carrramba 21.04.05, 01:31 Witam Kule Przybywa z daleka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skiela1 Re: Witam Kolegę ................ 21.04.05, 01:34 carrramba napisała: > Witam Kule Przybywa z daleka Witamy.A gdzie jest to daleko?? Odpowiedz Link
kule Re: Witam Kolege˛ ................ 21.04.05, 01:38 Daleko ...to pojecie wzgledne.... tak naprawde dzieli nas szybka tego ekranu... Wystarczy wiec wyciagnac reke na powitanie.... Witam wszystkich Odpowiedz Link
skiela1 Re: Witam Kolege˛ ................ 21.04.05, 01:43 Przez szybke...to bliziutko,fakt) Odpowiedz Link
kule Re: Witam Kolege˛ ................ 21.04.05, 01:48 To naprawde blisko..... i czasem wystarczy wychylic sie zbyt mocno...by nieoczekiwanie spasc z loskotem na czyjas klawiature ze o myszce nie wspomne ) Odpowiedz Link
skiela1 Re: Witam Kolege˛ ................ 21.04.05, 01:53 kule napisał: > To naprawde blisko..... i czasem wystarczy wychylic sie zbyt mocno...by > nieoczekiwanie spasc z loskotem na czyjas klawiature ze o myszce nie wspomne > ) Ja spadlam ale na swoja...dobrze ze zebow nie wybilam.Lubie sie kiwac na krzesle)Myszki uciekly Odpowiedz Link
groha Re: Witam Kolegę ................ 21.04.05, 01:47 Witaj Kule. Masz rację, czas i przestrzeń nie ma tu większego znaczenia. Chcesz herbaty? ) Odpowiedz Link
kule Re: Witam Kolege˛ ................ 21.04.05, 01:50 herbaty z najwieksza przyjemnoscia i w dowolnym kolorze i smaku ( byl bez cukru please..................) dziekuje) Odpowiedz Link
skiela1 Re: Witam Kolege˛ ................ 21.04.05, 01:54 O tej porze to mleka a nie herbaty Odpowiedz Link
kule Re: Witam Kolege˛ ................ 21.04.05, 01:59 skiela...mleka??? Wiec wpadam z moim kotem...) Dla mnie herbata a dla niego mleko....a potem zabieramy sie za te myszki ktore uciekly ) Odpowiedz Link
kule Re: Witam Kolege˛ ................ 21.04.05, 02:01 Zapomnalem dodac ze moj kot Dyzio, to pies na te myszki....... Wiec lepiej niech sie strzega... Odpowiedz Link
carrramba Re: Witam Kolege˛ ................ 21.04.05, 02:04 Dobrze, ze nie mam uczulenia na koty, mam na psy - niestety Odpowiedz Link
skiela1 Re: Witam Kolege˛ ................ 21.04.05, 02:10 carrramba napisała: > Dobrze, ze nie mam uczulenia na koty, mam na psy - niestety tylko na myszki trzeba uwazac) Odpowiedz Link
groha Re: Witam Kolege˛ ................ 21.04.05, 02:01 Dysponuję wyłącznie herbatą czarną, jak smoła i gorzką, jak cholercia ) Proszę bardzo! c[_] Wybacz, że nie w serwskiej porcelanie) Odpowiedz Link
kule Re: Witam Kolege˛ ................ 21.04.05, 02:03 Groha....Jestem najmniej wymagajacym czlowiekiem na swiecie )) herbaty nie pijam tylko z podlogi... a do czarnej zawsze mozna dodac odrobine mleka... Dzieki Odpowiedz Link
skiela1 Re: Witam Kolege˛ ................ 21.04.05, 02:03 w odwrotna strone ten kubek postaw,skad wiesz ze on jest leworeczny? Odpowiedz Link
muraszka1 Re: Witam Kolege˛ ................ 21.04.05, 07:01 Witam, po przegadanej nocy proponuje Wam kawe. Odpowiedz Link
carrramba Re: Witam Kolege˛ ................ 21.04.05, 08:17 muraszka1 napisała: > Witam, > po przegadanej nocy proponuje Wam kawe. Wstałam, oczy na zapałki. Odpowiedz Link
barwa1 Re: Witam Kolege˛ ................ 21.04.05, 11:44 Witaj Kule(siu) z Dyziem! Moja kotka Klara też tu chyba wpadnie (bardzo łowna! myszy do domu znoci!). Chyba powinniśmy zadbać w naszym salonie o miejsce dla naszych zwierzątek. Mogą być razem, bo tu u nas mało kto się żre z innymi, więc pewnie i zwierzaki się polubią. Lubisz szarlotkę? A. Odpowiedz Link
grazia.eni Re: Witam Kolege˛ ................ 21.04.05, 13:08 U mnie murzynek, o przepraszam, ambasador , znaczy takie ciasto czekoladowe. Może być? Witaj, Kule. Odpowiedz Link
groha Re: Koci raj? 21.04.05, 13:12 O matko! O matko! Sami kociarze! A i psiarzy pewnie nie brakuje? Czyli, krótko mówiąc - wyłącznie fajni ludzie się tu zebrali) Barwa, doskonały pomysł - zakładaj wątek dla naszych pupilków. Nie wiem, jak Wasze, ale moje koty są niesamowicie gadatliwe. Za Frotkę-księżniczkę ręczę, że nikomu nie powie nic przykrego, bo jest delikatna i dobrze wychowana. Natomiast Frycek jest kłótnik i awanturnik. Hmm... A może go Wasze koty trochę utemperują? ) Odpowiedz Link
frida2 Re: Witam Kolegę ................ 21.04.05, 18:54 spóźniłam się na powitanie, ale już nadrabiamzaległość - witaj )) Odpowiedz Link
carrramba Re: Witam Kolegę ................ 21.04.05, 20:07 frida2 napisała: > spóźniłam się na powitanie, ale już nadrabiamzaległość - witaj )) mam nadzije, ze Kolega wpadnie do Salonu ok godz 24 > Odpowiedz Link
frida2 Re: Witam Kolegę ................ 21.04.05, 21:01 carrramba napisała: > mam nadzije, ze Kolega wpadnie do Salonu ok godz 24 aaa ,czyli kolega też z tych nocno-markowatych ))) Odpowiedz Link
kule Re: Witam Kolege˛ ................ 22.04.05, 01:55 Pojawilem sie tu nagle, ciemna noca, przez nikogo nieznany .. i tyle cieplych slow na powitanie.. Kawa, szarlotka, murzynski ambasador, mile slowa, przyjazne gesty i nawet zapalki by od klikania nie zamknely sie znuzone oczy .. Dziekuje Wam ... Odpowiedz Link
skiela1 Re: Witam Kolege˛ ................ 22.04.05, 02:22 kule napisał: > Pojawilem sie tu nagle, ciemna noca, przez nikogo nieznany .. i tyle cieplych > slow na powitanie.. Kawa, szarlotka, murzynski ambasador, mile slowa, przyjazne > > gesty i nawet zapalki by od klikania nie zamknely sie znuzone oczy .. > Dziekuje Wam ... > Wszystko zjedli i poszli spac)..chyba czekali... Odpowiedz Link
carrramba Re: Witam Kolege˛ ................ 22.04.05, 07:16 kule napisał: > Pojawilem sie tu nagle, ciemna noca, przez nikogo nieznany .. i tyle cieplych > slow na powitanie.. Kawa, szarlotka, murzynski ambasador, mile slowa, przyjazne > > gesty i nawet zapalki by od klikania nie zamknely sie znuzone oczy .. > Dziekuje Wam ... > Odpadłam o 1, trzeba było szybciej przychodzić ) Odpowiedz Link
carrramba Re: Witaj Kule:) 22.04.05, 12:54 marcotills napisał: > witamy Kulego Marco ) miło Cie widziec również ) Odpowiedz Link