geograf Re: Pracujecie w piątek?? 08.11.04, 09:15 a ja muszę sobie sprawdzić jak mam dojechać do centrum,bo w Łodzi będziemy mieli sobotni rozkłąd jazdy. A mógł być długi weekend Odpowiedz Link
very_famous Re: Pracujecie w piątek?? 08.11.04, 09:19 No żartujesz? nie odpracowaliście?? Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Pracujecie w piątek?? 08.11.04, 10:02 W środę kończy mi się długie zwolnienie lekarskie. Do pracy iść nie muszę, ale wizyta w niej będziej radosnym urozmaiceniem ostatnich przeraźliwie nudnych dni Odpowiedz Link
aquarius1980 Re: Pracujecie w piątek?? 08.11.04, 10:15 Instytucja państwowa, w której pracuję dopiero od poczatku listopada niestety chyba nie zamierza dać wolnego dnia swoim drogim pracownikom:// A może nowo wybrany dyrektor ma tyle spraw na głowie, że nie zauważył że szykuje się długi weekend(( .... mam nadzieję, że coś się zmieni w tej sprawie Odpowiedz Link
candycandy Re: Pracujecie w piątek?? 08.11.04, 11:05 Ja baaardzo chcę mieć! Wolne very_famous napisała: > Ja mam wolne. Odpowiedz Link
jurek7 Re: Pracujecie w piątek?? 08.11.04, 12:57 A w mojej kochanej firmie piątek jest wolny. Odpowiedz Link
szkodnik Re: Pracujecie w piątek?? 08.11.04, 14:00 ....nie pracuję....wolne za 25 grudnia (sobota) ))))))))) Odpowiedz Link
zet_a Re: Pracujecie w piątek?? 08.11.04, 15:17 Mam wolne, bodajże za jakieś święto, które przypadało w sobotę. Odpowiedz Link
lelu Jak ktoś nie ma szczęścia... 08.11.04, 15:17 W ubiegłą sobotę odpracowałem piątek (firma technologiczna, a więc faktycznie pracowaliśmy). Tak więc osiągnąłem piątkowy stan szczęścia pożądany przez wielu moich przedpisarzy. Dziś jednak dowiedziałem się, że muszę jechać do Reichu i to już 11 listopada. Będę tam do 13. Tak więc odpracowałem coś, czego zrobić nie powinienem, pracować będę w świeto narodowe i do tego też w wolną sobotę. No i co jest ktoś bardziej pechowy, niż ja? Odpowiedz Link
dadgana Re: Pracujecie w piątek?? 08.11.04, 16:07 ja mam wolne!!!!!HURRRRAAAA!!!!wolne......i do lasu z Psiakiem i Aniołem ......a jak bedzie padac(znając moje szczescie) to będzie....to w domeczku,pyszny obiadek ciastko(zameczą mnei o serniki filmiki Ale fajnie 4 dni wolnego!!!!!!!))))) Odpowiedz Link
ejno Re: Pracujecie w piątek?? 08.11.04, 21:19 Ja jeszcze nie wiem ale zrobie wszystko zeby miec wolneTak bardzo tego potrzebuje Odpowiedz Link
aquarius1980 Re: Pracujecie w piątek?? 09.11.04, 20:05 A JEDNAK MAM WOLNEEEEE!!!!! )))))) Odpowiedz Link
czekolada72 Re: Pracujecie w piątek?? 09.11.04, 21:14 Mamy wolne za jakies minione swieto, co w sobote wypadlo ))) Odpowiedz Link
candycandy Re: Pracujecie w piątek?? 10.11.04, 18:51 Sloggi, jak to jutro będziesz wiedział? Idziesz jutro do roboty czy czekasz na sms'a z wyrokiem lub radosną nowiną? Odpowiedz Link
zamek Pracuję 10.11.04, 09:56 Szkoły o 6-dniowym reżimie pracy pracują, to i ja pracuję. W sobotę też. Odpowiedz Link
martuha Re: Pracuję 10.11.04, 19:14 wolne, ale do odpracowania w ktoras sobote swoja droga mam dlugi weekend, a przez te 3 dni wyeksploatowali mnie tak, jakby chcieli wyrobic norme 5ciodniowa od poniedzialku do srody padam na paszcze ze zmeczenia! Odpowiedz Link
jackussi Re: Pracujecie w piątek?? 11.11.04, 08:03 Pracuję tak jak i moja firma w której praca wre od niedzieli do niedzieli.Rok temu pracowano w święta oraz w sylwestra ) Odpowiedz Link