kris01 24.10.04, 12:32 A nawet bardzo ostro było wczoraj podczas jedzenia kebaba. Pirewszy raz się popłakałem. Myślałem że mi wszystko wypali. Ale dzięki temu byłem bardzo sterylny. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: OSTRO ... 24.10.04, 20:32 Chyba każdy ma raz na jakiś czas jazdę na jakiś wypalacz do jamy ustnej Odpowiedz Link
martuha Re: OSTRO ... 24.10.04, 21:36 a ja nie przepadam za ostrym jedzonkiem. kebaba zawsze bez sosu zamawiam Odpowiedz Link
wgfc Re: OSTRO ... 24.10.04, 22:07 Kris01 napisał: > Ale dzięki temu byłem bardzo sterylny. W tym miejscu napiszę, że lubię sterylność, mam bzika na punkcie dezynfekcji, uwielbiam zapach chloru itp. Odpowiedz Link
zzdorka Re: OSTRO ... 25.10.04, 21:20 Strasznie zaluje, ze nie zjadlam. Uuuuuuwielbiam ostre jedzonko. Ciekawa jestem jak moje podniebienie by to znioslo. A tak w ogole to jaka ostrosc lubicie? Np ile dodajecie sosu Tabasco na szklanke soku pomidorowego? Ja okolo pol lyzeczki. Podobno standardowo dodaje sie jedna, dwie krople. Odpowiedz Link
sloggi Re: OSTRO ... 25.10.04, 21:26 Jak dodać niecałe pół i trochę soku z cytryny - oczy wychodzą na wierzch, ale po chwili znów się ma smaka na repetę. Odpowiedz Link
wgfc Re: OSTRO ... 25.10.04, 21:40 Zzdorka napisał: > A tak w ogole to jaka ostrosc lubicie? Lubię wszystko bardzo pikantne, dodaję dużo ostrych przypraw. Do wszystkiego daję dużo czarnego pieprzu. Odpowiedz Link
kris01 Re: OSTRO ... 26.10.04, 00:16 Ja też lubię ostro, ale to było wyjątkowe przeżycie. Pierwszy raz zdrętwiał mi język. Późniejsze piwko było wybawieniem. Odpowiedz Link
wgfc Re: OSTRO ... 26.10.04, 07:39 Kris01 napisał: > Pierwszy raz zdrętwiał mi język. Faktycznie, takie coś mnie jeszcze nie spotkało. > Późniejsze piwko było wybawieniem. Piwko jest zawsze wybawieniem Odpowiedz Link