sloggi 30.03.05, 13:18 Zdecydowanie Celina tonąca na Titanicu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubalan Re: 'przechodzone' piosenki 30.03.05, 13:22 "Jingle Bells" i "'Cause I'm your lady" Jenifer Rush Odpowiedz Link
gacus2 Re: 'przechodzone' piosenki 30.03.05, 13:40 wszystkie z radia pogoda i większość repertuaru radia- bzdet...zastanawiam się jak można tak eksploatowac hity Odpowiedz Link
barwa1 Re: 'przechodzone' piosenki 31.03.05, 15:35 "Jak się masz, kochanie"....oh! jakie to było piękne! ) albo ( "Lambada" A i pamiętam sąsiada, który wracając do domu o 5 rano śpiewał: Jestem z miasta! Odpowiedz Link
sloggi Re: 'przechodzone' piosenki 01.04.05, 00:32 wadera3 napisała: > przechodzone...w jakim sensie? W takim, że ich już słuchać nie możesz. Odpowiedz Link
wadera3 Re: 'przechodzone' piosenki 01.04.05, 00:46 aaa,no to proszę uprzejmie...." Jak zapomnieć".....i zaraz coś mi się przypomni.... Odpowiedz Link
sloggi Re: 'przechodzone' piosenki 01.04.05, 00:51 W Warszawie włączasz radio Pogoda i już Ci jest gorzej. 8 razy dziennie Zegramistrz świata Ci wierci dziurę w mózgu. Odpowiedz Link
wadera3 Re: 'przechodzone' piosenki 01.04.05, 01:28 Zegarmistrza przełknę.....ale Finty..."żałuję,że Cię znalam oooooooooooo"-żenada.....czy inna britneyka.....fuj.... Odpowiedz Link
sloggi Re: 'przechodzone' piosenki 01.04.05, 01:36 Na szczęście Brytfannę wyczuwam i zmieniam stację. Odpowiedz Link
zmienna_losowa Re: 'przechodzone' piosenki 13.05.05, 14:48 sloggi napisał: > Rzygam po prostu słuchając Kombi. Nie rymuje się. A tak ładnie mogłoby być: Rzygam jak zombi Słuchając Kombi. Odpowiedz Link
ejno Re: 'przechodzone' piosenki 12.05.05, 16:54 No to ja dopiszę do tego postu panią Wetknij Hustkę z kawałkiem I will always love You - mam mdłości, dobrze, że nie leci z wielką częstotliwością Odpowiedz Link
saviera Re: 'przechodzone' piosenki 12.05.05, 17:32 "Mydelko Fa" , myslalam ze juz o tym zapomnieli , niestety jeszcze gdzie niegdzie mozna uslyszec....KOSZMAR....)) Odpowiedz Link
very_famous Re: 'przechodzone' piosenki 12.05.05, 18:02 Na przyklad Alphaville "Big in Japan" - w Radio Zet co rano katują ten kawałek a mi sie wtedy zbiera na mdłości Odpowiedz Link
rene8 Re: 'przechodzone' piosenki 12.05.05, 18:09 Ojej nie pamiętam jak się pisało, ale to chyba spiewa Rod Steward, motyw z filmu "Robin Hood" z Costnerem "You now is ...Ewerything I do.."? Odpowiedz Link
skiela1 Re: 'przechodzone' piosenki 12.05.05, 18:11 rene8 napisała: > Ojej nie pamiętam jak się pisało, ale to chyba spiewa Rod Steward, motyw z > filmu "Robin Hood" z Costnerem > "You now is ...Ewerything I do.."? I doo it foor Youuu Akurat ta mi nie przeszkadza.Lubie Rodrika. Odpowiedz Link
kolczatka Re: 'przechodzone' piosenki 13.05.05, 10:16 skiela1 napisała: > rene8 napisała: > > > Ojej nie pamiętam jak się pisało, ale to chyba spiewa Rod Steward, motyw > z > > filmu "Robin Hood" z Costnerem > > "You now is ...Ewerything I do.."? > > I doo it foor Youuu > Akurat ta mi nie przeszkadza.Lubie Rodrika. Drobna uwaga techniczna, ten hicior śpiewa Bryan Adams. Dla mnie również tonąca Celyna jest mocno przechodzona. Odpowiedz Link
skiela1 Re: 'przechodzone' piosenki 13.05.05, 15:03 sloggi napisał: > Ooooo, o Brianie też myślałem. Spiewa jak spiewa i niech sobie spiewa.Jego akcje charytatywne sa godne pochwaly. Odpowiedz Link
frida2 Re: 'przechodzone' piosenki 12.05.05, 18:18 very_famous napisała: > Na przyklad Alphaville "Big in Japan" - w Radio Zet co rano katują ten kawałek... Zetka wiedzie prym jeśli chodzi opuszczanie zdartych kawałków. Odpowiedz Link
rene8 Re: 'przechodzone' piosenki 12.05.05, 18:29 Ostatnio odkryłam Radio PIN (chyba 102 fm) Fajne kawałki, takie moje bossanovy, lekki jazz i wogóle relaks anie łubu dubu. Lubię łubu dubu, ale ostatnie potrzebowałam spokoju i ..no fajne radio. Odpowiedz Link
impostor Re: 'przechodzone' piosenki 13.05.05, 13:37 baska miala fajny biust - zdecydowanie co z tego ze miala skoro miala? Odpowiedz Link
f.l.y Re: 'przechodzone' piosenki 13.05.05, 13:56 aj dżast kol tu sej aj lawiu - stiwi łondera łi ar de łord - praca zbiorowa...brr... Odpowiedz Link
impostor Re: 'przechodzone' piosenki 13.05.05, 14:08 moim typem jest jeszcze last christmas whamu, ktorym nas sie katuje w boze narodzenie... a co ta piosenka ma wspolnego ze swietami???? Odpowiedz Link
raffka Re: 'przechodzone' piosenki 13.05.05, 14:20 gra i trąbi zespół kombi - już nie mogę po prostu! Odpowiedz Link
sloggi Re: 'przechodzone' piosenki 13.05.05, 14:33 raffka napisała: > gra i trąbi zespół kombi - już nie mogę po prostu! > > Słuchając Pokolenia mam odruch. Odpowiedz Link
candycandy Re: 'przechodzone' piosenki 13.05.05, 20:33 Przechodzenie piosenki może być zasługą radia. Zetka, Pogoda, Dla Ciebie - to one potrafią całkiem przyzwoitą piosenkę obrzydzić do obrzygania. Bo jeśli miałabym codziennie na śniadanie nawet (!) Brothers in arms albo Nothing compares to you to niestety po jakimś dłuższym czasie też by mi się ulałoPPPP Odpowiedz Link