Dodaj do ulubionych

Ale mam banie

15.05.05, 03:18

Obserwuj wątek
    • tomek854 Re: Ale mam banie 15.05.05, 03:18
      upc/ Ja juz nic nie pisuze big_grin
      • sloggi Re: Ale mam banie 15.05.05, 12:08
        Czyli kacyk?
        • rene8 Re: Ale mam banie 15.05.05, 12:14
          No to jak dojdziesz do siebie to pisz jak było!
          • mary.austin Re: Ale mam banie 15.05.05, 12:23
            Głowa ciężka? Podobno od alkoholu rośnie mózg, pewnie dlatego wink
          • tomek854 Re: Ale mam banie 15.05.05, 16:16
            HM bylo fajnie smile Testowalismy winko mojej produkcji smile

Po za tym niedawno widziani znajomi, dawno nie widziani znajomi i nigdy nei widziani znajomi. Kolega opowiadal mrozace krew w zylach historie z zycia wuefisty w zawodowce - za chiny nie chce byc nauczycielem uncertain
            • rene8 Re: Ale mam banie 15.05.05, 17:06
              Przekazuj plotkę "z życia wuefisty"
              • tomek854 Re: Ale mam banie 15.05.05, 23:50
                E, nawet mi sie nie chce powtarzac...

- podchodzi do Ciebie na ulicy dfwoch debili i mowi "masz wpierdol, i sproboj nas dotknac, to naskarzymy do kuratorium, ze nauczyciel nas pobil"

- pijani i nacopani na zajeciach to codziennosc, a szkolna pielegniarka ich jeszcze broni

- pare razy zmuszony byl dac po mordzie, zeby zapanowac nad sytuacja, bo do nich tylko sila przemawia - i niech teraz ktory pojdzie na skarge (na szczescia za glupi sa na to)

- "mam miec piatke z WF a jak nei to wpierdol"...

- "ty nam gnoju nie bedziesz mowic, co my na wfie chcemy robic. nie podoba Ci sie koszykowka, to nic nei bedziemy robic, i co nam zrobisz?"

I tak dalej, i tak dalej...
        • tomek854 Re: Ale mam banie 15.05.05, 16:14
          Nie mam kaca smile

To jest u mnie super - po prostu jak za duzo wypije, to mi sie chce spac, a rano wstaje i jestem rzeski jak niemowlak wink
    • skiela1 Nie jestes sam 15.05.05, 17:53
      Ale dzien,nic nie pilam a kaca mam.Cala noc nie spalam bo cora co godzina
      wymiotowala i brzuch ja bolal.Wlasnie wrocilysmy od lekarza,tam tlok jakby
      wszystkim naraz chcialo sie chorowac.Prawdopodobnie zatrucie pokarmowe,wczoraj
      robila sobie skrzydelka .Lekarstwa nie dostala,tylko ma duzo pic,tyle to i ja
      wiem.A przed chwila ,kubek z czarna kawa spadl mi w kuchni na podloge,no jest
      super mowie wamsad((((((((no i ta glowa na......
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka