rene8 Re: Ale mam banie 15.05.05, 12:14 No to jak dojdziesz do siebie to pisz jak było! Odpowiedz Link
mary.austin Re: Ale mam banie 15.05.05, 12:23 Głowa ciężka? Podobno od alkoholu rośnie mózg, pewnie dlatego Odpowiedz Link
tomek854 Re: Ale mam banie 15.05.05, 16:16 HM bylo fajnie Testowalismy winko mojej produkcji Po za tym niedawno widziani znajomi, dawno nie widziani znajomi i nigdy nei widziani znajomi. Kolega opowiadal mrozace krew w zylach historie z zycia wuefisty w zawodowce - za chiny nie chce byc nauczycielem Odpowiedz Link
tomek854 Re: Ale mam banie 15.05.05, 23:50 E, nawet mi sie nie chce powtarzac... - podchodzi do Ciebie na ulicy dfwoch debili i mowi "masz wpierdol, i sproboj nas dotknac, to naskarzymy do kuratorium, ze nauczyciel nas pobil" - pijani i nacopani na zajeciach to codziennosc, a szkolna pielegniarka ich jeszcze broni - pare razy zmuszony byl dac po mordzie, zeby zapanowac nad sytuacja, bo do nich tylko sila przemawia - i niech teraz ktory pojdzie na skarge (na szczescia za glupi sa na to) - "mam miec piatke z WF a jak nei to wpierdol"... - "ty nam gnoju nie bedziesz mowic, co my na wfie chcemy robic. nie podoba Ci sie koszykowka, to nic nei bedziemy robic, i co nam zrobisz?" I tak dalej, i tak dalej... Odpowiedz Link
tomek854 Re: Ale mam banie 15.05.05, 16:14 Nie mam kaca To jest u mnie super - po prostu jak za duzo wypije, to mi sie chce spac, a rano wstaje i jestem rzeski jak niemowlak Odpowiedz Link
skiela1 Nie jestes sam 15.05.05, 17:53 Ale dzien,nic nie pilam a kaca mam.Cala noc nie spalam bo cora co godzina wymiotowala i brzuch ja bolal.Wlasnie wrocilysmy od lekarza,tam tlok jakby wszystkim naraz chcialo sie chorowac.Prawdopodobnie zatrucie pokarmowe,wczoraj robila sobie skrzydelka .Lekarstwa nie dostala,tylko ma duzo pic,tyle to i ja wiem.A przed chwila ,kubek z czarna kawa spadl mi w kuchni na podloge,no jest super mowie wam((((((((no i ta glowa na...... Odpowiedz Link