie zakladasz, ani linkow nie wklejasz.smirk
                  > Ale czepiac sie potrafisz. To taka natura....Polaka-Warszawiaka?big_grinbig_grinbig_grin
                  >

Widzisz sam, że wszystkie tematy zajmujesz Ty, dla mnie juz nie starcza , więc nie wklejambig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka