jackussi 12.12.04, 16:37 czyli o czymkolwiek a co oznacza DM eeee... wszyscy wiedzą )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jackussi Re: Pogadajmy o DM 12.12.04, 17:10 Siedzę i się nudzę a małzonka mi wtóruje ) Odpowiedz Link
sloggi Re: Pogadajmy o DM 12.12.04, 17:14 jackussi napisał: > Siedzę i się nudzę a małzonka mi wtóruje ) Kupiłeś ten miksowany album? Odpowiedz Link
jackussi Re: Pogadajmy o DM 12.12.04, 17:33 Sloggi o jakim albumie mówisz? Adam Małysz nas zawódł, ale trzeba go szanować!! A Ty natlo skąd jesteś - nie widziałem Cie jeszcze na Saloonie ) Odpowiedz Link
sloggi Re: Pogadajmy o DM 12.12.04, 17:42 Natla udaje, ze jest z innego forum, ale tak naprawdę to już jest nasza ps. została upolowana, związana i przyniesiona do Salonu, a następnie przemocą posadowiona przed kominkiem. Odpowiedz Link
natla Re: Pogadajmy o DM 12.12.04, 19:10 ...żeby sobie starcze nóżki podgrzała. A gdzie kocyk??? A koniaczek??? A tak w ogóle to przemoc w rodzinie??? Odpowiedz Link
sloggi Re: Pogadajmy o DM 12.12.04, 19:13 natla napisała: > ...żeby sobie starcze nóżki podgrzała. A gdzie kocyk??? A koniaczek??? > A tak w ogóle to przemoc w rodzinie??? > Jest wirtualny koniaczek. ps. ciesz się, że nie ma złego dotyku Odpowiedz Link
natla Re: Pogadajmy o DM 12.12.04, 20:25 Hurrra! W razie czego zwieję. A wirtualne koniaczki to sobie sam spijaj. Odpowiedz Link
jackussi Re: Pogadajmy o DM 12.12.04, 20:45 Ooo widze, że dyskusja się rozkręciła troszkę. Kiedyś w GG ( tam skąd pochodze) chłopaki zbierałi sie przy figurce i zaczynało sie gadanie o DM. Figurka robiła nam za PUB i za miejsce spotkań towarzyskich. Oj, działo sie, tam działo. Później założno Klub Prasy Ksiązki RUCH i figurka straciła na znaczeniu. ) czy ktoś pamieta te KLUBY? Odpowiedz Link
sloggi Re: Pogadajmy o DM 12.12.04, 21:19 natla napisała: > Hurrra! W razie czego zwieję. A wirtualne koniaczki to sobie sam spijaj. > Na realny dziś nie było szans Odpowiedz Link
natla Re: Pogadajmy o DM 12.12.04, 21:23 kto nie miał szans, ten nie miał. ))) To kara boska, za takie niecne propozycje. Odpowiedz Link
sloggi Re: Pogadajmy o DM 12.12.04, 21:25 natla napisała: > kto nie miał szans, ten nie miał. ))) To kara boska, za takie niecne > propozycje. > Miałem pikielne chęci. Odpowiedz Link
sloggi Re: Pogadajmy o DM 12.12.04, 17:44 jackussi napisał: > Sloggi o jakim albumie mówisz? > Dla mnie pierwsze skojarzenie to Depeche Mode. Odpowiedz Link
zo_h Re: Pogadajmy o DM 12.12.04, 20:09 Hehehe ja też myslałem na poczatku że chodzi o Depeche Mode, ale dopiero po wnikliwej analizie wywnioskowałem że chodzi o rozmowy o "dupie Maryni" . Odpowiedz Link
gagunia Re: Pogadajmy o DM 12.12.04, 17:41 a mnie wziela i dopadla jakas francowata alergia kurnaaaaaaaaaaaa! leje mi sie z nosa i wygladam jak burak. niech to jasny szlag Odpowiedz Link
sloggi Re: Pogadajmy o DM 12.12.04, 17:43 gagunia napisała: > > a mnie wziela i dopadla jakas francowata alergia kurnaaaaaaaaaaaa! leje mi sie > z nosa i wygladam jak burak. niech to jasny szlag Masz w hauzen sok malinowy albo wapno? Odpowiedz Link
gagunia Re: Pogadajmy o DM 12.12.04, 20:24 wapno juz na mnie nie dziala, sok malinowy zaraz wyprobue. alertec tez nie dziala, wiec jeszcze ten zirtec pozostaje, ale to jutro dopiero Odpowiedz Link
carrramba Re: Pogadajmy o DM 12.12.04, 17:50 w aptece bez recepty dostaniesz lek o nazwie Zyrtec. W opakowaniu jest tylko 7 tabletek, większa ilość - to już na receptę. biegiem do apteki i jedna tabletke dziennie /na noc/.Uwaga : ja po tym leku potrafie spac na stojąco ! Odpowiedz Link
tesunia Re: Pogadajmy o DM 12.12.04, 18:29 wlasnie okres przeziebien.... podawajcie jakies szybko zbawienne/sprawdzone recepty, coby czleka nie meczyly katary/kaszle/bole gardla... Odpowiedz Link
natla Re: Pogadajmy o DM 12.12.04, 19:14 Tyyyyyyyyy!!! Znowu??? Ja Ci dam przepisy. Biegaj uprawiac poletko poduchy. ) -- Wszystkie kobiety są młode, ale niektóre są młodsze. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23923 Odpowiedz Link
frida2 Re: Pogadajmy o DM 12.12.04, 18:56 Co mieliście dzisiaj na obiad? Tak pytam skoro to pogaduchy o DM Odpowiedz Link
impostor Re: Pogadajmy o DM 12.12.04, 21:08 DM?? czy chodzi o Depeche Mode? )) ...a o czym tu mowic... Odpowiedz Link