vitalia 10.04.05, 00:36 jobejt.spymac.net/manifest.swf Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grazia.eni Re: cała prawda całą dobę..,,Po męsku! 10.04.05, 00:51 A skąd oni wiedzieli, że aprikot - to mój ulubiony kolor? Odpowiedz Link
skiela1 Re: cała prawda całą dobę..,,Po męsku! 10.04.05, 01:05 nie apricot tylko peach))) Odpowiedz Link
grazia.eni Re: cała prawda całą dobę..,,Po męsku! 10.04.05, 17:53 skiela1 napisała: > nie apricot tylko peach))) Apricot - morela. Jeszcze z dawnych czasów niemieckich katalogów "z zachodu". Peach to brzoskwinia - nie lubię (chyba, że z puszki - mniam) Odpowiedz Link
groha Re: cała prawda całą dobę..,,Po męsku! 10.04.05, 00:58 Warto zapamiętać, żeby już nie męczyć swoją skomplikowaną psychiką biednych facetów ) Odpowiedz Link
jackussi Re: cała prawda całą dobę..,,Po męsku! 10.04.05, 09:08 sloggi napisał: > Bardzo życiowe. Bardzo prawdziwe Odpowiedz Link
mrouh Re: cała prawda całą dobę..,,Po męsku! 10.04.05, 10:22 To jest prawdziwe, ale rzeczywistość bywa jeszcze boleśniejsza. Jak zapytam swojego faceta czy "chce kawę _czy_ herbatę", to odpowiada TAK. On albo potrzebuje tyrana, albo jest jeszcze "prostszy", niż manifest przewiduje I to podobno kobiety każą się domyślać! Odpowiedz Link
losiek75 Re: cała prawda całą dobę..,,Po męsku! 10.04.05, 11:02 Facet nie moze myslec o wielu rzeczach na raz I dlatego czasem odpowiada "tak" bo ma mysli daleko, daleko Cala prawda Odpowiedz Link
alras Re: cała prawda całą dobę..,,Po męsku! 10.04.05, 11:09 I dlatego jestem sama. Miałam dość pytań gdzie znajdę ręcznik?/ od początku mieszkania w tym samym miejscu przez 10 lat/. Albo " kochanie nie ugotowałem obiadu /nie nastawiłem prania itp/ bo zajmowałem się dziećmi. Znacie to prawda? Odpowiedz Link
losiek75 Re: cała prawda całą dobę..,,Po męsku! 10.04.05, 14:42 To raczej lenistwo Facet nie moze myslec o trzech rzeczach, ale robic trzy rozne rzeczy to moze. Odpowiedz Link
kmsanczia Re: cała prawda całą dobę..,,Po męsku! 10.04.05, 18:20 alras napisała: > Albo " kochanie nie ugotowałem > obiadu /nie nastawiłem prania itp/ bo zajmowałem się dziećmi. Znacie to prawda? Oj Alras, jeszcze nie masz najgorzej. U mnie jest: "kochanie nie ugotowałem obiadu /nie nastawiłem prania itp/ NIE zajmowałem się dziećmi, BO (w domyśle) bezmyślnie przerzucałem kanały tv". Odpowiedz Link