narysuj.mi.baranka 28.04.05, 17:41 Czy ten film moze sluzyc jako motywacja do odchudzania? Jakie jest jego przeslanie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
candycandy Re: SuperSize Me 28.04.05, 17:58 Nie widziałam, tylko czytałam. Na pewno można i takie przesłanie w napisach końcowych umieścić - wszystko w nadmiarze jest szkodliwe Jak sobie kupię najnowszy Przekrój to pogadamy więcej Odpowiedz Link
skiela1 Re: SuperSize Me 28.04.05, 19:01 Motywacja do odchudzania to raczej nie jest.Jest to film, powiedzialabym edukacyjny o tym jak nieodpowiednie jedzenie wplywa na nasze zdrowie i samopoczucie. Odpowiedz Link
sloggi Re: SuperSize Me 06.05.05, 14:35 Jeśli ktos lubi jedzenie z fastfoodziarni to ten film go nie wzruszy. Chyba w Polsce nie ma grupy, która jadałaby tylko w tego typu miejscach (i dobrze). A co do odchudzania, to najlepszą motywacją jest lustro i szczypta samokrytycyzmu. Odpowiedz Link
lady.oracle Re: SuperSize Me 06.05.05, 17:48 Odchudzałeś się kiedyś lub rzucałeś palenie? Wiele razy ? Odpowiedz Link
zettrzy Re: SuperSize Me 07.05.05, 03:10 ja sie odchudzam - cale zycie... i zeby nie wiem co zawsze mam z czego Odpowiedz Link
skiela1 Re: SuperSize Me 13.05.05, 00:51 sloggi napisał: > W markecie jest za 9.90 - kupić? NIe. Odpowiedz Link
candycandy Re: SuperSize Me 13.05.05, 20:08 Kupić - bez względu na to czy jadasz czy nie w Macu. Pouczające, momentami śmieszne, momentami przerażające. Odpowiedz Link