14.10.04, 02:12
czemu?
Obserwuj wątek
    • sloggi Re: odrzut 14.10.04, 18:36
      olo53 napisał:

> czemu?

A możesz tak pełnym zdaniem?
    • eulalija Re: odrzut 14.10.04, 21:05
      Już to widziałam rano, trochę się zdziwiłam. Też czekam na rozwinięcie ...
      • sloggi Re: odrzut 14.10.04, 21:30
        Sugerujesz, że do tej pory było niedorozwinięcie?
        • vitalia Re: odrzut 14.10.04, 21:35
          Hmmmm, odrzutowiec??
          • sloggi Re: odrzut 14.10.04, 21:39
            Może to głupio zabrzmi, ale słowo odrzut-rozrzut kojarzy mi się trywialnie:
            roztrząsarka do gnoju ma duży rozrzut tongue_out
            • zo_h Re: odrzut 14.10.04, 22:36
              Nie no to straszne skojarzenie ... ja mam kompletnie inne. Jakoś nieodmiennie
              odrzut kojarzy mi się z zabawą z bronią i takimi tam innymi militarimi.
              No chyba ze potraktujemy ten temat jak odrzut ... i weźmiemy przy jego
              rozpatrywaniu pod uwagę względy "higieny" forum a w zasadzie jego "czystości".
              To faktycznie wtedy temat może być całkiem sympatycznym "odrzutem".

PS.
              Sorry że mam strasznie duży tematyczny rozrzut, ale chyba godzina nie sprzyja
              racjonalnemu myśleniu.
              • sloggi Re: odrzut 14.10.04, 22:44
                Czujesz się z tym jak odrzut?
                • zo_h Re: odrzut 15.10.04, 10:10
                  Ani troszke tongue_out
    • axsa Re: odrzut 15.10.04, 08:18
      Myślę, że to pytanie o słowo określające S@lon.

Jeśli tak to wyjaśnienia widziałam, chyba na wątku jubileuszowym.
    • reniatoja Re: odrzut 15.10.04, 15:54
      W kazdym razie ja, ilekroc najade oczami na Forum Odrzuconych (w ulubionych
      mam) to mi sie w glowie przypomia taka piosenka jakas z kosciola, chyba psalm:

Kamien odrzucony przez budujacyyyyych
      Stał się kamieniem wegielnym

Zawsze myslałam, że ten kamień stał się węglem, no takim czarnym, wegiel na
      opał na przykład. A to sie okazało, że stał sie kamieniem pod budowę węgła.
      • sloggi Re: odrzut 16.10.04, 10:10
        Dobrze, że nie myślisz o akcie erekcyjnym - grzeczna dziewczynka jesteś.
        • pbd2 Odrzut z eksportu??? 16.10.04, 10:36
          Było kiedyś coś takiego. W miarę trzymające jakość produkty socjalistycznego
          przemysłu polskiego szły tylko na eksport, a jak coś nie spełniało norm
          zachodnich, to sprzedawano to po wyższych cenach w Polsce, bo i tak było
          lepsze, niż towar przeznaczony z góry na rynek krajowy, więc się polowało na te
          odrzuty... Tak mi się jakoś historycznie skojarzyło.
          • sloggi Re: Odrzut z eksportu??? 16.10.04, 10:54
            Oj było takie coś - lepsze jakością niż produkty z KRLD.
            • reniatoja Re: Odrzut z eksportu??? 16.10.04, 19:14
              Owszem. Ja osobiście miałam nabyte z odrzutów sztruksy zielone. Boszzz, nasze
              dzieci w ogóle nie mają pojecia co to były za przepiekne czasy ta komuna. Nie
              wiem czy im (dzieciom) wspólczuć czy zazdrościć. Kiedys w prezencie na dzień
              matki dałam mamie.... talon na buty. Kurka blada. w szkole był przydział
              talonów na buty i on sie normalnie mnie nalezał, ten talon, ale na dzień matki
              od ust, tfu, nóg sobie odjęłam i oddałam mamie. Czy jakiekolwiek dziecko
              dzisiaj to zrozumie? Ile taki talon znaczył?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka