zettrzy pulędwica (dla mięsnych brydżystów wyłącznie) 17.03.05, 06:10 poputałam się wśrod puronionych pumysłow, purwana pudmuchem idei, wspuminając BuPUlinę, (p)ukochaną Greka Zorby i Purviance Ednę, ukochaną Chaplina. A teraz, z (p)uwagi na puźną porę, zrobiły się pugaduchy do puduchy. Puki co puśmieję się do rozpuku, zanim gwiazda puranna wyda mi pukwitowanie za skończoną noc. Noc? O, to już pułowa tej nocy za mojej pumięci gdzieś się zapudziała. Odpukać w nie pumalowane drzewo! Pu prostu puranoja, że aż pumotać sie w tym można. OPUdzi mnie chyba dop(u)iero fystszał z pukafki. I jeszcze się pukaże że jestem w pudle. Jak się teraz z tego wysUPłać. Odpowiedz Link
grazia.eni Re: pulędwica (dla mięsnych brydżystów wyłącznie 17.03.05, 11:26 Napusałaś całe pudło Odpowiedz Link
grazia.eni Re: napuść wody... 17.03.05, 12:15 marcotills napisał: > ...bo rybkom sucho w akwarium A już myślałam, że nikt się nie odezwie. Jesteś pierwszy. Gratulacje. Uważasz więc, że trzeba zmienić wodę? Odpowiedz Link
marcotills Re: napuść wody... 17.03.05, 16:46 grazia.eni napisała: > marcotills napisał: > > > ...bo rybkom sucho w akwarium > > A już myślałam, że nikt się nie odezwie. Jesteś pierwszy. Gratulacje. > Uważasz więc, że trzeba zmienić wodę? -- jeżeli rybki jadły takie gołąbki, jakie ja spożywałem wczoraj, to tak Odpowiedz Link
grazia.eni Re: napuść wody... 17.03.05, 18:10 To na drugi raz na gołąbki przyjdź do mnie. Podobno robię pyszne. Odpowiedz Link
marcotills Re: napuść wody... 17.03.05, 18:51 grazia.eni napisała: > To na drugi raz na gołąbki przyjdź do mnie. Podobno robię pyszne. -- z kaPUsty ? Odpowiedz Link
marcotills Re: napuść wody... 17.03.05, 18:55 grazia.eni napisała: > Ze skrzudełkami -- ulways ??? Odpowiedz Link
grazia.eni Re: Puccini... 17.03.05, 19:32 marcotills napisał: > ...gatunek włoskich lodów? Pudcirani pupki. Nie wiem, czemu skojarzyło mi się z włoskimi lodami Odpowiedz Link
marcotills Re: Puccini... 17.03.05, 19:38 grazia.eni napisała: > marcotills napisał: > > > ...gatunek włoskich lodów? > > > Pudcirani pupki. Nie wiem, czemu skojarzyło mi się z włoskimi lodami -- bo to lody czekuladowe Odpowiedz Link
grazia.eni Re: Puccini... 17.03.05, 19:52 czekuladowa to ma być pulewa, ale tuka smuczana, zustygająca, pucha! Odpowiedz Link
groha Re: pustostan 17.03.05, 12:30 - przykry dla pugilaresu. Dla pustelnika wprost przeciwnie Odpowiedz Link
marcotills Punta del Este... 17.03.05, 16:43 mary.austin napisała: > kto pamięta Puntę ? )) -- miejscowość wypoczynkowa nad zach. Atlantykiem, niedaleko od Montevideo... Byłem tam dwa razy) Odpowiedz Link
mary.austin Re: Punta del Este... 17.03.05, 16:49 marcotills napisał: > mary.austin napisała: > > > kto pamięta Puntę ? )) > -- > miejscowość wypoczynkowa nad zach. Atlantykiem, niedaleko od Montevideo... > Byłem tam dwa razy) PUdło, chodzi mi o pewien czeski film Odpowiedz Link
marcotills Re: Punta del Este... 17.03.05, 17:06 mary.austin napisała: > marcotills napisał: > > > mary.austin napisała: > > > > > kto pamięta Puntę ? )) > > -- > > miejscowość wypoczynkowa nad zach. Atlantykiem, niedaleko od Montevideo > ... > > Byłem tam dwa razy) > > PUdło, chodzi mi o pewien czeski film -- czeski film: "Nikt nic nie wie" ? Odpowiedz Link
zettrzy Purim Flora 17.03.05, 14:34 pupusikała się purfumą na putegę i wyspuiwuje z puyty na adaputerze: zubi dubi pupupu sss.... wwww... aaaooooo.... pupupu..... pup pup no to spudam bo mi puciąg ucieknie i się spuźnię do puracy Odpowiedz Link
zettrzy załapułam się na ten puciąg 17.03.05, 17:40 i teraz siedzię w pukamerze pułnej puliglotów Odpowiedz Link
marcotills Re: załapułam się na ten puciąg 17.03.05, 17:55 zettrzy napisała: > i teraz siedzię w pukamerze pułnej puliglotów -- oraz truglodytów Odpowiedz Link
zettrzy a pufuj, u nas niet 17.03.05, 21:21 marcotills napisał: > zettrzy napisała: > > > i teraz siedzię w pukamerze pułnej puliglotów > -- > oraz truglodytów > takich putforuf Odpowiedz Link
grazia.eni Re: puff ! 17.03.05, 18:16 Ty się lepiej przyznaj, w którym pubie byłeś u Putryka na puwie. Odpowiedz Link
marcotills Re: puff ! 17.03.05, 18:47 grazia.eni napisała: > Ty się lepiej przyznaj, w którym pubie byłeś u Putryka na puwie. -- coś jest w tym dzisiejszym szczytowaniu... nic nie "używałem", a umysł aż kipi... chyba od tych gazów gołąbkowych Odpowiedz Link
marcotills Re: puff ! 17.03.05, 18:49 marcotills napisał: > grazia.eni napisała: > > > Ty się lepiej przyznaj, w którym pubie byłeś u Putryka na puwie. > -- coś jest w tym dzisiejszym szczytowaniu... nic nie "używałem", a umysł aż kipi... chyba od tych gazów gołąbkowych -- w skrócie: gg Odpowiedz Link
marcotills Re: puakać mi się chce 17.03.05, 18:44 mary.austin napisała: > naprawdę -- napuawdę ??? Odpowiedz Link
zettrzy Re: puta... 18.03.05, 04:37 sloggi napisał: > To chyba rozwiązła wersja? nie to kolokwialnie do Putina: Puta! Pusluszajtie! puwiestku mam dla was. Odpowiedz Link
marcotills Re: puta... 18.03.05, 10:24 zettrzy napisała: > sloggi napisał: > > > To chyba rozwiązła wersja? > > nie to kolokwialnie do Putina: Puta! Pusluszajtie! puwiestku mam dla was. -- )) Odpowiedz Link
marcotills Pumba... 18.03.05, 12:06 ...ksywka z Forum - Humorum: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=19494382&wv.x=2&a=21338110 Odpowiedz Link
marcotills puste wiaderko po śledziach w śmietanie... 19.03.05, 17:52 ...pojemności 10 litrów Odpowiedz Link
groha Re: pulsacyjny... 21.03.05, 16:24 czyli przerywany... (jak mój dzisiejszy stosunek do pracy, he, he) Odpowiedz Link
mary.austin Re: PUryści :))))))))))))))) 21.03.05, 21:20 Przepraszam, "uciekł" mi tamten post. To słowo raczej średnio pasuje do tego wątku )) Odpowiedz Link
marcotills puzoniści... 21.03.05, 21:27 ...faceci usiłujący oddzielić od siebie dwie mosiężne rurki Odpowiedz Link
zettrzy puSzyści, czyli 21.03.05, 21:40 jak nieelegancko mowi sie na forum MODA, spuślaki (a skoro mowimy o forum MODA, to wiele tamtejszych forumek nosi sPUdnice, transkrypcja oryginalna) Odpowiedz Link
zettrzy spuentuje 21.03.05, 21:37 marmolada marmolada marmolada dzem (caly zespul linijek bez pu!!!!)f Odpowiedz Link
zettrzy uuups, 21.03.05, 21:43 to samotne f w puscie u gory to mi sie pszypatkiem fcisnelo Odpowiedz Link
zettrzy p(u)lotki ze sfer 21.03.05, 21:54 Camilla Purker-Bowles ma pudobno szanse zostac krolowa Odpowiedz Link