Dodaj do ulubionych

Pyzy a'la Krystyna Janda

05.01.16, 13:10
W sumie rozumiem, że to w szczytnym celu, aby utrzymać dwa ciekawe teatry. Zdaję sobie sprawę, że miało być nie za zbytnio patetycznie, ale za cholerę nie mogę oglądać reklamy Iglotexu promującej mrożonki "Proste historie" z Krystyną Jandą zachęcającą do kupienia pyz ziemniaczanych z nadzieniem z czegoś co robi za mięso.

Janda z mięsem polana omastą ze skwarkami - proszę Państwa jak to widzę to naprawdę jestem na zakręcie....
Obserwuj wątek
    • 1zorro-bis Re: Pyzy a'la Krystyna Janda 06.01.16, 08:18
      szkoda, ze tego nie widze...
      Ale coz....forsa przeciez nie smierdzi!big_grin
    • jhbsk Re: Pyzy a'la Krystyna Janda 07.01.16, 11:45
      Niech reklamuje co chce. Jeśli dzięki temu jej teatr będzie nadal działał tak jak do tej pory.
      • sibeliuss Re: Pyzy a'la Krystyna Janda 07.01.16, 13:47
        Oczywiście tak, co nie zmienia faktu, że jej eurofia w połączeniu z pyzami wyszła jakoś dziwnie wink
        • jhbsk Re: Pyzy a'la Krystyna Janda 08.01.16, 10:30
          Chyba się postaram i obejrzę tę reklamę. Zaciekawiłeś mnie euforią.
          • sibeliuss Re: Pyzy a'la Krystyna Janda 08.01.16, 10:54
            Wczoraj Mann polecał pierogi, ja to jednak jestem prymitywem biznesowym - nigdy i za żadne pieniądze nie powiem, że kupowane pierogi są lepsze od tych, które robiła moja Mama.
    • isia205 Re: Pyzy a'la Krystyna Janda 07.01.16, 20:21
      Janda to moja ulubiona aktorka i ja szczerze mówiąc nie widzę tu nic złego. Bardzo przyjemnie napisana reklama. Dość z nią spójna, "nawiązuje" do tego co kocha i co jest jej głównym celem czyli do teatru.
      Produktu nie znam, więc nie mogę się odnieść / pyzy robię tylko sama/, ale chyba czasy są takie, że już się przyzwyczailiśmy do tego, że gwiazdy reklamują różne różności. Podsumowując, dla mnie nie ma problemu
      • sibeliuss Re: Pyzy a'la Krystyna Janda 07.01.16, 21:31
        Nie jesteś wiarygodna skoro nie jadłaś pyz, które serwuje Twoja ulubiona aktorka. Nie podważam bezstronności big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka