rene8 11.03.05, 20:51 Dziś kolega mnie uświadamiał że niestety ale poczta na GW nie jest najlepsza. Nie jestem specjalistką od tych spraw a on mi mówił o większej pojemności przesyłanych plików. Może ktoś mi rozjaśni w główce? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
groha Re: Gdzie mieć pocztę? 11.03.05, 21:30 Kolega miał świętą rację - poczta na gazecie, działa tak, jakby chciała, a nie mogła To już onet o niebo lepszy. Odpowiedz Link
rene8 Re: Gdzie mieć pocztę? 11.03.05, 21:50 Mam kiepski komp i onet działa jak chce,generalnie to nic nie mogę otworzyć u nich. Polecał mi Tlen o2. Ale dzięki. Odpowiedz Link
frida2 Re: Gdzie mieć pocztę? 11.03.05, 22:16 Mam na wp, onecie i tutaj, i żadna nie jest rewelacją Odpowiedz Link
alras Re: Gdzie mieć pocztę? 11.03.05, 22:25 Mam na wp i nawet nieźle chociaż czasami robi mi psikusy. Co do kompa- jak chciałam coś dokupić do mojego pan w sklepie popatrzył na mnie jakbym miała 125 lat /mam trochę mniej/. Mój komp jest trochę archiwalny Odpowiedz Link
grazia.eni Re: Gdzie mieć pocztę? 11.03.05, 22:29 Ja mam na o2 i tutaj dwie. Dla takiej blondynki chyba jeszcze nie wynaleźli odpowiedniej, bo z każdą mam kłopoty. A odkąd mąż wykombinował mi jakiegoś "outlooka", to już w ogóle nic nie dochodzi -- Woda, rybka czy akwarium? Odpowiedz Link
rene8 Re: Gdzie mieć pocztę? 11.03.05, 22:36 No to jestem z Wami mam kompa totalnie przedpotopowego. Zadne Dvd,mp3 i inne bajery.Maszyna do pisania. I jestem blondynka! To co tylko listonosz? Odpowiedz Link
blaubeeree Re: Gdzie mieć pocztę? 11.03.05, 22:37 Ja mam poczte na yahoo i nie jest zle.Poza tym uzywam IncrediMail) super programikpolecam! Odpowiedz Link
luzny_henryk Re: Gdzie mieć pocztę? 12.03.05, 17:36 Na O2 - jestem zadowolony jak nie wiem co. Odpowiedz Link
wgfc Re: Gdzie mieć pocztę? 13.03.05, 12:26 Poczta na gazecie mnie wk. Ile razy napiszę tam jakiegoś mejla i przycisnę wyślij okazuje się, że muszę się od nowa zalogować. Gdy się zaloguję, oczywiście to co było napisane, już dawno szlag trafił. Odpowiedz Link
lady.oracle Re: Gdzie mieć pocztę? 13.03.05, 12:33 moja mama ma na 02 z tego powodu jej listy do ciotki która ma konto na zagranicznym serwerze są odrzucane jako spam wydaję mi się (może kłamię) że to dlatego, że że o2 późno zaczęło wymagać autoryzacji SMTP. Odpowiedz Link
muraszka1 Re: Gdzie mieć pocztę? 13.03.05, 12:37 Wszystkie poczty zebralam w jednym miejscu. Czyszcze od czasu do czasu i wszystko do mnie dociera. To poczta.fm Odpowiedz Link